Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני לא תל אביבי ועובד בתל אביב במרכז ואני צריך פתרון כלשהו לחנייה זולה (עד 300 ש"ח) לחודש במרכז

אזור רחוב רוטשילד - אפשרי עד רבע שעה הליכה רדיוס.. לא נורא עם זה יהיה קצת רחוק כי אני בדקתי את החניות במרכז רח רוטשילד והמחירים שם 900-1400 שח לחודש אם מישהו מכיר איזו חניה אשמח לדעת עליה!!!!

תודה מראש:roll:

פורסם

שלום רב,

אני לא תל אביבי ועובד בתל אביב במרכז ואני צריך פתרון כלשהו לחנייה זולה (עד 300 ש"ח) לחודש במרכז

אזור רחוב רוטשילד - אפשרי עד רבע שעה הליכה רדיוס.. לא נורא עם זה יהיה קצת רחוק כי אני בדקתי את החניות במרכז רח רוטשילד והמחירים שם 900-1400 שח לחודש אם מישהו מכיר איזו חניה אשמח לדעת עליה!!!!

פורסם

זהו לב האיזור הכי חם בת"א. אתה צריך להרחיק לכיוון דרום ת"א מערבה לכיוון יפו. יש שם רחובות עם חניה חופשית. רבע שעה הליכה ואתה בתחילת רוטשילד באיזור הרצל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חפש במגדל לוינשטיין-חמש דקות הליכה או שלידו יש חניון ענק(אם אתה ממשיך קצת אחרי לוינשטין ופונה ימינה). גם ממול יש כמה מגדלים. חפש שם.

פורסם

מישהו מכיר איך החניון בתחנה המרכזית החדשה בתל אביב זה 200 שח לחוד שמנוי

מישהו מכיר את החניון הזה אולי ואם בטוח להשאיר שם את האוטו...???

פורסם

תחנה איפה שבא לך ברוטשילד.

גוררים לך את הרכב לדולפינריום. הגרירה + הקנס יוצא יותר זול מהחניון.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
תחנה ברידינג וקו 4 . רבע שעה אתה ברוטשילד

+1

או לחילופין קטנוע 50 סמ"ק לעיר.

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם

במרחק לא ארוך מדי, בסביבות ה10 דק' הליכה משם כמעט בדרך קבע בבקרים יש לך חניות פנויות ברחוב הארבעה באזור המסעדות (ליד הסינימטק, חלקן לפריקה וטעינה וחלקן לא), כמו גם ברחוב קרית ספר (בפניה של טל בייגלס) לא חסרות חניות בשעות הבוקר. ובוודאות יש עוד באזור, פשוט צריך לבדוק. אם אתה מוכן לעשות הליכה של 15 דק' כל בוקר - לא צריכה להיות לך בעיה.

אבל כמובן שיש הרבה פרמטרים אחרים שהדבר תלוי בהם.

אגב,

ברחוב החשמונאים, ממש ליד, נמצא גם חניון גדול של אחוזת החוף. מומלץ לבדוק סדר גודל של מחירים גם שם.

172 סוסים שיודעים איזו גבינה לקנות בסופר!

פורסם

חניון שאני מכיר באזור התחנה המרכזית הישנה:

חניון עירוני של אחוזות החוף ברחווב יסוד המעלה 43 בת"א, מאויש כל יום משעה 8 עד 17 ועולה לכל היום 12 ש"ח.

משם 2 דקות ברגל ואתה עולה על מוניות שרות קו 5 וקו 4 שיוצאים כל כמה דקות וגם אוטובוסים בקוים אלה

אופציה שניה, חניון עירוני של אחוזות החוף ברחוב הגדוד העברי 43 בת"א (גם הוא בתחנה המרכזית הישנה), מאויש כל יום משעה 8 עד 18:00. המחיר לכל היום 10 ש"ח. היום שמעתי שהם עומדים להעלות את המחיר ל-13 ש"ח בחודש הבא.

בצמוד אליו, חניון פרטי שגובה לכל היום 15 ש"ח וגם זה מחיר משתלם.

גם כאן אותם שתי דקות הליכה לאותה תחנה של קוי שרות 4, 5 וגם אוטובוסים בקוים אלה.

(אין לי מושג אם הם פתוחים בשבת, אם זה בכלל רלוונטי בשבילך).

"חיסרון" - מדובר בכניסה חד פעמית: יצאת וחזרת - שילמת עוד כניסה.

לגבי מנויים, יש טלפון על הבוטקה שאתה יכול להתקשר ולברר, אני מניח שהם זולים יותר מאשר לשלם כל יום ויום. היתרון שלהם הוא שאין הגבלת כניסות במשך היום.

במזג אויר נעים, זה יכול להיות טיול בוקר קטן לרוטשילד.

אם מישהו מכיר חניונים זולים יותר בת"א, אולי זאת ההזדמנות לפרסם ולהמליץ עליהם כפי שיש שירשורים על תחנות שמוכרות דלקים מוזלים.

עריכה: לאחר שקראתי את תגובתך - אם אתה חוזר בשעות החשכה, עדיף לך לחנות בגדוד העברי, המקום יותר מרכזי ויש תנועה ערה במקום.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...