Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם הישראלים המגעילים. ישראלים צבועים שרק יודעים להטיף מוסר ולזיין במוח. לא מדובר ברכוש ציבורי. מדובר ברכוש שאני משלם עליו אלפי שקלים בחודש כאילו מדובר ברכב פרטי ואם אני רוצה לפרק את האוטו אני אפרק אותו. אני אקח את הסיטרואן המחורבנת הזאת ואנהג בשטח כאילו מדובר בסופה. ככה. אני משלם. החברה לא מפסידה אגורה כי הם רוכשים את הרכב בהנחה משמעותית ובתשלום החודשי לוקחים בחשבון בלאי מואץ לרכב. זה למה במקום X משלמים X+Y. בסוף תקופת השכרה מוכרים את הרכב ברווח. כל מי שקונה רכב השכרה/ליסינג לוקח בחשבון שמדובר ברכב שעבר התעללות ועדיין מחליט לרכוש כי משתלם לו לקנות מכונית במחיר עשרות אחוזים מתחת למחירון. אם החברה מסתירה בלאי ועושה יד אחת עם המכון זו עבירה פלילית של החברה ולא אשמתי. בסופו של דבר כולם יוצאים מרוצים:

* חברת ליסינג מרוויחה

* מכונאים מקבלים עבודה

* לקוח רוכש רכב במחיר נמוך יותר

* אני מקבל הנאה

רכבי השכרה מפרקים בכל העולם. באירופה המהוללת שלכם, בארצות הברית, ביפן, באוסטרליה, כל במקום. העיקר אתם יודעים לבלבל במוח "ישראלים מגעילים חסרי חינוך".

גישה מכוערת ומבישה.

מה כואב לך שמישהו אחר מתפרנס?

אני מניח שגם אתה מתפרנס ממשהו.

איך זה ייראה בשבילך אם מישהו שאתה עושה לו שרות או מוכר לו מוצר יפגע באופן ישיר ובזדון במקור ההכנסה שלך?

ועוד להודות בפורום רחב שאתה מפיק הנאה מפגיעה בפרנסתו של אחר...

פשוט עצוב לראות שיש אנשים שבאמת חושבים שהתנהגות כזאת היא נורמלית והגיונית :cry:

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משהו אחד שאני לא אבין בנוגע להתעללות ברכב השכרה זה שהנהג הרי יודע שאם הוא יהרוס משהו ברכב הוא ישלם עליו סכום די גבוה וזאת אחת הסיבות העיקריות למה כדאי לשמור עליו.

אבל מצד שני אם זה כולה ללכת למגרש החלקה ולבדוק כמה הרכב יציב וכל מיני דברים כאלה שלא שוחקים כמעט כלום ברכב זה לא ביג דיל לפי דעתי ואנשים סתם עושים פה עניין מכלום.

פורסם
:shock::shock::shock:

נראה לי שאני מצרף את זה לשרשור עם הציטוטים ההזויים..

:lol: מסכים איתך!!!!

משהו אחד שאני לא אבין בנוגע להתעללות ברכב השכרה זה שהנהג הרי יודע שאם הוא יהרוס משהו ברכב הוא ישלם עליו סכום די גבוה וזאת אחת הסיבות העיקריות למה כדאי לשמור עליו.

אבל מצד שני אם זה כולה ללכת למגרש החלקה ולבדוק כמה הרכב יציב וכל מיני דברים כאלה שלא שוחקים כמעט כלום ברכב זה לא ביג דיל לפי דעתי ואנשים סתם עושים פה עניין מכלום.

אנשים פה לא דיברו על דברים כאלה, אבל שאתה נוסע ברכב ובאמצע נסיעה קדימה מכניס לרוורס (גם בגיר רגיל) או ל P, אתה גומר את הגיר. או שאתה נוסע והמחוג לא יורד מהקו האדום עד שהמנוע מת והאוטו לא עוצר...

לא חסרים שיטות להתעלל.

תחשבו על עצמכם אם אתם הייתם משכירים לאנשים מכוניות וזו הייתה הפרנסה שלכם,ומישהו היה דופק לכם את הפרנסה איך הייתם מרגישים!

פורסם

אני עבדתי שנה בהשכרת רכב בחברה ידועה.

אני יכול לומר לכם שיש בהחלט - לא הרבה אבל יש - כאלה שחושבים שאפשר להתעלל ברכב בלי שנגלה זאת.

אכן, לא מעלים את הרכב על ליפט בעת קבלתו אז אי אפשר לדעת הכל.

א-ב-ל !

קרה לי לא אחת שקיבלתי מידע מסתם עוברי אורח טובים כפותח השרשור אשר התקשרו והתלוננו.

בדיקות נוספות אם היו מעלות שאכן האדם הוא בעייתי, אני הייתי פשוט "משדרג" אותו לרכב קקמייקא

ואם אפשר ויש לי יותר הוכחות, אז גם מוריד אותו מהרכב. החברה לא תשלח את הרכב למכון כדי לבדוק מה באמת קרה.

אבל אני כמשכיר רכבים, יותר לא אשכיר לאדם הזה !

(לעיתים סתם אדם שהלקוח שלי עצבן בכביש או מריבה על חניה מתקשר להתלונן עליו סתם - קרה לי רק פעם אחת)

ויש לקוחות שמבינים את הבעיה. למשל לקוח טוב שהחזיר רכב אחרי כמה חודשים עם חור של סיגריה במושב האחורי.

זה הרי לא בר תיקון. אז בגלל שהוא לקוח טוב, הרשיתי לו לתקן בעצמו. אמרתי לו שלא יראו שהיה כאן חור. פשוט רכש מושב חדש ! (1500 ש"ח) (ובאמת לא היה לו מוצא אחר. אצלי זה היה עולה יותר).

