Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות סיריון 2008/2007 מהשכרה, ואני מתלבט אם לקנות מסוחרים (מגרשים) או מחברה גדולה שלמה סיקס במקרה שלי.

בשלמה סיקס מציעים רכבים עם קילומטראג' גבוה מאוד (110) במחירים גבוהים. בעוד שבמגרשים אפשר למצוא רכבים עם הרבה פחות קילמטראג' (50) במחירים זולים יותר, לעיתים הרכבים הללו אפילו מגיעים משלמה סיקס.

מה סיבה להבדל הזה?

האם הסוחרים מזייפים את הקילומטראג' ומדובר ברכבים שעברו הרבה יותר ולכן הם מוכרים אותם במחירים זולים יותר.

או שבעצם סוחרים מוכנים לקנות רק רכבים במצב טוב משלמה סיקס ובזכות המוניטין שלמה סיקס מצליח למכור את הרכבים הפחות טובים שנשארים אצלו במחירים גבוהים יותר.

מה דעתכם?

פורסם

הפוך גוטה, הפוך...

כל הנבלות מגיעות לסוחרים, אלו רכבים עם ק"מ מופקע ו/או פגיעות שילדה שאף סוכנות ליסינג לא תנסה למכור לך.

רכבים כאלה מגיעים למגרשים ב"מבצע", קח 10 שלם 300K ש"ח.

הסוחרים אחר כך מייפים את הרכב, ותמיד יהיה הפראייר התורן שיקנה בגלל חוסר זהירות.

סיכוי לא רע שאחרי שתעשה במוסך טיפול 60K לרכב מסוחר שקנית עם 50K ק"מ, יגידו לך שהרכב עבר טיפול 100K לפני שנה ...

אם אתה מתעקש על ליסינג, עדיף לקנות מסוכנויות אחרות ולא מ SIXT, כי להם יש מוסך עצמאי ש"מטפל" ברכבים.

חפש רכב ממגרש שמטפל במוסכים מורשים עם היסטוריית טיפולים מתועדת.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

נראה לכם שהסוחרים מזייפים את הקילומטראג'?

אם אני לוקח לבדיקה לפני הקנייה, מצליחים לגלות זיוף בקילומטראג'?

פורסם

לא בודקים זיוף קילומטראז' בבדיקה לפני קניה.

וכן, מזייפים קילומטראז' על ימין ועל שמאל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נקודה נוספת היא שבסוכנויות הגדולות יהיה לך למי לפנות במקרה של בעיה.

הסוכנים העצמאיים הממולחים ינפנפו אותך בלי להתייחס בכלל.

• תוכן חדש...