Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גמגום בהאצה קורולה 01

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

לפני 5K היה טיפול שהוחלפו בין היתר הפלאגים

אתמול המצבר מת אחרי נסיעה ארוכה, הנעתי עם כבלים ובמשך כל הנסיעה הרכב גמגם כ 1-2 שניות בהאצות מייד לאחר שאני מחליף הילוך (גיר ידני) וגם בהאצה אחת שרציתי לעקוף.

המצבר נבדק והטעינה, מתברר שהמצבר מספק 11.9 וייוצר לפני כשנתיים ולכן הוחלף הטעינה בסדר, בדקתי לעצמי זליגה ויש 160 מילאמפר במצב דרוך.

הגמגומים עדיין ממשיכים.. בנסיעה רגילה אין כלום והכל תקין, האצות הם הבעיה

לדעתי בעיה חשמלית כלשהי ולא סתימת דלק, משאבה, קלאץ וכו.

מישהו יכול להמליץ כל כיוון לבדיקה ועצה לפני שאלך למוסך שישחט אותי ויחליף כל מה שאפשר..?

הרכב קורולה 01 ידני עם 100000 ק"מ

תודה

יוסי

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם
שלום לכם

לפני 5K היה טיפול שהוחלפו בין היתר הפלאגים

אתמול המצבר מת אחרי נסיעה ארוכה, הנעתי עם כבלים ובמשך כל הנסיעה הרכב גמגם כ 1-2 שניות בהאצות מייד לאחר שאני מחליף הילוך (גיר ידני) וגם בהאצה אחת שרציתי לעקוף.

שלום חבר!

אם אני לא טועה זה מנוע 3zz vvt-i

בבית מסנן אויר יש לך חיישן MAF פרק אותו ונקה אותו או החלף לחדש .

הניקוי פותר את הבעיה בדרך כלל.

פורסם

נכון זה מנוע VVTI 3ZZ

איפה בדיוק נמצא החיישן בבית המסנן? ואיך הוא נראה?

פורסם

זליגת זרם של 160 מיליאמפר היא מאוד גבוהה ולכן חפש את הצרכן הסורר.

חשוב לבדוק את צריכת הזרם הפרזיטי לאחר הפעלת נעילה מרכזית ולהמתין 10 דקות לפחות כאשר מד-הזרם מחובר.

צריכה נורמלית נעה בין 20-50 מיליאמפר ברכב מודרני עם איבזור סטנדרטי.

איזה כייף לי :)

פורסם

נסעתי יחסית מהר עם טורים גבוהים והבעיה נעלמה לבינתיים

לא ידעתי ש 160mA הוא גבוה מאוד, אולי זאת הסיבה שהמצבר נפרק מהר ומסיים את חייו בטרם עת..

• תוכן חדש...