Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איביזה תעשה להן את זה יותר :wink:

כן זה נכון, אבל בוא נגיד שכל אוטו בתקציב הזה ישרת אותו בקטע הזה :-D כשאני הייתי במצב שלו לפני שנתיים (כמובן לא עם 150 אלף) באתי לחברה שלי עם הפונטו 95 האימתנית שלי (לשעבר, וטוב שכך - האוטו, לא החברה) והיא שאלה אותי "אה מזה זה האוטו הזה מהחברה טרנטה?"

דרך אגב לפותח האשכול, 207 CC באה בחשבון?

פורסם
היונדאי מאוד רחוקה מלהיות חסכונית.

גם FR וGTI זה לא בדיוק אוקטביה דיזל, הבחור כתב שהוא רוצה רכב חסכוני כשבתכלס (לפי הרכבים שהוא בחר) הוא מחפש רכב פוזה, והיודנאי (עם כמה שאני מתעב יונדאי) היא ה-רכב פוזה

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

למה החלטת שהוא מחפש רכב פוזה כשהוא שואל על גולף?

הוא אמר בפירוש שהוא מחפש רכב חסכוני, בטיחותי וכייפי.

המנוע של ה FR דומה למנוע של המיטו וגם יש לה DSG. אין שום סיבה שהיא לא תהיה חסכונית. אותו דבר לגבי השירוקו. הגולף GTI פחות מתאימה לדעתי ולא רק כי היא פחות חסכונית.

emotion of motion

פורסם
הבנתי, זו הסיבה!:-o

והוא ממש צודק, אני אהבתי מאוד את החדשה, אתמול הלכתי לראות אותה בסוכנות וכנראה שאני אתאם נסיעת מבחן.

בן, אתה קנית את שלך חדשה? אם כן, הם עשו לך הנחה כלשהי? :roll:

אם אפשר לשאול כמובן :)

ב2007 רכשנו לאון SPORTUP 2.0 טורבו מהסוכנות במחיר מציאה, הייתה בין האחרונות שיובאו לארץ, לגבי הרכב שאתה בודק, אבא שלי רכש כזו מש לפני חצי שנה , אז היא הייתה במבצע חבר ועלתה 137 אלף ש"ח בערך על הכביש +תוספות, מה שכן לא היה מצב להנחות כי גם ככה הייתה הנחה גדולה של חבר.

מנסיון של 3 רכישות בסיאט ,יש מקום לבקש ואפילו לקבל הנחה.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
ב2007 רכשנו לאון SPORTUP 2.0 טורבו מהסוכנות במחיר מציאה, הייתה בין האחרונות שיובאו לארץ, לגבי הרכב שאתה בודק, אבא שלי רכש כזו מש לפני חצי שנה , אז היא הייתה במבצע חבר ועלתה 137 אלף ש"ח בערך על הכביש +תוספות, מה שכן לא היה מצב להנחות כי גם ככה הייתה הנחה גדולה של חבר.

מנסיון של 3 רכישות בסיאט ,יש מקום לבקש ואפילו לקבל הנחה.

בן

הבנתי.

הייתי שם בסוכנות, וניסיתי לקבל הנחה כלשהי, הדבר היחידי היה הנחה של 2-3 אלף שקל.

בכל מקרה, אמרתי לו ששבוע הבא אני אהיה איתו בקשר ואני אקבע נסיעת מבחן על הלאון 1.8T.

מה שמבאס קצת זה שהיה מבצע שמי שרוכש סיאט מקבל מערכת מולטימדיה שכוללת GPS, בלוטוס, קורא MP3 (מסך מגע), המבצע הזה נגמר ב 8 לחודש.

פורסם
ההורים לא רוצים לשמוע על סיאט לא בטיחותית מספיק לדעתם.

יפה בתור תחושת בטן, אך לא נכון במציאות,ללאון 4 ככוכבי בטיחות ולאיביזה 5, כך שהם בטיחויות וההורים יכולים לישון בשקט.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני לא בא בטענות או משהו ... אבל אם אתה כל כך אוהב לנהוג למה לא עשית רישיון על הילוכים ?

אתה מפסיד הרבה מכוניות טובות כמו הקליאו ספורט ואחרות. לדעתי מתישהו אתה תעבור בכל מקרה לידני אז אם אתה שואל אותי לפני שאתה קונה מכונית שדרג את הרישיון ואז לא תהיה מוגבל בבחירת מכונית.

• תוכן חדש...