Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Windows 7 - לעבור או לחכות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאני מעיף את ה-WIN7 DVD לכל הרוחות, אשמח לעזרה:

ברשותי IBM T60 עם WIN XP בגרמנית + מחיצה נסתרת לשיחזור.

רכשתי HDD 500GB ואליו העתקתי את תכולת ה-HDD הישן.

לאחר מכן, יצרתי מחיצה E ומחיצה F.

הכנסתי DVD של WIN 7 והתחלתי להתקין על מחיצה E. הכל הותקן ובעת הפעלת המחשב יש לי אופציה ל-XP או 7.

אבל ב-WIN 7 מחיצה E מופיעה בתור מחיצה C. ומחיצה של WIN XP מופיעה בתור E כאשר בפועל הותקן: C - WIN XP

E - WIN 7. מעבר לכך, עידכונים לא עובדים עם כל מיני הודעות שגיאה שאין להן זכר בגוגל + לא ניתן להוריד קבצים מהאינטרנט.

איך אפשר לסדר את זה ? לא רוצה רק WIN 7. רוצה את שניהם לבחירתי. למה 7 מחליט פתאום שהמחיצה שלו נקראת C כאשר הוא הותקן על מחיצה E בכלל ? למה בעת הפעלת XP/7 הוא מבקש כל פעם CHKDSK ?

מדובר על WIN 7 RETAIL 32 BIT ULTIMATE ו-WIN XP PRO.

Veni Vidi Vici

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עשיתי דבר דומה אליך - התקנתי קודם XP על C ואח"כ 7 על D.

בהפעלת 7, הוא טוען שהוא מותקן על C.

חוץ מזה שלא כ"כ אהבתי שהוא מרשה לעצמו לקבוע את שם הכונן, לא מצאתי את זה במטריד.

לי יש בעייה אחרת - אי אפשר להתקין סולידוורקס 2008 על WIN7.

פורסם

מה מפתיע, במערכת קבצים NTFS מערכת הפעלה קובעת את אות הכונן.

זה התחיל עוד מ- WINNT 3.1 בשנת 1993 ועבר דרך NT/2K/XP/VISTA ל-7.

כמובן שאתה יכול לשנות את האותיות, רק שים לב למה מותקן על הכוננים, כי יכול להיות שאחרי שינוי אות התוכנית שמותקנת על הכונן שהאות שלו שונתה לא תעבוד. לדוגמא, אם קבעת את ההתקנה של התוכנה על כונן D, אם תשנה את האות ל-Z, היא לא תעבוד, כי כל הקישורים לתוכנה ברג'יסטרי מתייחסות לכונן D. אז אם תשנה את אות של כונן C, אז (בתנאי שמערכת ההפעלה תתן לך לשנות) ייתכן ששום תוכנית המותקנת על C לא תעבוד, וייתכן שתגיע למצב שגם WINDOWS לא תעלה.

מייקרוסופט אומרים שבגירסאות הבאות של WINDOWS הם מתכוונים לוותר על האותיות ולעבור לסידור קבצים ותיקיות כמו בלינוקס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אחרי שיטוט בפורומים של WIN 7 כנראה שהבעיה היא ה-RESTORE של XP. צריך לשנות שם הגדרות על מנת לא לקבל שגיאת קבצים כמו שקיבלתי. לגבי האותיות, דפוק אבל תקין לפי הפורומים. נבדוק הכל היום ונראה.

Veni Vidi Vici

פורסם
אני לא סובל את ה TASKBAR החדש ללא הכותרות של החלונות, מבחינתי זו סיבה מספיק טובה לא לשדרג.

נסה מקש ימני על שורת המשימות במקום ריק -> properties

בשורה שכתוב taskbar buttons תבחר

combine when taskbar is full

ככה אני עובד, מצאתי את זה נוח לי יותר מאופציה ברירת המחדל שמרגיזה אותך

always combine hide labels.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

גם אני שוקל מעבר

איך אני יודע מה מתאים למחשב שלי 32 או 64?

המפרט של המחשב שלי הוא

intell core 2 dou cpu

e8500 @ 3.17 GHZ

2GB ram

ati radeon hd4870

כדאי לעבור? ולאיזו גרסא

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
גם אני שוקל מעבר

המפרט של המחשב שלי הוא

intell core 2 dou cpu

e8500 @ 3.17 GHZ

2GB ram

ati radeon hd4870

כדאי לעבור? ולאיזו גרסא

יש לי מפרט חלש יותר משלך (E2200 2.2GHZ עם 2גיגה זכרון [שודרג ל4 אחרי ההתקנה] וכרטיס מסך GEFORCE מעפן [שכחתי את המספר])

התקנתי 7 אולטימייט באנגלית,עולם אחר מאיכספי כמו שאחרים טענו כבר :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
גם אני שוקל מעבר

המפרט של המחשב שלי הוא

intell core 2 dou cpu

e8500 @ 3.17 GHZ

2GB ram

ati radeon hd4870

כדאי לעבור? ולאיזו גרסא

מומלץ בחום.

מניסיון אישי, 64 עשתה לי פחות בעיות, אך ייתכן שיהיו דברים שלא יעבדו שם (כמו לדוג' דפדפן גוגל כרום)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...