Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחירו המוצע: 12000.

אשמח לחוות דעת.

אזכיר את הצרכים: לנסיעות יומיום לעבודה (חצי שעה נסיעה כל צד), ולעיתים נסיעה לצפון (שעה וחצי נסיעה), יש 3 ילדים, 2 מהם עדיין בכסא.

במידה ויש כריות אויר, האם ניתן לנטרל.

מה עם רוחב המושבים והמרחק ממושב אחורי לקידמי (אנחנו ארוכי רגליים....:-o)

עוד שאלה: היות ואנחנו גבוהים, מה לגבי גובה הרכב?

וכן מה גובהו מהכביש?

בכביש הגישה אלינו יש 11 פסי האטה שלא לדבר על כבישים סמוכים. כך שרצוי מאוד שהרכב יהיה גבוה.

האם הרכב המוזכר עומד בדרישות אילו? בחלקן?

תודה מראש!!!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככה הרכב הוא רכב טוב בכללי...מה שקשור לכריות אוויר אז יש רק 2 מקדימה (אם אני מבין נכון אתה מתקווה לדגם הראשון של קסרה)הכריות לא ניתנים לניתרול והרכב לא גבוה יש לי רכב כזה ועוד לא יצא לי לקבל מתחת בתחתית הרכב בגלל פסי האטה.

בקשר לפנים הרכב מקדימה יש מירווך טוב אבל מאחורה בינוני בקשר לגובה בתוך הרכב הגובה שלי 170+ סמ ואני נכנס בחופשיות לרכב

חייב לציין שאצלי זה האצ'בק הרגיל 5 דלתות ולא סטיישן..בקשר למנועים מציע לך לבדוק לפני שאתה קונה במיוחד דיזל כי הרכב לא חדש ואם תשים לב בדרך כלל עובר הרבה ידיים מה שגורם להרס מנוע בעיקר.

מקווה שעזרתי לך...

• תוכן חדש...