Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהנסיון שלי עם הסובארו, ראיתי המון אנשים עם רכבים סטנדרטיים שהרכביו פורק ואחרי זמן קצר מכרו אותו.

גם מוכרים מהתחום שהתייעצתי איתם יעצו לי לא להתקין פורק על רכב עם תוכנה סטנדרטית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לרכב אין תוכנה מקורית אלא ECU של חברה אנגלית (שכחתי את שמה לרגע). ההספק מוערך בכ-300 סוסונים.

האם אתם ממליצים להרכיב פורק במקרה הנ"ל או שאולי כלל לא?

מה לגבי קיט היניקה? מישהו מכיר את הקיט של INJEN? או שללכת עם K&N וזהו?

פורסם
התופעה בסובארו בעיקר בולטת כשמתקינים טורבו גדול יותר, עם הטורבו הסטנדרטי כמעט ולא מרגישים את התערובת העשירה הריגעית, אבל האמן לי, זה לא בריא למנוע, כמות הדלק הגבוהה שוטפת את רינגים.

לגבי VAG אין לי שום מושג.

ראובן צודק, חיישן הMAF באימפרזות יתן נתונים שגויים כתוצאה מפריקת האויר החוצה.

פורק חיצוני עושה נזק מתמשך למנוע, מקצר את חייו ואת המיכלול מסביב.

התוצאה, תערובת עשירה, בקפיירים, לגים וכו'.

על טורבו מקורי רצוי אך ורק מקורי. (עומד בלחץ של עד 1.4-1.5 באר).

האמן לי שעשיתי חיפושים נרחבים מאד (בפורומים בחו"ל) ולא היה שם משהו אחד שאמר שזה בריא, להפך, כולם רשמו את מה שראובן אמר.

פורסם

הדעות חלוקות בנושא גם בפורומים בחו"ל.

אין ספק שחיישן ה MAF מדווח על כמות אוויר X כשבפועל עוברת כמות קטנה יותר ולכן התערובת עשירה יותר, אבל דלק העודף נשרף בצנרת ואני מתקשה להבין איזה נזק מתבצע למנוע בהנחה שהפורק מכוון כמו שצריך.

פורסם

תקרא את כל השרשור ותקבל מענה לשאלתך.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...