Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאתם יודעים הדלת ממ"ד לא נודעה לשימוש יומיומי עקב כובדה והעובדה שצריך לטרוק אותה על מנת שתיסגר, היא אמורה לשמש לשעת חירום בלבד.

אני לא מעוניין להחליף אותה (כמו שרבים עושים) אני פשוט מעוניין להוסיף דלת מהצד הפנימי של החדר, דלת עץ שכוללת מנעול, (לא דלת הזזה!).

במה זה כרוך?

האם צריך לבנות משקופים או שניתן להשתמש בקיימים? צירים? איטום? חור למנעול?עלות? אשמח למידע וגם למספר של בעל מקצוע בחיפה שעושה את העבודה הזו.

פורסם

הכי טוב יהיה לעשות משקוף חדש בתוך המסגרת ברזל של הדלת ממד.

יהיה קצת סיפור לתפוס על המסגרת הזו אז אולי משקוף גדול יותר ולתפוס את המשקוף מבחוץ.

עוד אופציה היא לעשות רק צירים לדלת על הברזל של הממד בחלק הפנימי ולחתוך חור ללשונית ולמנעול, זה קצת התעסקות.

בהצלחה

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

הכי טוב יהיה לעשות משקוף חדש בתוך המסגרת ברזל של הדלת ממד.

יהיה קצת סיפור לתפוס על המסגרת הזו אז אולי משקוף גדול יותר ולתפוס את המשקוף מבחוץ.

עוד אופציה היא לעשות רק צירים לדלת על הברזל של הממד בחלק הפנימי ולחתוך חור ללשונית ולמנעול, זה קצת התעסקות.

בהצלחה

:mm_yeah:

אני חושב שבשורה התחתונה עדיף להלביש משקוף עץ (סטנדרטי) כולל דלת עץ על החלק הפנימי של המשקוף ברזל של הממ"ד.

עניין הקיבוע של המשקוף עץ על המשקוף ברזל תלוי באופציות הקיימות במשקוף ברזל (בין אם זה קידוח, הדבקה באמצעות חומרים חזקים ואלסטיים וכד').

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...