Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים

דרושה עזרה קטנה בהבנת איזה אינלט לקנות

ראיתי שיש כמה חברות שמוכרות אינלטים לפי דגם מנוע, אגב דגם המנוע שלי הוא AUQ.

אני הולך על כיוון פורג' חברה ידועה ומחיר יחסית משתלם

או שעדיף לי משהו אחר?

החלפת החלק לא ניראת לי מסובכת יותר מדי, רק דבר אחד אני לא מבין, האם האינלט סיליקון מחליף את הגומי+ האינלט מהברזל? או שהוא בא להחליף רק את החלק הפלסטיק (שמגיע לMAF ומשם לפילטר אוויר עד לאינלט מהברזל שאין לי מושג מה שמו :) ).

כרגע הרכב לא משופר (חוץ מפורק ופילטר K&N INBOX) אבל בעתיד שאני יהיה מסופק מהכח הנוכחי יבוא שלב העדכון תוכנה שבנתיים אני מתלבט :) לא נפתח את זה פה שלא יהיה ריב סדנאות :)

אוקיי מחכה להצעות והסבר למה בדיוק מוחלף שמחליפים לאינלט מסיליקון.

בתודה אביתר.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אינלט רגיל מתכווץ בלחץ גבוה, לעומת אינלט סיליקון שיותר עבה ומחזיק מעמד.

לי יש של REVO ואני מרוצה ממנו, למרות שבאמת לא נראה לי יש הבדלים בין

החברות הגדולות, העיקר שיהיה 5 שכבות.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אביתר:

לרוב לא משנה כולכך ,החברה [ריבו,פורג,אוטובאן] כולם מיוצרים באותם סטנדרטים ובאותו מפרט [5 שכבות]לך על המחיר הכי טוב שמציעים לך,אצלי מותקן האוטובאן [E&A] כבר חצי שנה .

החלפת החלק לא מסובכת מבחינת מורכבות העבודה,אלא יותר מבחינת צפיפות וחוסר נגישות המצריך לרוב בין היתר שימוש בליפט כדי להיתחבר בצורה נוחה לטורבו,האינלט סיליקון מחליף את כל האינלט גומי +הזרוע מתכת שיוצרת צוואר בקבוק בכניסה לטורבו.

זה בגדול על האינלט סיליקון,אני יכול לומר לך מניסיון שבשידרוג תוכנה[לצורך העניין אני עם האפסולוט הכי עדכנית ופתוחה לבוסט] מצריך בהחלט אינלט +פילטר פתוח נורמאלי ביגלל הגדישה הגבוהה ,ולאפשר זרימת אוויר הכי זמינה לטורבו כדי לבנות גדישה בבעיטה וזאת מבלי שהאינלט יתכווץ[מה שקורה במקורי בגדישות גבוהות]+הזרוע מתכת המצומקת שלדעתי יוצרת השהיה קטנה ללחץ יניקת הטורבו.אינלט סיליקון בא לפצות על כך ברכב ששופר וכבר לא גודש מקורי.אגב מחיר סדנה טוב לאינלט כולל הרכבה לא יעלה על 900 שקלים חדשים.

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תודה על התשובות

מזה פחדתי שהחלק מוחלף ביחד עם הזרוע מתכת, שהגישה לשם לא משו בכלל, את ההחלפה תכננתי לעשות לבד, עכשיו אני צריך לשקול את זה שוב, לראות איך הגישה לשם בדיוק.

אני אוהב לעשות דברים לבד כל עוד אפשרי לבצע אותם לבד :)

בקשר לציפ, אני מתלבט בין שניים אבל בגדול לא אמורה להיות בעיה עם פילטר פתוח בקופסה לפי מה שהבנתי

גם בפורומים בחו"ל הרוב נוסעים עם פילטר בקופסה. לא רוצה להתעסק עם משטרות יותר מדי

פורסם

סתם כאב ראש ,חתכים ושריטות,התקנה לבד תעלה באיזור ה150-250 לחלק,משך ההתקנה כ20 דקות בהנחה ויש ליפט .

לגבי ציפ,לא אמור להיות בעיה קח בחשבון שלרוב הציפ ניבנה בתנאים האופטימלים במעבדה,וסנדה שמכבדת את עצמה לרוב תכלול במחיר גם ערכת יניקה קומפלט שיכלול מינימום פילטר ונשם [לפעמים גם אינלט].

לטעמי לפחות האינלט זה חלק בילתי ניפרד עם ציפ טוב[אני ממליץ לך על אפסולוט-אהבה ממבט ראשון!]

בכ"א מה שלא תיבחר,ברגע שאתה עובר לציפ,אל תישכח את האינלט !

אם בכל זאת תישאר עם המקורי ,ניתנחם בעובדה שמדובר באינבוקס פתוח.

פורסם

רגע שאני יבין, שעושים עדכון תוכנה בסדנא, לא חשוב שמות, המחיר כולל החלפת אינלט+ערכת יניקה?

אגב את האינלט אני מרכיב לפני שיהיה לי "ציפ".

ככה שאני בא ישר לעדכון תוכנה :)

פורסם

אז כמו שציינתי ,יש סדנאות שיכללו בעיסקה את האינלט והפילטרים,כניגזרת להנחה לעיסקת חבילה,

לצורך העניין בסדנה X ציפ לאוטו יעלה 2500.

אינלט לצורך העיניין 900

פילטר ונשם לצורך העניין 500

סה"כ 3900 לכל הפריטים כיחידות.

אז כעיסקת חבילה הסדנה לצורך העניין תציע לך את 3 השידרוגים הנ"ל במחיר אטרקטיבי לדוגמא 3300 כחבילה אטרקטיבית,במקום 3900 כפריטים בודדים.

זו הייתה כוונתי.

כמובן שכל סדנה לגופה,ומסגרת ההטבות שלה.

:wink:

ה*מחירים /דוגמאות הינם פרי דמיוני של הכותב ואינם משקפים קשר ישיר למציאות.

פורסם

נראה לי מיותר מנירוסטה, וגם יצא בהרבה יותר יקר לדעתי כי אז צריך גם מתאמים מסיליקון לחבר את החלק.

אבל רעיון נחמד, מה גם שזה מתאים למי שמשתדרג בעתיד ולא לי

פורסם

1.רצוי מאוד ,שצינור היניקה יהיה עשוי מחומר שאינו סופח חום.אלומניום ונירוסטה אינם עומדת בקריטריונים הנ"ל-סיליקון כן.

2.יתרונם הברור של חברת "פורג" על המתחרים,הינו שכל החיישנים והצינורות שמתחברים לאינלט,יושבים בדיוק במקומם -דבר המקל על ההתקנה.חסרונה של חברת "פורג", הוא המחיר הגבוה.

3.תהליך ההתקנה אינו מסובך,אבל מצריך שימוש באמצעי הרמה לרכב-אם תצטרך הדרכה טלפונית,אל תהסס להתקשר:

03-5702345

פורסם

תודה רבה,

עד שיגיע החלק יקח כמה שבועות הוזמן פורג' :)

האם זה בלתי אפשרי להרכיב אותו ללא ליפט? או שפשוט ליפט עושה את החיים הרבה יותר קלים

מחר בבוקר אני אציץ ברכב לראות מה גודל העבודה, אם לא יסתדר זה יתבצע בליפט.

• תוכן חדש...