Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטון קצר של נהיגה ''מופרעת''

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יגידו מה שיגידו, מבוצע יפה מאד. המלצה שלי - להבא לך ליום מסלול. יותר בטוח, יותר מהיר, יותר כיף ואולי גם תלמד משהו חדש.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

דווקא רואים שהמהירות היא נמוכה ודאגתם לעשות את הרוב בשטח שומם ללא מכוניות יחסית.

היה אפשרי (וגם רצוי!) לקחת צעד קדימה את נושא הבטיחות אבל נהיגה יפה וציפיתי לראות איזה ערס עושה "חראקות" בתוך אנשים וכו'.

מומלץ בפעם הבאה לעשות את זה רק על מגרש שומם ולא מאוכלס.

פורסם

איפה זה היה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

דבר ראשון אני מאוד מופתע מהתגובות :)

היה איתי עוד 2 אנשים בכל הסרטון הזה דאגו לדווח לי שלא באות מכוניות כך שלא היה שום

סכנה לאנשים מסביב .

הכל במהירות מאוד נמוכה והסרטון צולם באזור חיפה .

פורסם

זה נראה כמו נשר בחיפה שם.

אני אף פעם לא מעודד דברים כאלה אבל נחמד לראות מישהו שעושה דברים כאלה כשאין אף אחד מסביב.

מה כן מי שעשה את זה עשה את זה תוך מחשבה של מהירות נורמלית ולא לבוא ב"150" ולדפוק אמברקס ולהתרסק.

פורסם

בהתחלה זה התחיל בחניה פתוחה עם הזמן עבר לפניות רחבות.

חברה רק שתידעו שזה דבר מאוד מסוכן ודורש הרבה מיומנות והכרות של הרכב ולא לנסות בבית!

פורסם

כל עוד התירגולים מבוצעים במגרש חניה שומם ועוד עם 2 "מרשלים" שמדווחים על בעיות, לא תהיה לאף אחד כאן בעיה עם נהיגה כזאת (שדרך אגב, למרות ההנעה הקדמית וסוג הרכב אתה מצליח לייצר החלקות ארוכות ואחידות ואפילו לחזור מהן לנהיגה מנהלתית וזה מכובד ויפה).

בטח כשרואים שאתה באמת מנסה לנהוג כאן באיזה רמה מסוימת ולתרגל את העניין ולא איזה התחראות מפגרת .

היה איזה צילום אחד שחלף מולך רכב ולכן אני ממליץ להמנע לחלוטין מנהיגה שכזאת על כבישים ציבוריים גם בגלל הנזק הפוטנציאלי לסובבים וגם בגלל הנזק הפוטנציאלי לרשיון שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ההתלבטות שלי הייתה בין המתחם הזה לבין מתחם חוצות המפרץ. מה שיותר עניין אותי זה הפניה הרחבה, ונדמה לי שהיא בתוך נשר. מה שכן, לפחות שאפו על בחירת האזור שבשבת בבוקר הוא בד"כ שומם לחלוטין. הביצוע גם כן לא רע בהתחשב ברכב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני בד''כ גם נגד כל הסיפור הזה של לסכן חיי אדם ועוברי אורח.

נהיגה מאוד יפה,למרות שמירת כל כללי "הבטיחות" עדיין מומלץ לא לעשות זאת בכבישים פתוחים.

המלצתי יש המון מפגשים שאנוכי וחברי הפורום נפגשים לימי מסלול מסודרים במגרשים שיועדו לכך,אתה מוזמן להצטרף.:-P

פורסם

לי אין בעיה עם זה, אבל מדהים איך הפורום מחבק את העבריין בפוטנציה ומחמיא לו על נהיגתו רק כדי לא להיות זה שיממש את נבואתו ל"אני יודע שיבואו רק תגובות רעות".

ממש סביבה סוציולוגית על פי כל החוקים יש לנו כאן.

היכן המנהל שיצעק כי הפורום הוא עירום?

פורסם

תודה על ה''מחמאות''.

BAGIRA רק שתדע שזה היה פעם אחרונה שאני עושה את זה בכלל,מתחילים להתמכר לזה וזה לא טוב!!!

אני מאוד אוהב את האוטו ולא רוצה למצוא את עצמי באיזה קיר חס וחלילה.

היו לי דברים יותר ארוכים בהרבה מהחלקות האלה אבל לצערי לא צולם :(

• תוכן חדש...