Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה אנשים?

אני עדיין לא קניתי מערכת ואני עדיין בהתלבטויות קשות.

עד עכשיו חשבתי על 2 מגברים:

4 ערוצים: ROCKFORD T600-4

מונו: ROCKFORD 1500-1BD

הציעו לי מנגד 2 מגברים של אינפיניטי מסדרת KAPPA:

4 ערוצים: INFINITY KAPPA FOUR

מונו: INFINITY KAPPA ONE

2 המגברים של האינפיניטי הם דגמי 2009, אף פעם לא שמעתי אותם או עליהם, מישהו מכיר אותם או שמע עליהם?

הסבירו לי שהם מגברים דיגיטליים ושהם יעמיסו פחות על מערכת החשמל באוטו. מה דעתכם עליהם? ומה לדעתכם עדיף לקנות?

אני הולך להגביר זוג מורל דוטק 6.5 אינטש אקטיבית וסאב של ג'י בי אל W12GTI

HU: PIONEER DEH-8150BT.

כל זה הולך להיות ברנו קליאו B שנת 2002. מה דעתכם?

under construction...

פורסם

מגברי KAPPA הם מהסדרה הגבוהה של אינפיניטי, כך שמדובר על מוצר ברמה גבוהה.

ואכן מדובר על מגברי Class-D שיעמיסו משמעותית פחות על מערכת החשמל שלך (הם הרבה יותר נצילים מ-Class-AB כמו ברוקפורד)

אם יש לך אלטרנטור חלש יכול להיות שהם באמת עדיפים לך.

פורסם

עוד מישהו? חוות דעת נוספות?

ההצעה שקבלתי על כל מגבר היא 2700 שח.

האם זה הצעה סבירה או שניתן לרכוש אותם בזול יותר?

under construction...

פורסם
אם אתה רוצה ללכת על CLASS D,תבדוק גם לגבי ALPINE PDX

או JL AUDIO HD

בדקתי..... יקרים משמעותית מהאינפיניטי..... לא חושב שאוכל לעמוד בתקציב כולל משלוח ומכס.

תודה בכל מקרה.

האם מישהו שמע את המגברים של אינפיניטי?

under construction...

פורסם

אני מחפש משהו בסביבות 5 וחצי 6..... הבנתי שרק בסכוים האלו אפשר להביא משהו טוב.... ושוב טוב זה עניין יחסי.... סדרת ה-POWER של רוקפורד זה נחשב בעיניי לטוב או האינפיניטי קאפה האלו.... מצאתי אותם בחו"ל ב250 דולר למגבר... יותא ממש בזול ביחס למחיר שקבלתי בארץ, אני שוקל לקנות אותם... גם עם מכס ומשלוח זה יצא זול משמעותית מההצעה שקבלתי עליהם וככה אני אוכל להשקיע יותר בדברים אחרים. הבעיה היחידה היא שאף פעם לא שמעתי אותם בניגוד לרופורד, וגם אני לא יודע הרבה על המוניטין של אינפיניטי במגברים, ברמקולים אני יודע שהם אמינים והמוצרים שלהם עושים עבודה טובה אבל במגברים אין לי מושג.

under construction...

פורסם

בעיניי תוכל להביא משהו הרבה יותר טוב משניהם בסכום שיש לך

זהו סכום לא קטן

אתה פתוח ליד שניה?

**עריכה**

לא נראה לי הכי חכם להשקיע בהגברה 6 אלף על קומפוננט של 800 שקל

מה שאר חלקי המערכת שלך?

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

למה אלמנט של 800?

בהתחלה חשבתי על הדוטק של מורל אבל אתמול הציעו לי את הבהמות של ג'י בי אל: C608GTI MKII

בקשר לסאב התקציב עומד על 2000 בערך (כולל תיבה) חשבתי על זה: JBL W12GTIMKII

הציעו לי את זה ב-2200, אז זה גם יכול להיות, למרות שיש לו תיבת SPL ואני יותר בקטע של תיבה אטומה בגלל הגודל והאיכות.

ה- HU הולך להיות פיוניר 8150BT כנראה, חשבתי לשים DVD תוצרת JVC אבל הבנתי שהפיוניר יותר טוב מבחינת סאונד והכל.

אם היה לי דאבל דין הייתי שם מסך 7 אינטש וסוגר את הסיפור אבל אין לי ואין לי מספיק כסף למסך נשלף של חברה טובה.

אני כן פתוח ליד שנייה בנושא המגברים והסאב, קומפוננטים אני מעדיף לקנות חדשים.

העיסקה שהציעו לי אתמול היתה: הפיוניר הנ"ל, 2 מגברים של הקאפה, הסאב שכתבתי שהציעו לי אותו ב-2400, הקומפוננטים הבהמות של ה-JBL ששמתי קישור קודם כולל התקנה וחיווט ב- 10700. זה נראה לי קצת יקר מידיי, אשמח לשמוע הצעות אחרות ואלמנטים אחרים למערכת בתקציב בסדר גודל הזה.

under construction...

פורסם

הגברה, אני אישית הייתי הולך על סאנדאון 100+סאנדאון 1500(יוצא בערך 5וחצי). בתקציב שיש לך לסאב הייתי קונה ארסנל\כאוס ומחבר ב2 אום למונו

קומפננט אני מציע לך לשמוע לפני קנייה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הגברה, אני אישית הייתי הולך על סאנדאון 100+סאנדאון 1500(יוצא בערך 5וחצי). בתקציב שיש לך לסאב הייתי קונה ארסנל\כאוס ומחבר ב2 אום למונו

קומפננט אני מציע לך לשמוע לפני קנייה.

מדובר על אלמנטים חדשים או יד שניה?

under construction...

פורסם

מגבר קלאס D שישה ערוצים בשלוש וחצי אחרי משלוח ומיסים: ליוויתן של זד אודיו.

יש גם אחד ביד שניה.

ביקורת ארוכה מאד תוכל לקרוא בת'רד שפירסם lanosforce, לדעתי שווה כל שקל.

מתחדשת*

פורסם

אלמנטים חדשים. מוצרים איכותיים וטובים שרבים פה יסכימו איתי. היה לי את הסאנדאון 1500 מונו חזק ואיכותי(היום יש לי סאנדאון 1000) ויש לי סאנדאון 100.4. אתה מוזמן לשמוע במפגש בשבת ברמת גן( שם גם תשמע קומפננטים שונים ואת הסאבים שהצעתי לך)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הזד אודיו נראה לי עסקה מצויינת בשבילך.

JBL GTI - הוא קומפוננט טוב, אבל אתה חייב לשמוע אותו לפני שאתה קונה כי יש מצב שתתאכזב ממנו. זה שהוא יקר ויכול לקבל הרבה RMSים לא אומר כלום על הסאונד.

יכול להיות שתתחבר יותר למורל היבריד או לקלארוס.

ממש ממליץ לך ללכת לשמוע אחרת כל ההשקעה שלך תיגמר במפח נפש אחד גדול.

• תוכן חדש...