Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יומיים הוא לא יכל לעבוד בכלל

וביום השלישי שהוא כבר עבד, הוא רעד ועקר שן לא נכונה

:-D

:roflmao::roflmao::roflmao:

:mm_yeah:

תאחלס אני יכול לעשות איטום ב800 שקל 2 דלתות למי שרוצה

אני מדביק לו רדיד אלומיניום של סנו, עם דבק 3 שניות, בתמונות שהוא יעלה לפורום זה יראה אחד לאחד כמו סקנד סקין או דיינמאט :)

גורל קבל פיתרון דומה קח ספריי זפת תרסס ותדביק עליו רדיד אלומיניום 50 מיקרון {אבל לא לישכוח ליכתוב עליו בטוש שחור דנמייט אקספרסס:wink:}

::FEEL THE {XS} power::

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלי-

ממה שראינו, אני לא יודע אם זה אותו חומר, אבל זה מצריך את אותה שיטת עבודה :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

במחירים של היום, לא הייתי קונה חומר בסגנון הדיינמאט ארג'ינל, יש היום חומרים איכותיים כמו האקסטרים, והדמפליפייר פרו, ההבדלים במחיר מזמן כבר לא גדולים, ואין שום סיבה לעבוד כמו XXX עם פן כאילו אנחנו בשנות ה70

פורסם

+1

לדעתי באמת עדיף האקסטרים או הפרו, מה גם שהוא הרבה יותר נוח לעבודה

מניסיון עבודה עם שניהם

אלי

פורסם

אני מקווה שלא יהיה לך בעתיד איזו שהיא בעייה בחלונות חשמל או משהו בחוטים :idea:

כמה יריעות הלכו שם ?

זה הרבה יותר קל להדביק ישירות על החוטים והקליפסים :idea:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

הבידוד מודבק על החוטים והקליפסים

ובכל השטח ה"ריק" יש פשוט יריעה, בלי לקבע שום פח או משהו מאחורה שיתן תמיכה

בנוסף רואים שהבידוד הוצמד עם חפץ כמו מברג או משהו, כי איפה שיש פח ההצמדה היא פסים פסים, ולא הצמדה מלאה כמו עם גלגלת איכותית.

זאת בדיוק עבודה ב800 שקל

את פנים הדלת לא ניתן לראות, ואין אפשרות לדעת עד כמה הכיסוי מלא או מקיף

פורסם

בעקרון אני סומך על המתקין שלי שידע מה הוא עושה, ואני מרוצה..

אכן בחלק מהעבודה הוא השתמש במברג ובחלק במין גלגלת כזאת.

החלק הפנימי מלא כולו.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

למה שלא תנסה לעשות את רוב העבודה של ההתקנה בעצמך?

נגיד, אתה יכול לעשות בידוד בבגאג' כי זה נראה יותר קל מהדלתות.

תחפש איזה מצרכים אתה צריק ואיך הכל הולך.

אני זוכר שקראתי שרשור על איזה חבר פורום שעשב בידוד בגולף שלו. אם מישהו יכול למצוא בקשה?

אתה יכול לעשות את הפלטות למגבר לבד, כי זה לא בעיה, תיבה לסאב גם לא בעיה, צריך קצת לעשות חישובים על גודל כמה ליטר היא תהיה.

אתה יכול לנסות לעשות בידוד בדלתות אבל זה נראה לי יותר מידי מסובך.

חיווט והתקנה תשאיר למתקין.

הנה חסכת לך לפחות חצי מההתקנה.

שים לב שאין לי שום נסיון אז התגובה שלי היא גם שאלה. תחכה לחוות דעת של חבר פורום אחר.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

בשביל אחד שאף פעם לא ביצע את זה באמת הכל לא בעיה.

בתור אחד שביצע את זה אני אומר לך שזה ממש לא פשוט כמו שזה נראה.

אחרי ניסיון אחד תדבר אחרת.

אלי

פורסם

תודה לכולם על המידע, אני מבין שאני צריך לפנות לגוניור 66 או יוסי, שלחתי הודעה ליוסי :-)

אני ממש רוצה להגיע לרמת סאונד טובה יותר, מישהו שאל אותי כאן אם אני רוצה איטום מלא או חלקי, אני מניח שאני צריך להרכיב את המערכת קודם ואז לזהות מה מקרקש לי בשביל זה לא? מישהו כאן מכיר את הדגם הזה, אני מתכוון לסיויק 2001, נהגתי עליו, והוא לא מקרקש בכלל ללא מערכת אבל בגלל שהייתה לי יפנית (קורולה 96) והאוטו התפרק לי מהשני קיקרים אז אני מניח שאצטרך איטום מלא לדלתות לפחות ובבג,ז אולי חלקי, יש דיעות בנושא?

ובלי קשר לאיטום...

תגידו... סתם שאלה לחדש בפורום, קיבלתי התראה כנראה כי אמרתי למישהו שהמליץ לי על יוסי כתמתקין "תודה brother"

אני די חדש בכל הקטע, זה נאמר באמת ובתמים בכדי להודות לבחור על העזרה, זה משהו אוטומטי שמזהה את צירוף המילים

או שמישהו כאן קרא את ההודעה ושלח לי התראה כי אמרתי אחי "בשידור חי" ? :-), זה בא לי בטבעי להגיד תודה + המילה ההיא :-)

"קיבלת התראת משתמש בקארספורום - רכבים \ מוטוריקה - פורום רכב.

סיבה: התעלמות מכללי הפורום

-------

אחים? דבר איתו בבית.

-------"

פורסם

אם יש לך פלטה למגבר זה מוריד חצי ממחיר ההתקנה? התקנה שלא קשורה לאיטום. לא ידעתי:).

תתחיל בלי איטום, ואם לא יספק אותך או שתרגיש רעשים\קרקושים תוסיף איטום

פורסם

זה לא שלא בעיה, אבל איטום בבגאג' נראה יותר קל, זה לא שזה לא בעיה.

והיום בדיוק התחלנו בהתקנת המערכת של חבר שלי, הוא אומר שיש לו חבר שיודע להתקין, לא יודע עד כמה טוב הוא, אבל מכיוון שהוא בצבא רוב הזמן אז אני והוא חתכנו את המדף מאחור, הצעתי לו לעשות פלטות למגבר אצל סבא שלי בנגריה, אבל מה שהוא יחליט אני לא אתערב.

וזה לא עבודה קלה, זה לקח הרבה זמן, מדידות, התאמות, להוריד מכאן, להוריד משם, ובסוף זה יצא מאוד נקי, והרמקולים ישבו בול בלי לזוז.

מה שבעצם אני אומר זה שהוא יכול לעשות את העבודות היותר קלות.

ועוד פעם תגובתי הייתה יותר לכיוון שאלה. כי גם אני רוצה לדעת.

תודה

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם
אם יש לך פלטה למגבר זה מוריד חצי ממחיר ההתקנה? התקנה שלא קשורה לאיטום. לא ידעתי:).

תתחיל בלי איטום, ואם לא יספק אותך או שתרגיש רעשים\קרקושים תוסיף איטום

מה זה קשור, כל התגובה שכתבתי אתה מסתכל רק על המשפט הזה?

תנסה לעזור בבקשה, כי אני גם סקרן לדעת.

תודה רבה

B///MW אומר לחבר:

פורסם

לא אמרתי את זה בזלזול כלל, רק רציתי להגיד שזה לא נכון.

תזכיר לי מה הייתה השאלה שלך ? אם אני יודע אני אענה עלייה בכייף, אם לא , יש פה הרבה חברי פורום שמבינים הרבה יותר ממני.

• תוכן חדש...