Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

debugger בשפת C BORLAND

ESTK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול איך משתמשים בזה ,

אם אני לא טועה זה מאפשר להריץ את התוכנית ולראות במקביל את תוכן המשתנים ,ולהריץ פקודה פקודה ,(כמו בפקודה MONITOR באסמבלר 8086)

אני לא יודע איך להפעיל את זה, יש שם בתפריט כל מיני פקודות ואני לא מצליח לעשות עם זה משהו,

מישהו מכיר ויודע איך לתפעל את זה?

דרך אגב זה הC שעובדת בדוס.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

נעזוב כרגע את השאלה למה לעזאזל אתה משתמש בבורנלד C תחת דוס ולא ויזואל סטודיו (מניח שזה קשור לאיזשהו מוסד לימודי מפגר).

ממליץ לקרוא באינטרנט מדריכים על עבודה עם דיבגרים - בכולם העקרון זהה. שמים ברייקפוינט איפה שרוצים שהתוכנה תעצור ומשם אפשר להריץ את התוכנה שורת C בכל פעם או פקודת אסמבלר בכל פעם (תוך כדי בחינת מצב הזכרון וכפועל יוצא מכך בחינת ערך משתני התוכנית שלך). אחרי שתבין את זה פשוט תצטרך לקרוא את הmanual של בורלנד C כדי לדעת איזה מקש עושה מה ולא להבין מזה את עקרונות השימוש בדיבגר.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

BKANTOR ,תןדה

שאלה נוספת ברשותכם :wink:

איך אני משתמש באופציה של אסמבלר ב C?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...