Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם , רכשתי A3 1.8T ואני מעונין לחפש לה מערכת מולטימדיה שנשלטת מההגה. חשוב לי GPS ישראלי ומסך מגע ללא שלט.

התלבטתי בין כמה מערכות שמצאתי באינטרנט :

-FLyAudio מערכת שמשווקים באתרי וואלה ונענע שנראית לי איטית בצורה מוזרה אך מחיר גבוהה בצורה מחרידה.

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1KZES031NAVI

RNS-E המערכת שהמליצו עליה כמובן המקורית אך לא ראיתי שניתן לשים GPS כגון IGO וכו' עליה .

האופציה השלישית היא מערכת שאין לה אפילו שם אבל ניתן לראות אותה פה :

http://cgi.ebay.com/AUDI-A3-MULTIMEDIA-AUDIO-DVD-GPS-DVB-T-TMC-RDS-SYSTEM_W0QQitemZ150311697756QQcmdZViewItemQQptZUK_Audio_TV_Electronics_In_Car_Entertainment_GPS_In_Car_Audio_Players_PP?hash=item22ff467d5c

בכל מקרה יש לי את התקציב להשקיע פעם אחת וטוב , שלושת המערכות טוענות כנשלטות מההגה וכו' האם מישהו מכיר או יכול להמליץ על עוד מערכות או יכול לפרט מנסיון על המערכות שפירטתי פה אני אשמח .

תודה מראש, אסי.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על מערכת קנווד דגם: 8022 או 8024 מכשירים מקבילים זה לזה ה-24 אפילו בעברית לגמרי.

ג'יפיאס IGO 8 תלת מימד, תמיכה בשלט הגה, בלוטוס וכ'ו.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

השאלה היא מה היתרון היחסי שלהם על המכשירים שהראתי? במחיר הם לא זולים במיוחד ואולי הדבר שיפה במכשירים הנ"ל הם שמירה על הצורה המקורית ברכב.. בערך.

פורסם

מה היתרון?

קודם כל בראש ובראשונה איכות (אם זה סאונד,הרכבה וכ'ו)

פליי אודיו חברה סינית שמייצרת את אותו מכשיר רק בהתאמה אישית לרכבים (לפי דגם) כדי שיתחבר קונקטור לקונקטור ללא התקנה מסובכת.

המכשיר שלהם לדעתי ברמה ירודה.

מצד שני פיוניר קנווד! קלריון וכ'ו זוהי חברה "בעלת שם" וגם אתה יודע שאתה קונה מכשיר איכותי והכי חשוב מבית טוב.. וכמה רמות מעל!

מקווה שתעשה את השיקול הנכון לדעתך.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

צר לי להתעלק על השרשור אבל חבל לפתוח עוד אחד סתם.

יש ברשותי a3 שנת 2005, ניסתי להעלות תמונה של הhu אבל לא מצליח לי משום מה.

הרדיו המקורי לא קורא mp3 וגם דיסקים צרובים קופצים אחרי כמה שימושים.

אם למישהו יש פיתרון להחלפת רדיו דיסק שלא יהרוס את הגימור של הרכב וכפתורי השליטה על הרדיו שמקובעים בהגה (כי לא נראה שיש מקום ל2din).

בבקשה לא להציע מתאמי פלסטיק ורדיו לא מקורי כי אני לא מעוניין בזה, אלא מחפש פיתרון כמו לשים רדיו של הדגמים החדשים או אולי מערכת מולטימדיה שיש לחברה שיתאים לרכב הזה.

תקציב לא מוגבל(כלומר עד 6-7-8k במצב שזה ידרוש את זה ויהיה שווה את זה)

תודה מראש ליאור.

פורסם

טוב רק רציתי ליידע, היום הייתי ברדיו מילאנו ויש פיתרון.

קנווד 522, רדיו dvd בעל מסך נשלף עם מתאם פלסטיק, רק שהמחיר קטסטרופי-9900 ש"ח על המכשיר ועוד 1400 ש"ח על המתאם להגה.

מחפש פיתרון אחר אם למישהו יש?

והאם מישהו יודע איך באה המערכת ברכב הנ"ל בשנתון יותר גבוה?

פורסם

אז ככה אני יכול לעדכן שהזמנת לי מכשיר דמוי מקורי , אני אעלה תמונות אם יבקשו יפה :) בכל מקרה המכשיר דומה מאד לRNS שרוצים עליו בארץ 21,000 שקל , ללא התקנה כמובן וללא מע"מ. בכל מקרה , אחרי שהפסקתי לצחוק .. התחלתי לחפש ומצאתי מכשיר ב 2800 שקל שכולל את הכל , הוא מכשיר חדש שיצא כמו הדמוי שהראתי פה למעלה רק הגירסא החדשה ללא אופיס וחארטות נטו מכשיר מולטימדיה אדיר.

לא שווה לקנות מהיבואן, הדבר היחיד שאני חייב לעשות זה להתקין ברדיו מילאנו או קלאס אי על מנת לשמור על האחריות של הרכב.

פורסם

נראה מצוין, אבל אצלי באאודי אין מקום לדאבל דין.

וכן אני יודע כמה עולה הקנווד בזאפ אבל מה לעשות ברדיו מילאנו דרשו קרוב ל10k עליו.

• תוכן חדש...