Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

קניתי את הרמקולים שמורל טמפו :) .

קניתי גם חוטים.

מה שנשאר זה רק להתקין אותם.

אני מודע לסכנות בזה שאני מתקין ולא מישהו מקצועי,אבל אני רוצה לעשות את זה,להזיע על המערכת הזו,זו הבעיה שלי שאני שונא שעושים לי דברים.

בעיקרון האוטו הוא מאזדה לאנטיס 323 שנת 97,כבר פירקתי את הדלת פעם אחת ככה שזה לא בעיה.

התכנון שלי הוא ככה:

לפרק כמובן את שתי הדלתות,להוציא רמקולים שכבר יש שם,למצוא מיקום טוב לטוויטרים והקרוס אובר-לא מעוניין כרגע בבניה.

למקם את הקומפוננט.

עכשיו חוטי RMS עוברים מצד ימין של האוטו,אני יודע שזה אפשרי להעביר חוטי רמקול ליד הRMS אבל מעדיף להעביר אותו מהצד השני.

את החוט של הקומפוננט הימיני אני אעביר מתחת לדשבורד ואז לשלב אותם עם החוטים של הקומפוננט השמאלי,לפתוח את המכסים האלה שדרכם עוברים החוטי של המגבר[ראיתי כבר מאיפה זה עובר,לא בעיה לפרק שם ולהרכיב בחזרה],ואז להעביר אותם עד המגבר ולעשות להם התקנה יפה שלא יראו את החוטים בכלל.

קצת כיוונים במגבר ויאללה יש לנו אחלה סאונד ברכב :).

ובעזרת השם אני יעלה פה תמונות של ההתקנה.

עכשיו אני צריך קצת תמונות של התקנת קומפוננט לקבל משם אולי רעיונות וגם לראות איך זה במעשי,למישהו יש?

ועוד משהו,הגודל של הרמקולים הקדמיים לפי החברה זה 6.5,האם הקומפוננט של מורל 6.5 יכנסו לי לשם וזה לא יפגע בחלון?

פורסם

1. חוטי RMS? :lol:

2. פלוס מצד אחד וכבלי RCA מצד שני

3. טבעות עץ בדלתות עליהם יותקן הרמקול

4. אתה בטוח שאתה יודע מה אתה עושה? זה לא נשמע ככה.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

כן התבלבלתי,התכוונתי לRCA.

למה לא יודע מה אני עושה?

מפרק את שתי הדלתות,מעביר את חוטי הקומפוננט של הרמקול הימיני מתחת לדשבורד וההגה,משלב ביניהם ואז מעביר אותם ביחד עד המגבר.

אני לא מבין רק דבר אחד,אם הגודל של הרמקול שלי באוטו הוא 6.5,והרמקול הוא 6.5 למה אני יצטרך טבעות עץ?

פורסם
כן התבלבלתי,התכוונתי לRCA.

למה לא יודע מה אני עושה?

מפרק את שתי הדלתות,מעביר את חוטי הקומפוננט של הרמקול הימיני מתחת לדשבורד וההגה,משלב ביניהם ואז מעביר אותם ביחד עד המגבר.

אני לא מבין רק דבר אחד,אם הגודל של הרמקול שלי באוטו הוא 6.5,והרמקול הוא 6.5 למה אני יצטרך טבעות עץ?

לא!

את החוטים של הוופרים+טוויטרים אתה מחבר לקרוס ומהקרוס למגבר

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

בסדר זו היתה הכוונה,ברור לי שמחברים את החוט של הקרוס למגבר,אותי יותר מדאיג הקטע של הטבעות.

יש מישהו פה עם מאזדה לאנטיס 96-98 GLX ששם מורל טמפו?

פורסם

בדרך כלל במזדה זה רמקול ביצה 7*5 אתה בטוח שאתה ראית שם רמקול 6.5?

מאיפה אתה בארץ?

אתה מתכוון להעביר את הכבלים של הרמקולים מהקרוס ישירות לוופר דרך הקונקטור? אם כן חייב שתדע מה אתה עושה!

שלא תקרע בטעות את אחד החוטים ואז החלון המראה החשמלית והנעילה מרכזית לא יעבדו, או אחד מהם!

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

במאזדה שלי אין רמקולים ביצה.

מגש אחורי 6X9 ודלת קדמית 6.5.

זה בדוק ונבדק.

כמה עולה בערך להתקין רמקולים אצל מתקין נורמלי? מה יכול להיות טווח המחירים?

מחפש רק התקנה בסיסית שלא תהרוס לי חלקים באוטו,אני בכל מקרה יהיה איתו בהתקנה ויסדר את החוטים כמו שאני רוצה.

פורסם

יש התקנות זולות שמתחילות ב200 ומשם זה יכול רק לעלות, הרי רק החומרים להתקנה זה 150+/- ש"ח (כבלים, פלטה למגבר+ציפוי, טבעות אם צריך..)

אם תגיד היכן אתה גר אולי נוכל להמליץ לך על מתקין

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

• תוכן חדש...