Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 517
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הרכב הוצא מהמכולה, מחר מתחיל הליך שחרור, אעלה תמונות יותר מאוחר :)

מזל טוב,

נאחל לך הליך שחרור מהיר וזול (בלי זולטין...)

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

זלטין!!

רבות נכתב עליו בתקופה שקדמה למלחמתי במכס

"זכיתי" להכיר את האיש, את רצינות "עבודתו" ובכלל את התנהלותו.

התנהלות המכס כלפי בהתחלה היתה תחת מעטה של חשאיות,חוסר אמון,ושחצנות.

לאחר שזלטין בדק את מכוניתי לראשונה וגם זאת בהחבא,ללא ידיעתי,אע"פ שדרשתי להיות נוכח בבדיקה,נמנע המכס אפילו להראות לי את השומה שלו והמכס הסתפק במכתב לקוני שאומר שהצהרתי שקרית, והרכב יצא כרגע ממפעל היצור ובכלל אני מוענש בסכום של 18000$

דרישתי לראות את השומה שלו לא צלחה ורק לאחר שהגשתי ערעור מסודר עם ניירת נלווית (נעזרתי הרבה בחמי ועל כך תודה על הזמן ועל החברות) ולאחר שהמוכסת יצאה מהחדר לא התאפקתי ופתחתי את השומה של ה"שמאי".

מה אומר לכם חברים? הייתי בהלם

(אקדים ואומר שאני חי את התחום,אני שמאי צבאי,בעל ומנהל מוסך מורשה 35 שנה,מתעסק כל חיי ברכב)

דו"ח עלוב,לא ממצה, והגרוע מכל?

אין בו שמץ של יידע בתחום,האיש הזה פשוט מרח דו"ח וזהו

אבל גולת הכותרת בדו"ח?

זלטין כותב במפורש שהרכב שווה 4500$ אבל הוא מוסיף וכותב אם דני לוי ישפץ את הרכב,יתקן אותו,וכל זאת בעזרת סט השטיחים החדשים שהיו ברכב וזוג הפנסים,הוא יהיה שווה 18000$ אתם קולטים?

את זה כאמור לא סיפרתי במהלך המאבק כי בבית המשפט הייתי מפורר את זלטין.

הטעות השניה שעשה המכס לאחר ועדת הערעורים זה להחזיר את התיק לאותו שמאי שיבדוק את הרכב מחדש.

האיש הגיע לבדיקה (הפעם יחד איתי) ובראשית שאל אותי למקצועי,עניתי לו שאני מורשה חתימה בבנק (יסלחו לי הבנקאים מביניכם)

זלטין ניגש לרכב ובשחצנות אופיינית לו אגב התחיל לצלם את סט השטיחים החדש שהיה ארוז.

שאלתי אותו אם הוא גובה מכס או שמאי? שאלתי זו העלתה את חמתו אבל הביאה גם אותי לטירוף

הוא ענה לי שהוא יבדוק מה שבא לו ואני בתגובה סגרתי את תא המטען והודעתי לו שהוא מבחינתי יכול ללכת לכל הרוחות.

האוירה התלהטה מאד ואז השתחררו חרצובות לשוני ואלולא היתה שם מוכסת שבאה איתנו הדברים היו נגררים לתגרה.

ברגע זה הפשלתי את השרוולים הרמתי כיסויים,ריפודים ופקדתי עליו (ממש כך) צלם את החלודות,צלם את הנזילות,אז גם גיליתי לו מה מקצועי האמיתי.

שיא השיאים היה שהוא ניסה להתווכח איתי על הצמיגים שכאמור נראו יפים אבל שנת הייצור 2002,אמרתי לו שיכתוב צמיגים חדשים ואם צריך נביא את היועץ הטכני של "מישלן" לארץ לבית המשפט לעדות.

את התוצאה של הסאגה הזו אתם כבר מכירים

מבין המילים אתם בודאי מבינים מה דעתי על השחצן הזה שמתיימר להבין בשמאות רכבי אספנות.

