Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעת ניסיון לרוקן שמן ברכבי, גיליתי שהבורג מסתובב על ריק, משמע הברגה לא תקינה.

אילו אפשרויות מומלצות לתיקון אגן השמן, אם יש כאלה?

אם למישהו יש אגן שמן כזה למחירה, ה"פ.

תודה מראש. :-)

פורסם

לא בעיה למצוא דיסקית נחושת במידה החדשה, תמיד יהיה משהו של רכב אחר שיתאים.

זאת הסיבה שצריך לדעת לסגור את הבורג עם רגש, או עם ידית מומנט.

פורסם

לא מומלץ לעשות הברזה חדשה כשהקרטר מורכב על המנוע, משום שיחדרו שבבים שיגרמו לנזק.

עדיף לפרק את האגן שמן(קרטר), ולקחת אותו לבעל מקצוע והוא ויוכל לעשות מילוי והברזה חדשה זהה למקורית, או הברזה אחרת ללא מילוי.

פורסם

הפעולה הזו תוציא את רוב השבבים, אבל עדיין לא כדאי כי חלק מהשבבים ידבקו בתחתית.

הכי בטוח זה לפרק את האגן שמן ולבצע את המלאכה, ולאחר מכן להחליף את האטם של האגן שמן בחדש.

פורסם
תודה למגיבים 8)

מישהו יודע היכן ניתן לרכוש סט מברזים באיזור המרכז?

ידידי, לפי שאלותייך נראה שאף לא ביצעת הברזה לכן אני ממליץ לך לבצע את העבודה אצל בעל מקצוע.

סט מברזים איכותים תוצרת TITEX או חניתה לתבריג M14 (לדוגמא)+מקדח+מילוי יעלו לך כ-300 שקלים. האם ביצעת בעבר הברזה או קדחת קדח מדוייק בקוטר 12 מילימטר ?

בכול מקרה חייבים לפרק את הקרטר בכדי לבצע קידוח והברזה מדוייקים.

במידה וקיים מספיק בשר באיזור ההברגה ניתן לבצע הברזה בקוטר גדול יותר ללא מילוי.

ברר כמה כולה קרטר חדש חליפי איכותי או מפירוק.

איזה כייף לי :)

פורסם

היום הייתי בחנות חלפים באיזור, המוכר הביא לי בורג מילוי שמן של פורד, שהוא אותו עובי כמו הונדה רק מעט ארוך יותר.

על פי דיבריו של המוכר, מכיוון שהבורג ארוך יותר, יש לו שטח מגע גדול יותר עם הברגת האגן.

הבורג נכנס ונסגר מצוין ללא חופשים.

הברגת הבורג הישן הייתה מעט שחוקה. אולי זה מה שגרם לו להסתובב על ריק, או אולי הבורג של פורד הציל את העיניין.

חג שמח. :bday:

• תוכן חדש...