Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז לאחר חיפוש ממושך באינטרנט מצאתי שני דגמים של רמקולים של אלפיין שעוד לא נתקלתי בהם,האחד 6X9 והשני סט קומפוננט.רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הדגמים,הם ניראים לי מהסדרות הנמוכות שלהם על בטוח,אבל ניראים איכותיים,אז אולי מישהו יכול לתת עליהם מילה טובה והאם הם שווים את המחיר שלהם,יתרונות חסרונות וכו'.

רמקולים 6X9:

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=1565

קומפוננט:

http://www.radiodeal.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=437451

המחיר של הקומפוננט קרוב למוראל אוביישן אז אולי אפשר יהיה לערוך השוואה בינהם.

פורסם

ה9*6 הוא אחלה רמקול, אך בתקציב הזה יש אופציה טובה יותר- ה9*6 של הליקס מסדרת הDARK-BLUE, ממש אחלה רמקול.

הסט קומפוננט הוא אומלל ולא איכותי בעליל.

בהשוואה לדוטק , עדיף ורצוי ללכת על הדוטק.

תבדוק גם על הרץ' אנרג'י או היי אנרג'י אולי אפילו יד שניה.

אבל אם זה חדש במחיר של 1000ש"ח, אני הייתי הולך על הדוטק אוביישן מול האלפיין S.

under construction..

פורסם

היה לי את הקומפוננטים האלו כמה שנים.

מנסיון לא שווים את הכסף, אולי עם איטום הם נשמעים יותר טוב אבל עדיין הייתי הולך על מורל.

אגב לרכב הנוכחי אני אשים מורל, נשמעים הרבה יותר טוב , ובתמורה לכסף הם יותר שווים.

אגב את האלפיין הבאתי מארה"ב ב-110 דולר ככה שהיה לי שווה לסבול אותם :)

פורסם

לפחות אני לא סובל אם מישהו סובל מהם זה אחי אפילו שלא ניראה לי שהוא סובל {ככה זה שמקבלים בחינם:wink:} גם אני הבאתי אותם מחו"ל

בכללי אם זה המחיר שלהם הדוטק עדיפים בהרבה

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...