Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לך בעיה באלמנט כלשהו,כמו מידבאס,אז הוספת אלמנט נוסף לא תפתור לך את הבעיה

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה מאוד נכון - אבל אני חושב שהפעם הסיבה שהוא מוסיף אלמנט זה הסיבה שבגללה אתה רואה היום מערכות 3WAY קדמי כמעט בכל רכב של חבר פורום וותיק - הוספה של המידריינג מוסיפה יכול שליטה אדירה בסט, הוספת נופח ועומק למיד, הרגעה של הטוויטרים והגברה של המידבאסים מבלי שהדלתות יתפרקו לך וינגנו לך מרוב וויברציות.

אפרופו גם לסטים של בראקס - יש מידריינג ייעודי - ולמידריינג' הזה יש עד כמה שאני יודע ממברנה משולבת בזכוכית - שאת זה אני כל החיים שלי רוצה לשמוע - אולי תקנה? :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי - סבבה, מידע חשוב מה שכתבת על הCDM, אבל החיתוך מלמטה פחות רלוונטי כרגע, כמו שכתבתי זה גמיש בHU.

העניין הוא כנראה נק' החיתוך ה"אמיתית" של הקרוס MX22 כי זה מה שיקבע אם הסט-אפ החצי אקטיבי הזה ישמע טוב או לא...

אבל טוב שאמרת לי לא להתעסק עם הקרוס MX22, עברה לי מחשבה כזו :roll:

כרגע אני רוצה להתמקד ברעיון שלי עם הMX22 ולא למכור/לקנות MX33, מה גם שזה מחזיר אותי לעבודה פסיבית וזה לאו דווקא ישמע יותר טוב (וגם יגרום למידבס סופרימו לקבל פחות הספק).

שגיא: אוקיי, זה לא ידעתי על הL3/L4, אז אם כך הם גם אופציה. תודה!

אגב, מחירם?

אם כך אז, יש הרבה מידים גם של דייטון או דינאודיו או טאנג-בנד שיכולים לבוא בחשבון, איך יודעים אם מיד קוני יכול לעבוד בfree-air?

אליקו - איזה יופי. זה ההוא שלקח כדורי קישוט של עץ כריסמס ובנה מהם פודים, לא?

פורסם

לפעמים להגיע לתוצאה רצויה לוקח כמה חודשים טובים של שינוי נק' חיתוך,פאזות,TC,זוויות,נפחים

אפרופו גם לסטים של בראקס - יש מידריינג ייעודי - ולמידריינג' הזה יש עד כמה שאני יודע ממברנה משולבת בזכוכית - שאת זה אני כל החיים שלי רוצה לשמוע - אולי תקנה? :-D

כרגע אני רוצה להירגע,לבנות מערכת 2WAY איכותית,לשחק עם זה,ללמוד את הסט אפ החדש בצורה מאוד טובה

ואז יבוא היום של BRAX MATRIX 2.1

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

צחוקים איתכם, תשארו.

בואו נראה:

• ההתקנה - כן המערכת מותקנת, והמידבסים בדלתות. זה לא היה כל כך זריז, מדובר על כמה חודשים שאני בונה אותה.
  • TC - כמה שירים ווקאלים, כמה טראנסים בשביל הסאב - 10-15 דקות של משחקים ויש time correction. אתם מוזמנים לשמוע במפגש אם אתם לא מאמינים שהבמה ממורכזת.
  • נפחים - כן, יש לי פה הרבה מה לשחק עם הנפח של הדלת.
  • זוויות - כן צודקים, עם זה לפעמים אני עוד משחק, עוד מעלה לפה עוד מעלה לשם עם הטויטר על הדשבורד..
  • פאזות - ניסיתי, הפכתי, החזרתי, הן פיקס, לא נוגע יותר.
  • גיינים - סיימתי. יש איזון.

בקיצור - אני בטוח שאם אזיז את הטויטר קצת ימינה ואת השני טיפה למעלה אני אגיע למצב שבו אין צורך ב-3WAY.

אתם צודקים, אני זריז באמת.

קיצר -

בכל אופן - תודה לחבר'ה פה שעוזרים באמת ונותנים מידע מקצועי!! תודה אדי, אליקו, שגיא, סרול, איתמר, רומם ,גוקאר, דמנד-רד (איך השמות?).

אני בהחלט בכיוון ל-3WAY בחודשים הקרובים..

אליקו - אגב, זה רעיון שאני לא פוסל בכלל סוג התקנה כזו.

לגבי הL3/L4 - האם ניתן לקנות אותם בנפרד ולא כסט?

פורסם

עוד הערה הארה קטנה

אם אתה עובד על הMX33 המידבאס ממש לא מאבד הספק - אתה תעבוד במצב של ביוויירינג - בדיוק להפך, הוא יראה הרבה יותר הספק.

זה המיד והטוויטר שמוגברים יחדיו ושם אין בעיה גדולה במיוחד של הספק - בטח שלא כשמודבר בCDM.

L3 או L4 אתה בכל מקרה קונה בנפרד - הם חלק מהסט לגטייה וזה בעצם סט שבא בחלקים נפרדים ואתה יכול להרכיב לך איזה סט שאתה רוצה.

