Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

ב-P1000 יש פולישר לרכב, רציתי לדעת האם מישהו מכיר את המוצר?

חוות דעת אליו יתקבלו בשמחה.

http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7723902

בנוסף רציתי לקבל הצעות לפוליש+ווקס לרכב משהו איכותי וטוב

תודה מראש טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

מה אתה בדיוק מחפש חומר לעשות פוליש או מישהו שעושה?

כעיקרון בזה אני מתמחה ואני יוכל לעזור לך

שבוע טוב

אין אדם יכול לטפס בסולם ההצלחה כשידיו בכיסים :wink:

פורסם

אני מחפש גם חומר טוב, שם של חברה\מוצר

וגם דעה על המכשיר בלינק

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

לא יודע עד כמה זה שווה, אני אישית משתמש במקדחה עם ראש דיסק ופד פרווה עם ווקס טרטל מטאלי ומגיע לתוצאות שלא היו מביישות דיטיילר

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם
ומאיפה אפשר להשיג את הראש דיסק ופרווה?

חנויות כלי עבודה, אני את שלי קניתי בהכל לתעשייה ברמת גן

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם
מקדחה עם ראש דיסק ופד פרווה

ertgil, פעם חשבתי גם להשתמש במקדחה עם ראש גומי לדיסק ופד פרווה סינטטית אבל אמרו לי כי סל"ד גבוה (של מקדחה רגילה) גורם לנזק לצבע. איך אתה עובד עם שלך?

פורסם

בלי להשמיץ, להגיד על הוואקס של קארפלאן שהוא מדהים זה פשוט לא במקום. אולי הוא זול ונותן תמורה טובה, אבל מדהים? ממש לא. מה שכן אני אתן לו הוא שהוא מגן על הצבע בצורה טובה מאד, וזהו. הוא לא מחמיא יותר מדי למראה.

לפותח השרשור - במקומך הייתי לוקח את המכונית לדיטיילר פעם אחת לעשות יישור קו לצבע, שיעשה פוליש של מקצוען ואז כל מה שתצטרך זה לנקות את המכונית ו- וואקס פעם ב-. נראה לי חבל לקנות מכונת פוליש, בייחוד שיש פוטנציאל נזק בשימוש בה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

העם אי אפשר לעשות אם מכונת הפולישר גם ווקס?

ועוד משהו שלא הבנתי עד עכשיו מה הבדל בין פוליש לווקס?

פורסם

אפשר לעשות עם המכונה את שניהם.

פוליש: הורדת שכבה עדינה של הלקה ובכדי כך חשיפה של שכבה טריה ומבריקה.

וקס: שכבת שומן שמגנה על הצבע בכך שדוחה מים ולכלוך.

אופן השימוש בהם זהה.

כל מה שנאמר לעיל מדבר על החומרים הפשוטים שנמכרים בחניות בסגנון אוטודיפו.

פורסם

פוליש מוריד שכבות מהצבע בהתאם לחוזק שלו, מה שגורם לצבע להיראות חדש אך בעל פוטנציאל נזק גדול של שריפת צבע ביידים לא מיומנות (אני אישית מפחד לעשות פוליש לבד), אתה יכול לעשות ווקס עם מכונת פוליש, ועם תעבוד נכון יצאו לך תוצאות מדהימות, אני אישית לא קניתי מכונת פוליש אלא ראש דיסק מגומי ופד פרווה (או צמר אני לא בטוח) וחיברתי למקדחה פשוטה של WOLF שהייתה לי בבית (מגיעה בקושי ל2000 סל"ד).

כשאני עובד המקדחה שלי אחת להמון זמן משום שבשיטה זו הווקס מחזיק יותר (אולי פשוט הטרטל המטאלי יותר טוב מהדופונט טפלון אין לי מושג עם זה הווקס או השיטה) אני קודם כל מורח על כל הרכב ווקס ביידים (כן ביידים חשופות, גיליתי שזה הרבה יותר נוח לעבודה), מחכה שיתייבש , עובר על חלקי הפח בחצי כוח עם הפעלת מעט לחץ פיזי (יש במקדחה בורר מהירויות), על פסי הקישוט בכוח מלא (הטרטל נוטה להשאיר סימנים, בשיטה הזאת הוא פשוט מבריק את השחור) ועל פסי הניקל במינימום כוח (בופינג עדין שכזה), ולאחר מכן פיניש ידני עם סמרטוט ספונג'ה לכל הרכב, התוצאות לא פחות ממדהימות ומחזיקות ככה שתי שטיפות (לאחר מכן הווקס עדיין מחזיק אך לא באותה רמת הברקה).

מניסיון עם סקודה סופרב בצבע אפור מטאלי מקורי, כל עוד עובדים בזיהרות (שומרים על מהירות סבירה, מהדקים טוב טוב את הקשר של הפד שהחוט לא יעוף בחוזקה על הפח ויסמן אותו, מקפדים לעבור בזהירות על חלקי המרכב השונים) אין שום בעיות, להפך רק תשבוחות!

עוד טיפ חשוב ופשוט להברקת הרכב היא הוספה של ווקס נוזלי למי השטיפה (אני משתמש במה שנשאר מהדופונט טפלון) שפריץ אחד קטן (כפית +/-) מספקים הברקה מצויינת כל פעם מחדש.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

• תוכן חדש...