Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש באיקאה 19.12 -תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:) אסף כל היום הסתובבתי אז תיארתי לעצמי שלא יזהו אותי

בכל אופן תודה רבה, אם יצא לך לראות אז אני הייתי עם המלוכלכת הכסופה :) פשוט ניקיתי יומיים לפני והייתי בטוח שיהיה מזג אויר לא משו.

אגב יש לי מדבקות מהבעלים הקודם של הרכב שאין לי מושג איך להוריד אותם :) מושפע משו (מוסיף עוד כמה כח סוס, מדבקה של R, ונוס :))

אגב הרכב הכי מיוחד שהיה במפגש היה הרכב של האביר על גלגלים.

רק שנזכרתי אחר כך שבכלל בסדרה זה היה קורבט

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואי פתרת עכשיו חידה שהעסיקה אותי את אופק ואת דור כל היום, אביר על גלגלים, פשוט היה מדהים.

בטח שמתם לב כמוני שכל המיאטות והS200 במפגש הויו בעלי מספרי VIP באמצע, 000או,999או ,007,מדהים איך בסוכיויות הונדה ומאזדה מצפרים במיספרים דיפלומטים כאילו.

אביתר ,אתה לא שונה ממני ,מאופק ומדור,את האיביזות החננו ממש ליד השלט של איקאה וזה כי הן היו מג'וייפות לחלוטין ולא היה נעים להעמיד אותם יחד עם כל המדוגמות.

ממש החמצה שלא ניפגשנו לקאמבק היום אחרי יותר משנתיים שלא התראינו..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כן לא התראינו מאז המפגשי אודיו אם אני לא טועה :)

וכן הרבה אנשים ניסו להיזכר מאיזה סדרה הרכב ישר עליתי על זה, אני אוהב סדרות של פעם.

שלי הייתה גם סוג של ג'יפה :roll:

וכן ראיתי את האיביזה שלך אבל לא ראיתי אותך, או שפשוט לא זיהיתי

פורסם

קודם כל תודה על התמונה:

attachment.php?attachmentid=182634&d=1261241370

שטפתי את האוטו ב3 בלילה אז אני שמח שמישהו העריך את זה:-)

חוץ מזה היה מפגש מעולה, המון רכבים מעניינים וחבל, נורא חבל שזה קורה רק פעם בשנה.:-(

אני חייב לציין שאחד הרכבים שהכי אהבתי הייתה הרפליקה של האוטו מהסרט אביר על גלגלים. אם האור האדום שרץ מקדימה, הקולות ופנים הרכב המדהים עם הסקאלה וההגה המוזר. פשוט מדהימה.

פורסם
קודם כל תודה על התמונה:

חוץ מזה היה מפגש מעולה, המון רכבים מעניינים וחבל, נורא חבל שזה קורה רק פעם בשנה.:-(

יאאא אפילו את האוטו שלי (פנס) צילמו איזה כיף.. :cry: זה הכי הרבה שניראה לי שאני יראה מהתמונות של האוטו שלי.

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם
קודם כל תודה על התמונה:

גנה אתה מבין שיצא שנסעתי איתכם ב"טעות" בשיירה מהצפון החל ממחלף אולגה ביצעתי חבירה אליכם אתה נסעת לרוב מאחור עם עוד 106 רע לי שחורה..8)

אגב לאיביזאיסט מעליי,אתה יכול להיות רגוע,את האיביזה שלי אני בטוח שלא אראה פה בתמונות,היא הייתה כולכך ג'יפה שהחנתי אותה בפינה בעונש..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

היה יופי של מפגש, המון רכבים ואנשים חובבי מוטוריקה במקום אחד, הלוואי שיהיה כך כל פעם.

dsc9455.jpg

dsc9459l.jpg

dsc9462.jpg

dsc9463.jpg

dsc9470.jpg

dsc9475.jpg

dsc9476.jpg

dsc9480.jpg

dsc9481.jpg

dsc9483.jpg

dsc9490.jpg

dsc9496.jpg

:thop:

• אחראי פורום
פורסם

אגב הרכב הכי מיוחד שהיה במפגש היה הרכב של האביר על גלגלים.

רק שנזכרתי אחר כך שבכלל בסדרה זה היה קורבט

זאת היתה טראנס-אם בסדרה (המקורית).

נראה אחלה מפגש!

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

היה מפגש מצויין,

פיליפ - שמחתי להכיר.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...