Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לבצע גם ללא ליפט.

אם ממש תתאמץ,תוכל לעשות את ההחלפה מלמעלה וללא ג'ק אבל הגישה מלמטה נוחה יותר.

דר"אג-"פורג"-בחירה נכונה!

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנצל את השירשור לעוד בעיה שיש לי

היום בדקתי מתחת למכסה מנוע לראות איך אני מבצע את העבודה של ההחלפה, הגישה לשם פשוט זוועה כנראה שאני יצטרך ליפט , מישהו תורם לי ליפט לחצי שעה? :) (יש זמן עוד כמה שבועות אם אתם לחוצים)

עליתי על צינור נשם ההוא בצורת Y כולו מכווץ ועושה רושם שעוד שנייה נקרע, איבד את החוזק שלו בקיצור, יכול להיות שבגלל זה אני גודש רק 0.5BAR?

אגב מאיפה קונים את זה חוץ מבחברה?

פורסם

אם אתה סטנדרט אתה לא אמור לגדוש מעל 0.5-0.6 באר (תלוי בשעון).

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אנצל את השירשור לעוד בעיה שיש לי

היום בדקתי מתחת למכסה מנוע לראות איך אני מבצע את העבודה של ההחלפה, הגישה לשם פשוט זוועה כנראה שאני יצטרך ליפט , מישהו תורם לי ליפט לחצי שעה? :) (יש זמן עוד כמה שבועות אם אתם לחוצים)

עליתי על צינור נשם ההוא בצורת Y כולו מכווץ ועושה רושם שעוד שנייה נקרע, איבד את החוזק שלו בקיצור, יכול להיות שבגלל זה אני גודש רק 0.5BAR?

אגב מאיפה קונים את זה חוץ מבחברה?

כן יכול מאוד להיות שבגלל הצינור הקרוע אתה גודש 0.5באר

פורסם

הוא לא קרוע עדיין, הוא מתכווץ.

לפי מה שקראתי שצינור הזה מתכווץ נוצר תת לחץ במערכת= לא בריא

מצאתי בEBAY אחד מסיליקון שעולה יחסית זול רק שאין למוכר בצבע שחור, רק כחול ואדום ובעוד שבועיים יהיה בצבע שחור

השאלה אם כדאי למשוך עם זה ככה חודש או לקנות מקורי ולהחליף.

פורסם

לא צילמתי אותו, זה יושב מתחת למכסה המנוע בצד ימין יש לו 2 חיבורים שניראים כמו Y על המנוע ואחד שהולך לכיוון האינלט.

מקט- 06A103221BH

תמונה להמחשה שיעזור להבין.

042129.jpg

O_E_M__06A103221BH.jpg

פורסם

למיטב ידיעתי אין לצינור הזה השפעה ישירה על ירידת הגדישה אצלייך,זה כולה נשם,הדבר היחידים שהוא עושה כרגע זה ללכלך לך יותר בשמן.

אביתר יכול להיות שיש לך בריחות גדישה אפילו קלילות,אשר גורמות בסופו של דבר לירידה בלחץ הגדישה.

מתי ביצעת בדיקת לחץ לבריחות אוויר?

אני ממליץ לעשות בדיקה כזו פעם בלפחות 8 חודש+- ברכב שגודש גבוה.

ברכב סטנדרטי לפחות פעם בשנה וחצי,העלות לא יקרה ולרוב תמיד מוצאים בריחה מעצבנת שהתיקון שלה מחזיר חיים לגדישה ברכב.

עוד משהו אביתר,מיותר כל הקטע של האינלט [בהנחה של לא יוסיף לך כרגע כלום] בגדישה המקורית,בגדישה המקורית האינלט המקורי מתפקד מעולה ועומד בעומס היניקה בצורה חלקה.

אני רואה שהזמנת,אל תצפה לשינוי כרגע,אתה לא תרגיש כלום וזה בהתחייבות.

כשתשדרג לציפ,האינלט יקבל חשיבות גבוהה ויתן את התמורה .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הרכב אצלי לא הרבה זמן בערך חודשיים ככה שאני לא יודע אם בדקו מתי שהוא בריחות.

בקשר לאינלט אני יודע שלא יהיה הבדל, אני רוצה להחליף לשדרוג עתידי, יכול להיות שהאינלט יישב בבית עד שאני ישפר תוכנה ואז נתקין אותו על הדרך.

פורסם

אביתר,ממליץ לך בחום לעשות בדיקות בריחה בצנרת,אתה תופתע לראות כמה יעילה יכולה להיות בדיקה כזו בהנחה וימצאו בריחות בצנרת ויסודרו בעיקבות הבדיקה.

לגבי האינלט ,ממליץ לך כרגע לא להתקין אותו אם זה לא בוער לך,כשתעשה ציפ תתקין אותו קומפלט והמחיר שיקחו לך על ההתקנה יהיה זול יותר בעיקבות התקנת הציפ.

אז גם עשית 2 ציפורים במכה אחת.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...