Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעה לפורום חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הצעה לפתיחת פורום חדש ולא ידעתי איפה להציע אותה, אז אני מציע אותה פה ואם יש פורום יותר מתאים בבקשה מהמנהלים להעביר אותה.

אני מציע שתפתחו פורום שיפורי קוסמטיקה לרכב.

בדיוק כמו שיש שיפורים למנוע ביצועים ואחיזה אני מאמין שהרבה אנשים פה ירצו להתייעץ בצביעת הרכב הוספת ספויילרים ניפוחים וכו'.

אני חושב שזה יפתור הרבה אנשים שסתם מגיבים בכל מיני פורומים לא קשורים על צביעות שהם עשו ועל שאלות על הגדלת חישוקים וכו'.

אני מקווה שההודעה הזאת עם פיסוק יותר טוב מההודעה הקודמת ושלא תמחקו לי אותה שוב.

ואם כן תמחקו אותה תסבירו לי הפעם מה הבעיה איתה כי את הקודמת כתבתי בלי להתייחס לפיסוק.

תודה על ההקשבה.

טל.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

טל שלום.

הפורום הוקם ע"י חובבי נהיגה.

לא ע"י מעצבי רכב עם טעם רע.

אנחנו מתנגדים להשחרת פנסים, כי זה מסוכן.

אנחנו מתנגדים להדבקת נוצות אדומות על הרכב, כי זה יכול לעוף.

אנחנו מתנגדים למדבקות ,NO FEAR, על האוטו.

להדביק כונס אויר על האוטו, רק עבור "יופי" זה מיותר, וכשמדביקים אותו לכיוון ההפוך לא רק מעיד על טעם רע, אלא גם על בורות.

להדביק "דמויי קאליפרים בראמבו" על בלם תוף לא תורם כלום, מלבד שיפור קל בתסביך נחיתות.

נראה לי שהבנת את הכוונה.

זה פורום רכב, לא פורום שופוני.

בכל מקרה, תודה על הצעתך, שמחנו לראות שאתה כותב עם סימני פיסוק, (אכן, הודעתך הקודמת נמחקה כיוון שלא היו בה סימני פיסוק) והמשך גלישה מהנה באתר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קוראים לפורום קארס פורום, פורום על מכוניות לפי דעתי זה צריך ליהיות על כל מה שסובב אותו .

אני רואה פה עשרות הודעות על הגדלת גלגלים צביעות וכל מיני דברים על מראה בפורומים שלא קשורים לנושא,

למשל ראיתי אתמול מישהו שציפה את האוטו שלא בקרבון או מישהו שהחליף ציפוי עור להגה, אז אני חושב שיהיה כדאי שיהיה מקום מסודר לדברים כאלה, מקסימום תנסו לא ילך תורידו, להוריד פורום אפשר אבל לשער מה יהיה אם נוסיף אי אפשר לדעת.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

אני אולי לא אחד מוותיקי הפורום, אבל גם לדעתי יש מקום לפורום קסומטיקה לרכב.

אני לא מדבר על כל מיני שטויות כמו קונס אוויר שלא מוביל לשום מקום, או מדבקות No-Fear שמוסיפות כולה 50 כ"ס (:wink:). אני מדבר על פורום שיעסוק בקוסמטיקה כללית לרכב, אשר כוללת דברים כגון: צביעת רכב, החלפת ג'אנטים שלא לצורכי שיפור ביצועי הרכב, שיפוצים קוסמטים של הרכב כמו שיחזור דשבורד וכו'.

מבחינתי שיכנס גם בתור תת-פורום באחד הפורומים הראשיים.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם
טכני, אחזקה וטיפולים (114 חברי פורום מדפדפים)

עזרה ראשונה לבעיות טכניות, עצות לטיפול שוטף, קוסמטיקה, מכלולים מכניים, שינויים במערכות ועוד.

12345

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...