מבחינתי זה עדיין לא סוף פסוק

אני בודק אפשרויות לתבוע את זלטין על הנזקים שהוא גרם לי 4 חודשים.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם
זלטין!!

.... ,וכל זאת בעזרת סט השטיחים החדשים שהיו ברכב וזוג הפנסים,הוא יהיה שווה 18000$ אתם קולטים?

.....

דני לוי

מסקנה , לא להביא חלקי חילוף ברכב :lol::lol:

סיפור מדהים , אם לא הייתי מכיר את הנפשות הפועלות (את חלקן לפחות) הייתי בטוח שמדובר בסיפורי בדים...

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
זלטין!!

רבות נכתב עליו בתקופה שקדמה למלחמתי במכס

"זכיתי" להכיר את האיש, את רצינות "עבודתו" ובכלל את התנהלותו.

התנהלות המכס כלפי בהתחלה היתה תחת מעטה של חשאיות,חוסר אמון,ושחצנות.

לאחר שזלטין בדק את מכוניתי לראשונה וגם זאת בהחבא,ללא ידיעתי,אע"פ שדרשתי להיות נוכח בבדיקה,נמנע המכס אפילו להראות לי את השומה שלו והמכס הסתפק במכתב לקוני שאומר שהצהרתי שקרית, והרכב יצא כרגע ממפעל היצור ובכלל אני מוענש בסכום של 18000$

דרישתי לראות את השומה שלו לא צלחה ורק לאחר שהגשתי ערעור מסודר עם ניירת נלווית (נעזרתי הרבה בחמי ועל כך תודה על הזמן ועל החברות) ולאחר שהמוכסת יצאה מהחדר לא התאפקתי ופתחתי את השומה של ה"שמאי".

מה אומר לכם חברים? הייתי בהלם

(אקדים ואומר שאני חי את התחום,אני שמאי צבאי,בעל ומנהל מוסך מורשה 35 שנה,מתעסק כל חיי ברכב)

דו"ח עלוב,לא ממצה, והגרוע מכל?

אין בו שמץ של יידע בתחום,האיש הזה פשוט מרח דו"ח וזהו

אבל גולת הכותרת בדו"ח?

זלטין כותב במפורש שהרכב שווה 4500$ אבל הוא מוסיף וכותב אם דני לוי ישפץ את הרכב,יתקן אותו,וכל זאת בעזרת סט השטיחים החדשים שהיו ברכב וזוג הפנסים,הוא יהיה שווה 18000$ אתם קולטים?

את זה כאמור לא סיפרתי במהלך המאבק כי בבית המשפט הייתי מפורר את זלטין.

הטעות השניה שעשה המכס לאחר ועדת הערעורים זה להחזיר את התיק לאותו שמאי שיבדוק את הרכב מחדש.

האיש הגיע לבדיקה (הפעם יחד איתי) ובראשית שאל אותי למקצועי,עניתי לו שאני מורשה חתימה בבנק (יסלחו לי הבנקאים מביניכם)

זלטין ניגש לרכב ובשחצנות אופיינית לו אגב התחיל לצלם את סט השטיחים החדש שהיה ארוז.

שאלתי אותו אם הוא גובה מכס או שמאי? שאלתי זו העלתה את חמתו אבל הביאה גם אותי לטירוף

הוא ענה לי שהוא יבדוק מה שבא לו ואני בתגובה סגרתי את תא המטען והודעתי לו שהוא מבחינתי יכול ללכת לכל הרוחות.

האוירה התלהטה מאד ואז השתחררו חרצובות לשוני ואלולא היתה שם מוכסת שבאה איתנו הדברים היו נגררים לתגרה.

ברגע זה הפשלתי את השרוולים הרמתי כיסויים,ריפודים ופקדתי עליו (ממש כך) צלם את החלודות,צלם את הנזילות,אז גם גיליתי לו מה מקצועי האמיתי.

