Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליקים בצוואר - בריא או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשים בעלי ידע בעניין אמרו זאת לא פעם.

שקול ל "שמעתי ש..."

חבל להפריח הצהרות ללא ביסוס ידידי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אף אחד לא אמר זאת מעולם.

אהבתי את התגובה, חד.

ומה שהכי מצחיק הוא שפנו אלי כבר 5 אנשים מהפורום בשביל שאני

יסביר להם איך להוציא קליקים מהצוואר. :)

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

איזה ישיש בן 60 זכה השנה בפרס "נובל של הרווארד" (לא הצלחתי למצוא את השם של הפרס) על מחקר אלטרנטיבי, עשרות שנים הוא עשה קנאקים ביד אחת בלבד, ובשניה כלום. כיום בגיל 60 אין לו כל עדות שיש בעיה באחת מן כפות הידיים.

משכנתא זה קל

פורסם
נו אז תסביר כבר !

אני שומט את הצוואר לאחור ועושה שתי תנועות חדות עם הסנטר, ימינה ושמאלה.

עם זאת, לפני שחזרתי (לאחרונה) לשחות, לא הייתי מצליח. הייתי נוקשה לחלוטין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יותר כיף להוציא קליקים מהגב, יושבים או שוכבים על המיטה, תופסים את המזרון עם היד הנגדית בשביל בקונטרה, ומסובבים את כל הגוף עד שיוצאים כל הקליקים מהגב, ת-ע-נ-ו-ג.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם
אני שומט את הצוואר לאחור ועושה שתי תנועות חדות עם הסנטר, ימינה ושמאלה.

עם זאת, לפני שחזרתי (לאחרונה) לשחות, לא הייתי מצליח. הייתי נוקשה לחלוטין.

תודה!

אבל תנועות חדות? לא תודה.. אני אוותר :-)

אני אשאר עם הקליקים בגב, יותר כיף כמו שכבר אמרו.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

לא תמיד הקליקים האלה נעימים, יש לי תקופות שיוצא לי לבד קליקים באגן, זה ממש לא נחמד כי אחרי זה יש כאב.

ולמנהל השחיין, לפי מה שאני יודע, בחורות אוהבות נוקשה לתשומת ליבך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם אני זוכר משהו, אתה מתבלבל בין נוקשה לקשה, אבל בכל מקרה אני כבר לא בשוק מ-זמן...

פורסם

בחורות אוהבות גם נוקשה, גבר רך מידי לא נתפס בתור "גבר" ולכן לא יהיה בו עניין כמו בנוקשה.

בריכה זה תחליף לים בימי החורף הקרים, יש שם אחלה שוק!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני קראתי בעיתון לא מזמן על אישה שעשתה מסאז' באזור הצוואר והמסז'יסט עשה לה קנאקים בצוואר ונקרא לה העורק הראשי בצוואר, כן אני יודע שזה נשמע הזוי אבל זה מה שהיה כתוב בעיתון

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לגבי אם בריא או שלא אינני יודע. סתם לידע הכללי הנחה מקובלת (השניה שהוזכרה בקישור שצורף) היא שנוצרת במפרק קוויטציה ומשם הרעש. אם מקבלים את התיאוריה הזו לדעתי הקוויטציה אמורה לגרום לשחיקת המפרק, בדיוק כמו שקורה באימפלקים של משאבות. יכול להיות שבגוף זה זניח ולכן נחשב ללא מזיק.

פורסם
אני קראתי בעיתון לא מזמן על אישה שעשתה מסאז' באזור הצוואר והמסז'יסט עשה לה קנאקים בצוואר ונקרא לה העורק הראשי בצוואר, כן אני יודע שזה נשמע הזוי אבל זה מה שהיה כתוב בעיתון

גם אני קראתי את זה.

צריך להיות בהמה ברמה שאני לא מכיר כדי לגרום לכזה נזק.

אני מוציא קנאקים מהצוואר כל היום ואין לי בעיות.

חקרתי את הנושא לפני שנה ולא מצאתי שום מאמר אקדמי שמדבר על נזקים בגלל זה.

מצד שני, היו כמה מאמרים שטוענים שאין ראיות לנזקים, כך שאפשר לעשות את זה אבל בלי להגזים יותר מדי. זה גם הרגל שהרבה אנשים לא אוהבים.

בשיעורים אנשים ממש לא אוהבים את זה.

אגב, לי יש את זה מגיל 16, אחרי תאונה.

בשאר הגוף יש לי בכל האצבעות של הידיים והרגליים, בברכיים לפעמים, בקרסוליים, בחוליות של הגב התחתון, בחלק השמאלי של האגן (הרגל יוצאת לי לפעמים מהמקום וצריך מכה רצינית כדי להחזיר אותה) במרפקים ובכתף ימין (זה ממש מפחיד אנשים כי זה ממש נשמע כמו משהו נקרע אבל זה מרגיע אותי).

פורסם

אתה זוכר למה נקרע לה העורק?

כי היה לה מצב פיזיולוגי נדיר בו דופן העורק דק, לא בגלל שהמסז'יסט עשה משהו לא תקין.

• תוכן חדש...