כמו כן, ידוע שאם לוקחים רכב לחודש+ הגבלת הק"מהיא גבוהה.

אצלי זה היה 4500 ק"מ לחודש. הבעיה שהוא באמת היה עושה כ5000 לחודש ! מזדה 2 דנדשה תוך חצי שנה הייתה עם ק"מ של רכב בן שנה וחצי. אז אני לא יכול לא להשכיר לו יותר (היה עובד חברה ששכרה אצלי כ15 רכבים) אבל בהחלט עם הגיעו לטיפול שגרתי הקרוב, נתתי לו איזה אוואו 2006 שפחות אכפת לי, כי גם כך היה לה כבר 106,000 ק"מ ולא עזרו לו העצבים.

לי אישית היה מאד אכפת מהרכבים והייתי דואג לטיפולים בזמן ובמוסכים מורשים בלבד !

ולאותו קורע רכבים - חכה לשבירת הקרטר הקרובה. החשבון ישבור אותך בחזרה. (אין ביטוח למרכב תחתון)

פורסם

אני מתאר לעצמי שאם LevAizik היה בעל מגרש / השכרה / ליסינג והיו מחזירים לו אוטו "שחוט" - הוא היה אומר "איזה אנשים, איזה מדינה". :lol:

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
אני מתכוון לתופעה שהוא ציין , בגילאים של 17 - 25 לא יותר , ההורים שלי החזיקו הרבה פעמים מושכרות וההתנהגות היא כמו רכב רגיל , אבל שזה מושכר שמצוי אצל נערים אז זה לא אותו דבר .

אני בטווח הגילאים הזה כבר 6 שנים, עברו אצלי מספר דו ספרתי של מכוניות מושכרות/ליסינג (בארץ ובחו"ל).

מעולם לא עשיתי את אחד הדברים שאתה מתאר;

נכון, חרשתי על המכוניות, לפעמים אלפי קילומטרים בשבוע, ולא הייתי הכי סלחן עם הדוושה הימנית - אבל מעולם לא הכנסתי לרוורס באמצע נסיעה, לא לקחתי את הרכב לטיול שטח ובטח שלא עשיתי נזק במזיד סתם בשביל הכיף.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני לא מבין את האנשים שהורסים מכוניות ש:

גם לא שלהם

גם חדשות

ועושים את זה סתם.

אני מציע לכם לקנות אוטו ב1500 שקל ולעשות עליו את כל הנסיונות שלכם. ככה מי שקונה אחריכם זה רק מגרש גרוטאות ולא איזה איש משפחה עם ידע אפס במכוניות, שלוקח הלוואה בשביל לקנות אוטו ודופקים אותו.

זה פשוט קטע דפוק של אנשים עם חסכים. ממש כמו ההוא שהרס מנועים במאזדה3 בכוונה כי הוא התעצבן על חוסר חיווי של לחץ שמן.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
אסור להתקרב לרכבים מהשכרה או מליסינג.

לא מדויק. אצלנו היה ליסינג מימוני,

ואני יכול לומר לך שהמאזדה 5 שהייתה אצלנו 3 שנים הייתה שמורה ועם ק"מ נמוך מהממוצע.

ורק בגלל שהיינו לחוצים למכור בשביל הרכב החדש היא נמכרה ב8 אלף ש"ח מתחת למחירון

ומי שקנה אותה ילקק רק דבש:-)

תמיר.

פורסם
אסור להתקרב לרכבים מהשכרה או מליסינג.

אלא אם יש לך מידע פנימי שווה לקנות.

יש לי חבר למשל, שהייתה לו פוקוס 2006 נסע עלייה 80 אלף ק"מ עד תחילת 2009 ונסע כמו ילד טוב על האוטו.

ושמר על האוטו. יש לציין שהאוטו עשה טיפולים רק במוסכים מורשים וכן נסע לרוב מחוץ לעיר מה שאומר שבלאי נמוך מאוד.

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום וברכה.

רציתי לשאול. (ובעיקר לחלוק) מה בדיוק הבעיה ברכבי ליסינג.

במדינתנו אחוזים ניכרים מהרכבים העממיים הם יוצאי ליסינג. בא נניח שרוב האנשים שמקבלים רכבים מהעבודה

הם אנשים נורמלים. הרכבים חדשים ובאחריות. נו אז מה הבעיה הגדולה כ"כ?

גילוי נאות הרכב הנוכחי שלי (B4 2007)הוא ליסינג שילמתי עליו "הרבה" פחות מהמחיר הרגיל. והוא עם ק"מ נמוך יחסית ונוסע מעולה.

באמת שאני לא מבין את הבעיה הגדולה. תחכימו אותי!

פורסם

אנשים מתייחסים לרכבים כמו זבל כי הם לא יצטרכו לשאת בעצמם בתוצאות של רכב שעבר התעללות והזנחה מכאנית.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

פשוט מאוד, מי שלא רואה 'עתיד רחוק' עם הרכב הנוכחי, לא ישקיע בו, כי המכלולים יהרסו בד"כ אחרי 4-5 שנים ויותר.

אז מלבד הטיפולים השוטפים המומלצים לעשות, הוא יקטין ראש, אם זה בדברים הקטנים כמו פוליש ווקס, יעבור לצורת הנהיגה שתהיה אגרסיבית יותר, ויגמר בשפשופים ודפיקות ש'למי אכפת?'

פורסם

אני נהגתי בהרבה רכבי ליסינג מזה שנים ותמיד שמרתי עליהם בדיוק כמו הרכב הפרטי שיש לנו בנוסף, אז אני מניח שיש ויש בדיוק כמו בשוק הפרטיות.

• תוכן חדש...