שיא השיאים היה שהוא ניסה להתווכח איתי על הצמיגים שכאמור נראו יפים אבל שנת הייצור 2002,אמרתי לו שיכתוב צמיגים חדשים ואם צריך נביא את היועץ הטכני של "מישלן" לארץ לבית המשפט לעדות.

את התוצאה של הסאגה הזו אתם כבר מכירים

מבין המילים אתם בודאי מבינים מה דעתי על השחצן הזה שמתיימר להבין בשמאות רכבי אספנות.

מבחינתי זה עדיין לא סוף פסוק

אני בודק אפשרויות לתבוע את זלטין על הנזקים שהוא גרם לי 4 חודשים.

דני לוי

דני,

אני שמח שיחד הצלחנו ליישר ולו חלק מהקווים העקומים ברכב החלוד והעקום שנקרא התנהלות המכס בישראל בכלל - ובדרך בה זלטין נהג לאחרונה בפרט.

מסקנתי היא שבסך הכל במכס יושבים אנשים טובים, שבשל חוסר בקיאות (מובן) ברכבי אספנות מחד והנחיות דרקוניות שמונחתות מלמעלה מאידך, נגררים להתנהלות כושלת. בנוסף, ראינו ונוכחנו כי מי שלא מוותר, מגיע עם אסמכתאות ועומד על שלו - ורק לאחר שמושקעים זמן, כוחות, כסף ועצבים - יכול להם.

אני מקווה כי הדרך שהלכה ונחרשה על ידינו ועל ידי אחרים לאחרונה תיעשה טובה וקלה יותר לבאים אחרינו. אין לי ספק שדברים השתנו בחודשים האחרונים ועוד ישתנו, המכס לומד תוך כדי תנועה (כפי שאחר הבכירים ברשות המסים הסביר לי בשיחה אשר קיימתי עמו). עם זאת, ככל הנראה מה שהיה עד לפני כחצי שנה לא יהיה עוד, ויש לקוות כי המכס ילמד להתאים לאינטרס המוצדק לגבות מס אמת כלים מתאימים אשר לא יפגעו באזרחים ישרים ותמי לב שכל רצונם לייבא רכב אספנות לשימושם האישי מתוך אהבה לתחביב.

ועכשיו, כל שנותר לי הוא לאחל לך שהאנרגיות שכל כך סייעו במאבק הצודק יופנו לטובת המרצדס שחיכתה בסבלנות.

בהצלחה,

חמי

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

דני,

כל הכבוד על ההתמדה וההצלחה.

ליאור,

בהצלחה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

לדני

כל הכבוד על הסבלנות ,אורך הרוח,על האיפוק וכמובן על השיתוף יישר כח :mm_yeah:

אל תתעצל תמשיך לפרק את הרכב ,כנפיים קדמיות ובדוק את תעלות הניקוז לכל אורך פח הטורפדו (בסמוך למגבים)

טיפ

צבע את הפחים המשמשים לטלאים לפני ההלחמה ביסוד צורב

פורסם

תודה על העצה החלטתי בשלב זה להנות מהרכב קצת בקיץ ובסתיו

בחורף אכניס את הרכב לשיקום כללי,עדיין לא החלטתי אם אעשה זאת בארץ או שמא אשלח את הרכב חזרה לארה"ב לסדנת שיקום

מקוננת בי הרגשה שאם אוותר על חדוות השיפוץ האישי אחסוך הרבה כסף,עוגמת נפש,זיבולי מוח,אישורים וזלטינים:evil:

מה דעתכם?

מירוצי מכוניות

פורסם

1. מזל טוב

2. אם עברת את המכס-קטן עליך השיפוץ

3 אני לא מאמין שאתה מתכונן לשלוח את הרכב ולעבור שוב במכס

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

מכתב תלונה לועדת האתיקה של משרד התחבורה יועבר השבוע נגד זלטין.

אני מתחיל את תהליך הקעקוע של האיש המתיימר להיות שמאי ולדרוש את כל ההפסדים הכספיים שנגרמו לי בעטיו.

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...