Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום פתאום בהנעת הרכב חדלה המנורה הימנית לעבוד... סה"כ הייתה מותקנת יומיים...

כאשר אני מדליק את האור אני רואה ניצוץ קטן לשבריר שנייה ואז כלום חושך. צד שני עובד כרגיל. מה לדעתכם השתבש?

כמה תעלה לי נורה חדשה מסוג h7 בגוון 6000?

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

הייתה הייתה מותקנת יומיים? חזור למתקין לבדיקה. כשהחלפתי בלאסטר השבוע, לאחר תקלה זהה לשלך, נאמר לי כי אורך החיים של נורה הוא 3000 שעות.

כדי לשלול בעייה של בלאסטר או נתיך תקול, כדאי להחליף בין הנורה הימנית לשמאלית.

אם הנורה (כאשר היא הפנס השמאלי) נדלקת אז הבלאסטר הימני או הנתיך מקולקל, אם לא אז הנורה שרופה.

פורסם

אם הנורה מבזיקה מעט ונכבת יש סבירות גבוהה שהנורה אינה תקינה.

אבל אכן צריך לבצע הצלבה בין הנורות כדי לוודא מה לא תקין..

הקיטים הסינים לא מחזיקים 3000 שעות וגם לא 300 שעות . הנורות שנמכרות עם הקיטים עשויים מזכוכית רגילה ולא מקווארץ כפי שהנורות של פיליפס או אוזרם עשויות על פי הסטרנדרטים.

אם התקנת במקום מסוים, גש אליו לאיתור התקלה..במידה ואין לך איפה..תיצור קשר איתי ואשמח לסייע ולאתר את התקלה (ללא כל חיוב כמובן) .

בברכה

ברוך 054-2424999

ברוך

פורסם

ברוך,

לעומת זאת, בכל הפעמים שהנורות שלי לא נדלקו והבהבו, כאשר הגעתי אליך (מספר פעמים) תמיד היה אשם הבלאסט או המצת..

בסופו של דבר התייאשתי ופירקתי את הקיט.

הרגשתי כמו ברולטה רוסית כל פעם שאני נכנס לרכב.. ידלק האור, או לא ידלק... :/

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

סביר להניח שנשרף המגבר. זה מה שקורה בד"כ. נדיר שנורות קסנון נשרפות אלא אם עבדו במשך כמה שנים. ובמקרה שלך זה לא המצב.

אז תנסה להחליף בין המגברים. אני מאמין שתוכל לרכוש מגבר באיזור ה 200-250 שקלים לכל היותר

HU : Pioneer Premier P510UB ;Amplifier Kenwood 240W RMS; Soundstream Ls692 6x9 Speakers + Comp' Image Dynamics CTX65(100RMS) ; Sub-woofer Pioneer 800Watt

• תוכן חדש...