Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם.

כפי שרשמתי, מחר אני הולך למבדקים, מרכז הערכה או איך שלא קוראים לזה בחברת YES.

המשרה היא טכנאי שירות.

אשמח לקבל תגובות ממי שכבר היה,ניסה,עבד בזה פעם.

אני יודע שהעבודה היא פיזית וקשה.

בכל זאת הייתי שמח לקבל תגובות עינייניות.

תודה מראש!

:smilecolr:snipersmi
פורסם

לא הייתי שם אבל בעבר הגשתי מועמדות ולבסוף לא יצא לי לגשת. השכר מתאים לך? שמעתי סביב ה4500 או 4200 ברוטו?

חבר שלי שהיה שם במרכז הערכה בכנות אמר שהוא היה באותו זמן עם 20 איש לערך במרכז הערכה.

ומתוך כול אלו הצליחו 2 להתקבל.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

תגובה של 2 חברים שעובדים שם כבר מעל שנתיים:

העבודה לא קשה בכלל, ואפילו דיי מהנה (מספיק שתכיר חבר שם ותוכל להעזר בו או ללכת איתו ללקוחות וכו').

השכר לא להיט (4500 - 5000 + רכב צמוד (פרטנר \ קנגו \ ברלינגו) -

העבודה בשטח היא מאוד תלויה, יום אחד יכול להיות סתם לטייל ולהחליף ממירים, ויום אחר אתה יכול ליפול על 2 קונקטים (שזה אומר לחבר בית שלם + קידוחים + השחלה וכו') מה שכן אם זה נראה לך יותר מדי בלאגן יש לך את האופציה להעביר את זה לצוות שאחראי על זה (הם באים במקומך ועושים את כל החיבורים) - ממש לא עבודה פיזית קשה מדי ובטח שלא כל יום

בכלליות עבודה דיי נחמדה, אפשר בקלות לקפוץ לאכול בבית, ואם תדע "לתמרן" אז גם יהיה לך הרבה זמן חופשי.

שעות העבודה בד"כ 8 - 5 , או ערב שזה 12-1 עד 8-9

סה"כ אחלה עבודה.

פורסם

אני יכול להגיד לך שחבר מסויים היה שם 4 פעמים לפני שעבר :) (הפרש של בערך חצי שנה בין כל ניסיון)

מרכז הערכה רגיל לגמרי, תראה אסרטיביות, קצת מנהיגות, והרבה יושר, מצד שני אל תתלהב יותר מדי - אתה תהיה בסדר.

פורסם

זה אומרים בכל מקום, ואז אתה נתקע 6 שנים על אותו תפקיד מעפן, תוך כדי זה שאתה רואה שמקדמים אנשים עם עשירית מהמקצועיות שלך.

העבודה הזאת זה משהו שבעיקרון רציתי ללכת אליו, רק שראיתי ששירות פרונטלי זה לא בשבילי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סה"כ היה נחמד היו כמה דינמיקות קבוצתיות וכמה משימות לעשות.

אחר כך היו כמה סימולציות.

בסוף היא אמרה לאיזה 2 להישאר.

מה שהכי מוזר שהם היו הכי גרועים..

בקיצור אין לי מושג איך זה עובד שם אבל שיהיה להם בהצלחה.

פורסם
סה"כ היה נחמד היו כמה דינמיקות קבוצתיות וכמה משימות לעשות.

אחר כך היו כמה סימולציות.

מה לא ברור?

אלו אם הפרוטקציה נשארו!:wink:

פורסם

גרועים מאיזה בחינה?

זה נכון. אני הייתי פעם במבחן הערכה של סלקום ולא קבלו אותי, אפילו לא ניתן לדעת למה ומדוע.

המצחיק הוא שלבסוף התקבלתי לעבודה במוקד תמיכה של חברה מסויימת, שם אני עובד כבר יותר מעשר שנים, מן הסתם אם לא הייתי טוב היו מראים לי את הדלת. כך שבאמת קשה לדעת למה חותרים במבחני הערכה הנ"ל ועד כמה הם בכלל מנבאים הצלחה או כשלון בעבודה.

מה שבטוח שמערך הערכה מספק פרנסה לעוד שורה של בוחנים/מעריכים וכו'.

פורסם

2 האנשים האחרונים שהייתי מקבל לעבודה, דווקא אותם השאירו.

אין להם שום ניסיון, שום רקע טכני.. דיברו כאלה שטויות שאמרתי גם בחלום לא יקבלו אותם.

כנראה שטעיתי ובאמת אין לי שמץ של מושג מה הם רוצים במרכזים האלה.

מה שבטוח זה שבפעם הבאה כשאני אלך אני אהיה כזה טמבל ודפוק כך אני בטוח אתקבל.

• תוכן חדש...