Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש באיקאה 19.12 -תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אתה רוצה שאני אקח אותה לגן VAG להירשם??:lol:

יאלה ,למה אתה מחכה-תירשם כבר יא דולפין!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה אחלה מפגש, רק חבל ש90% מהחברים הקרובים הבריזו כל אחד וסיבותיו המוצדקות שלו.

תודה לקובי שבסוף בא והביא את הטנדר הכחול במקום הקורבט, לרועי ש"שכח" לבוא עם האוטו שלו ובא עם הלאנסר של אבא :lol:

לפיליפ וחברי מועדון אוטוספורט שפינקו אותי בחולצה,

וכו' וכו' וכו'

וכמובן תודה לכל הילדודס שלט היתפרעו ועזרו לנו להוכיח שתרבות בארץ אפשרית!

אהה ואיך שכחתי את התודה הכי גדולה שמגיעה לזוגתו שתחייה של דור שנתנה לו "פס" להגיע למפגש שבת שנייה ברציפות :roflmao:

הייתה משטרה ולא ראיתי?

פורסם

זה לא נקרא "שוטרים" זה נקרא "אבא שלוקח את הילדים לראות מה זה תרבות מוטורית ללא התפרעויות גם ללא נוכחות מישטרתית" :twisted:

פורסם

קודם כל, אנו במועדון מאזדה ישראל, רוצים לחזק את ידיהם של מאגני האירוע, ישר כוח.

סה"כ בראייה כוללת, היה מפגש בוגר מאוד. כמות רכבים יפה מאוד.

רק חבל שלא התבצעה חלוקה על פי מועדוני רכב ו או דגמי יצרן שונים.

זה יצר די סלט מבחינת תצוגת הרכבים.

למארגני המפגש הייתה רשימה של מועדוני הרכב שאשרו השתתפות, כך שהנושא היה בר ביצוע.

שניפגש בשמחות.

תמונות מהמפגש באתר המועדון:

http://www.mazdaclub.co.il/forum/showthread.php?t=894

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
מישהו יכול לספר למה האופל טיגרה הבורדו עם הקיט הייתה מכוסה כל המפגש?

בעל הרכב לא סיים עדיין את הפרוייקט ולא רצה לחסוף את הרכב לפני הסיום.

פורסם

אהה ואיך שכחתי את התודה הכי גדולה שמגיעה לזוגתו שתחייה של דור שנתנה לו "פס" להגיע למפגש שבת שנייה ברציפות :roflmao:

שמע, תמיד תעדיף גרמניה על עיראקית, למזלי זוגתי הראשונה("החופרת") וזוגתי השניה("הגודשת"),

למדו לקבל זו את זו.

:-P

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

שמע, תמיד תעדיף גרמניה על עיראקית, למזלי זוגתי הראשונה("החופרת") וזוגתי השניה("הגודשת"),

למדו לקבל זו את זו.

:-P

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אנחנו יודעים לקרוא גם אם אתה רושם הודעה אחת.

ואם כבר העלנו את הנושא אז אני לא דואג כי מקומי בגן עדן מובטח! החברה שלי חצי תוניסאית, חצי מרוקאית ועם לוק של רוסיה :lol:

עכשיו שאני חושב על זה גם הגרמניה (ספרדיה?) שלי בלונדינית :shock:

צילמתי מעל 200 תמונות, כלום יצאו חרא כי בדיעבד העדשה הייתה מלוכלכת ככה שאל תיבנו עלי.

מי שרוצה בכל אופן מוזמן להגיע אליי ולקבל דיסק עם כל התמונות תמורת תשלום סימלי של מנה שווארמה!

ונסיים ברכת "דור תעשה לי חלונות שחורים" ולילה טוב!1!1!1!1!

• תוכן חדש...