Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שהנושא מתאים לרכב כללי - ולא לאוף טופיק (במידה ולא - נא להעביר למקום הרלוונטי)

לפני כשבוע ידידה טובה שלי ניגשה לעשות טסט לרכב - מסוג יונדאי אטוס (אני לא זוכר את השנה המדוייקת, אבל זו הגרסה הראשונה).

הבוחן - לא העביר אותה טסט, בטענה כי חסר לה אור איתות אחד בצד הרכב (מהצד של הנוסע).

יש לציין כי לרכב במקור (כמו שהיא קנתה אותו) מעולם לא היה אור איתות שם, והיא גם עברה ארבעה טסטים ללא שום בעיות עד הטסט הזה.

הבוחן אמר לה כי עליה (שימו לב) לקדוח בפח הרכב, ולהתקין אור איתות צדי!!!

כששמעתי לראשונה את הסיפור, הדבר נשמע לי קצת הזוי (גם הדרישה וגם העובדה שאין לה אור איתות), והחלטתי לבדוק היום באינטרנט את העניין ומצאתי את התמונה הבאה:

Hyundai_Atos.JPG

גם כאן אני רואה שבאמת אין אור איתו בצד הימיני של הרכב, והשאלה שלי היא:

איך בכלל לאכול את הטענה של הבוחן?

האם היא חוקית?

האם זו תופעה קיימת ברכב הנ"ל?

האם ניתן לערער על הדרישה של הבוחן?

האם יש כאן עוד בעלי אטוס מהשנים הנ"ל שחווה חוויה דומה לזו?

תודה מראש!

בברכה!

יונתן.

פורסם

נראה לי שבתמונה קיים אור איתות במראת הצד.

בכל מיקרה דרישת הבוחן נראית הזויה. צריך לפנות ליבואן ואם קיים רשיון יבוא לרכב ללא איתות הצד לא אמורה להיות בעיה.

פורסם

מתמונות שיש ביד2 ראיתי שלכל האטוס יש איתות צד בשני הצדדים, אלא אם כן שלה הוא גרסה מיוחדת, כנראה שהיה שם פעם איתות, או שהיבואן פספס או אולי אפילו הרכב נמכר לפני שחייבו אותו בהתקנת האיתות!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הבוחן צודק לחלוטין, מכוניות בישראל חייבות בפנסי איתות גם בצידי הרכב, זה יכול להיות מורכב בכנף או במראה. (יש פטור למכוניות אמריקאיות החל משנת מודל מסויימת, אבל זה לא המקרה כאן)

כנראה שבאוטו המדובר החליפו כנף לכנף מפירוק מח"ל (בחו"ל בחלק מהמדינות אין חובה שיהיה פנסי איתות בצדדים), ולכן נוצר מצב אבסורדי, שבצד אחד יש פנס איתות, ובצד השני אין.

וכן, צריך לעשות חור בכנף, ולהתקין פנס איתות שם. זה לא סיפור כזה גדול.

זה שבטסטים הקודמים לא שמו לב לזה - בכלל לא משנה. החוק קיים, ואין דרך חוקית לעבור טסט ללא הפנס הזה.

פורסם

לא מחייב כנף מפירוק מחו"ל.

ישנם חלקי פח שמגיעים ללא חורים ועל הפחח לבצע התאמה, כנראה פה שחכו לחתוך.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

טוב שניזכרו עכשיו (-: תחפש בתוך הרכב איפה החביאו את חיווט שהוביל לשם.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

• תוכן חדש...