Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על ההצעה אסף

בדיקת לחץ אני מקווה לעשות יום ראשון.

בקשר לאינלט זה הכל תלוי בכמה זמן פנוי וכמה משוגע אני ירגיש באותו יום שזה יגיע :)

אגב מה עם הבעיה שהייתה לך? נפתרה?

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמיד שמחר לעזור לחבר וותיק.

לגבי הבעחה שלי,כנס לשירשור שלי ותיקרא.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סוף סוף הגיעו לי החלקים שהזמנתי, אנטנה קצרה, אטם מכסה שסתומים, אטם למצערת, והכי חשוב אינלט של פורג' :)

תמונה להמחשה מצורפת..

שיהיה זמן פנוי קצת נתפנה להתקנתם

IMG_0082.JPG

פורסם

זיו אני יודע שיש עוד אטם בצורת ירח כמו שאתה אומר שיושב מתחת למותחן, אבל אין לי משם נזילה של שמן אז לא הזמנתי אותו למרות שהוא עולה רק 7 דולר. לא הזמנתי אותו כי אני מחליף את זה כנראה לבד ואני לא רוצה לגעת איפה שהשרשרת בצד השני.

השאלה היא האם אני חייב להחליף אותו גם אם אין בו בעיה?

כל הבעיה שלי באטם במכסה השסתומים זה שיש הזעה של שמן על פלאג בצילינדר מספר 1. בחלקו העליון כן?! שלא יהיו מחשבות שמשהו לא בסדר עם המנוע :)

• תוכן חדש...