Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעד מי אתם ב"אח הגדול"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה "בהצלחה"?! יאללה, שיעופו כבר.

חבל לי שאיילה לא הלכה אתמול במקור אדון גורג'ס. ככה היא היתה מפנה לו את הדרך לסער, ולא הייתי מתפלא אם בעוד שבועיים-שלושה היינו רואים קצת MEN LOVE :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חמודה החדשה הזאת!

בכל אופן, אני שמח שפביולס גורג'ס עף.

שימו לב, בדיוק בתקופה שהוא נכנס לבית, התחיל כל הבלאגן של המחנות.

ובדיוק עכשיו שהוא עזב, הכל בא על מקומו בשלום.

מה דעתכם? מי הדייר הבא שיעזוב את הבית?

אני הייתי מהמר על עדנה, כרגע שה"גלדיאטורים" (סער ואלירז) ירדו מהכוונת.

דווקא הדיירים שנהנו עד עכשיו מהעובדה שהם מאחורי הקלעים, יעופו ראשונים.

אז ההימור שלי, +1 על עדנה, עם אנדר של 2 להילה במחצית.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אלירז שדה היקר.

אתה מייצג את העיר שלנו בכבוד ,אני מבסוט עלייך שאתה אמיתי ועצמייך ולא משתנה בלחץ חברתי וברגעים קשים.

אם היית יודע כמה חדרתים תומכים בך ושולחים SMSסים היית גאה בעיר שלך.ראש העיר שלנו ממש משתגע פה בעיקבותך[לטובה כמובן] הידעת שבונים עדלאידע עם מסכות שלך?

קיצר מחזיקים לך פה אצבעות,תחזור אלינו בשלום,וכשתחזור עם המליון תתנהג איתם בהתאם,ותפנק קצת את הידידים הקרובים[אחותי..].

המון בהצלחה.

אגב היום בהדחה איילה הולכת. תיזכרו את המילים שלי.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

טוב זה היה ברור שהיא תלך. והאמת, נראה לי שעשו לה טובה. "מערכת היחסים" (לא סתם במרכאות כפולות) שלה עם סער הייתה פשוט קשה לצפייה. ממש ריחמתי עליה. הבנאדם התייחס אליה כמו אל שק חבטות שהוא יכול להוציא עליו אגרסיות, והיא התרפסה בפניו באופן פשוט מביש. אני בטוח שכשהיא תראה את עצמה עכשיו היא תבין כמה תלותית היא הייתה וכמה אפס הבנאדם הזה יצא. מדהים רק כמה הוא לא מחובר למציאות - הוא משוכנע שהיא הייתה הילדותית מבין שניהם במערכת היחסים, כשפשוט כל ריב ביניהם הוא יצר לחלוטין בעצמו, ובכל מחלוקת שרק עלתה הוא טיפס על העץ הכי גבוה ולא היה מוכן לרדת. הבנאדם אשכרה התנהג כמו תינוק. יותר מזה - הוא שרף את עצמו לחלוטין בחוץ - לא רק שהוא בגד בחברה שלו בבית, הוא גם התייחס לאיילה כמו לזבל מול כל המדינה ובמקביל הודה שיש לו בעיה עם ילדים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא יודע אם היא אהבלה, אבל בחורה, שהלסת שלה תמיד סגורה, ולא מפרידה את השיניים - לדעתי זה חסרון משמעותי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
טוב זה היה ברור שהיא תלך. והאמת, נראה לי שעשו לה טובה. "מערכת היחסים" (לא סתם במרכאות כפולות) שלה עם סער הייתה פשוט קשה לצפייה. ממש ריחמתי עליה. הבנאדם התייחס אליה כמו אל שק חבטות שהוא יכול להוציא עליו אגרסיות, והיא התרפסה בפניו באופן פשוט מביש. אני בטוח שכשהיא תראה את עצמה עכשיו היא תבין כמה תלותית היא הייתה וכמה אפס הבנאדם הזה יצא. מדהים רק כמה הוא לא מחובר למציאות - הוא משוכנע שהיא הייתה הילדותית מבין שניהם במערכת היחסים, כשפשוט כל ריב ביניהם הוא יצר לחלוטין בעצמו, ובכל מחלוקת שרק עלתה הוא טיפס על העץ הכי גבוה ולא היה מוכן לרדת. הבנאדם אשכרה התנהג כמו תינוק. יותר מזה - הוא שרף את עצמו לחלוטין בחוץ - לא רק שהוא בגד בחברה שלו בבית, הוא גם התייחס לאיילה כמו לזבל מול כל המדינה ובמקביל הודה שיש לו בעיה עם ילדים...

אין תיאור טוב יותר לכל מה שקרה במע' היחסים המוזרה הזאת, טוב שהיא הלכה.

עכשיו סער לא מעניין ויגיע לגמר רק בגלל שיש חשבונות אחרים שצרכים להיסגר בבית.

פורסם

לדעתי סער הבא בתור לעוף.

הכי מעניין זה לדעת מה יקרה בניהם עכשיו.

סער הרי חושב על איילה שהיא מטומטמת. הוא אמר את זה בדרכים שונות.

הוא נדלק עליה רק כי היא הייתה הבחורה היחידה המתאימה לו שם.

הוא בן 37 וחושב שהוא משוחרר טרי מצבא חובה.

אבל האמת ?

חשבתי שצערי אלין היא זו שתעזוב.

אני מאד שמח שאיילה יצאה. ולא כי יש לי משהו נגדה, אלא כי בא לי לראות

מה יילך עכשיו עם סער.

אני מאד מקווה שאיילה צופה עכשיו בהכל, ורואה איך הסער הזה לא שווה מבט שני.

מה שכן, הוא כן שווה שיחת טלפון אח תבלבד, כדי שהיא תגיד לו שהוא אפס מאופס בתור בן זוג.

פורסם

בואנה, הסער הזה יוצא יותר אפס מיום ליום. שניה אחרי שהוא מתפרק כי מושא ההתעללות שלו עזב את הבית (כאילו שהוא לא יראה אותה תוך שבוע וחצי), הוא נכנס לאח הגדול כמו ילד קטן, מבקש לעזוב ומלכלך על שניים מהאנשים הכי נורמליים בבית (לאלין יש פי 10 יותר תבונה וקומון-סנס ממנו, וצריך איזה עשרה אלירזים בשביל להגיע לרמת הערסיות של סער...). איזה דביל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...