גם את הקרוס של הקלארוס אתה בעצם קונה בנפרד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואם אתה מתקין את הטויטר עם המיד בקיק פאנל, אתה גם חוסך בניה אחת :-P

נ.ב.

התקנת CDM בקיק אינה מומלצת בסיקרי דעת קהל קארזפורום.

מתחדשת*

פורסם

אם ב10/15 דקות סידרת TC, אז אתה באמת זריז. לי רק ההכנות לוקחות יותר. לאנשים קצת יותר מנוסים ממך, ממני ועוד כמה אנשי פורום ביחד זה לוקח שעות.

פאזות - אני חושב שאתה מתכוון לפזאה חשמלית. כדי להגיע לפזאה אקוסטית אתה חייב לשחק עם קרוסים (חיתוך וסלופ), כיוונים ומיקום של רמקולים, TC ולא יודע מה עוד. הבעיה, שכאשר אתה משנה אחד מהמשתנים, צריך לשנות גם אחרים.

הכול ברוח טובה ותצליח בכול דרך שתבחר.

פורסם

לוקח שעות לסדר TC?

לא יודע איך הגעתם לזה - זה עבודה של 15 דקות ולא יותר.

כתבתי פעם ת'רד על הנושא של טיימקורקשן ואיך להבין את היחסים בין המרחקים וגם הסברתי שם שכל עוד שהיחס הזה נשמר, אפילו בכפולות שלו אפשר לקבל תוצאה טובה, לפעמים אפילו טובה יותר.

בביט 1 למשל - אין דבר יותר פשוט מלכוון TC.

אתה בוחר נקודת האזנה, מודד את המרחקים ממרכז הראש בעזרת מטר מכל אלמנט ואלמנט - רושם על דף ואח"כ מגדיר בביט1

שומר את ההגדרות וזהו - אתה מוכן לתזוזה - בדיוק 10 דקות עבודה ומאז לא נגעתי בזה - כולל הסאב.

ב9853 - אני בונה יחס של 70:30 עד 80:20 בין צד שמאל לצד ימין במחינת ההסטה של מיקום הישיבה שלי ממרכז הרכב (אחרת זה היה 50:50 אבל כמו שפעם אמרתי - לשבת במרכז הרכב זה קצת לא נעים בגלל בלם היד או ידית ההילוכים...) מגדיר בהתחלה הפרשי מרחק ששומרים על אחד משני היחסים האלו, עושה כיוונים עדינים וזהו...

לא רק זה - אני אגלה לכם שהTC להפתעתי הוא לא רגיש כמו שחושבים - ברכב הפרטי כל שלושת האלמנטים של הסט הקדמי יושבים על ה4XS ולכן אני יכול לעשות לשלושתם ביחד בלבד TC ולא לכל זוג אלמנטים לחוד - ויש מירכוז מטורף של הבמה בזמן שיש לי ארבע רכיבים בקורות ושניים בכלל למטה בדלתות.

ואותו הדבר קורה ברכב עם הביט1 אבל שם כל הרכיבים באזור הקיק וזה באמת קל ופשוט.

לכוון TC - ברגע שיודעים את עקרון העבודה זה עניין של דקות.

אתם יכולים לשאול את מתן שבת - ישבנו פעם ביחד בסוזוקי סוויפט שלו - לא לקח לי יותר משלוש דקות לכוון לו את הTC נכון.

ואותו דבר אצל חבר פורום אחר שאני לא זוכר את הכינוי או השם - שנוסע בגולף CL כסופה ויש לו ביט1 - תוך עניין של דקות הבאתי אותו לסטאף ראשוני שנשמע כבר כמו משהו טוב.

Pioneer TS-X150

פורסם

אין לי BIT1 ונדמה לי גם לא ל-mindbomb. אבל איך להזין נתונים ב-CLARION 956 אני יודע, ומניח שב-785 זה דומה. הכנסה עיוורת של סמ' נותנת לך תוצאה התחלתית סבירה, אבל לא מעבר לזה. דרך אחרת, זה למדוד מרחקים עד טוויטר ומדבס שמאליים ולחשב את ההפרש. אחר כך רושמים 0 בטוויטר את ההפרש במדבס. מנתקים טוויטרים וסאב ומחפשים את המדבס הימני לפי האוזן. אותו דבר עושים עם טוויטרים. אחר כך עם מדבסים וטוויטרים מחוברים משנים לפי האוזן ערכים בשתי מדבסים בוזמנית. בסופו של דבר מחברים את הסאב.

כיוונתי TC בשתי הדרכים והכנסתי לזיכרון, ובדרך השנייה יצא הרבה יותר טוב.

פורסם

TC זו ממש לא פעולה של 10 דקות. מי שחושב ככה לא מנצל את יכולות הפונקציה הזאת עד הסוף. לי לקח 3 חודשים לכוון את המערכת, שבמסגרת התקופה הזו כל שינוי קטן גורר גם התעסקות מחדש עם ה TC.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ברור לכולנו שהבחור לא מיצה את היכולות של המערכת שלו. כיוונים לוקחים הרבה זמן וזה ידוע לכל חובב אודיו באשר הוא.

יחד עם זאת בל נשכח שכולנו פה לוקים בחיידק השידרוג ואני חושב שגם פותח השרשור "לקה" בחיידק.

• תוכן חדש...