Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוונים ב9887

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת רקע: המערכת מורכבת ממגבר AUDISON LRX 4.5 שמגביר אקטיבית דרך הקרוס סט קומפוננט 2 חלקים ריינבו SLC 265 וכמובן הרדיו דיסק המדובר.

השאלה היא כזאת: העברתי את הבורר בתחתית המכשיר למצב 3WAY, כשנכנסים לקרוסאובר בתפריט של המכשיר האופציות הם כאלה- high l/r, mid low l/r, low l/r אני קצת מבולבל לגבי מה שולט בכל אלמנט? ההגיון שלי בכל אופן אומר ש high זה הטוייטרים ו low זה הוופרים אם ככה אז מה זה ה mid low? איך חותכים תדרים לסאב?

מה צריך לעשות כדי להמנע בעצם ממצב של "חיתוך על חיתוך"? העברתי את הבוררים באודיסון למצב FLAT, ואני חושד שיש לי חיתוך כפול גם דרך הרדיו דיסק וגם דרך הקרוס של הקומפוננט.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אם אתה רוצה לחתוך דרך המכשיר, מן הסתם תוציא את הקרוס הפאסיבי מהתמונה.

low הכוונה לסאב, ו mid low הכוונה למידים.

מתחדשת*

פורסם

תודה, אני אגש עוד מעט לבדוק את העניין

אני באמת טיפה מתחיל להצטער שהקשבתי למתקין ונשארתי עם הקרוס.

הקרוס עצמו תומך בחיבור BIAMP וב user menual מפורט בדיוק מה כל ג'אמפר עושה (יש 5 רק לטוויטרים)

אבל כנראה שזה מסרס את הרדיו דיסק, נכון?

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...