Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין שיש לך גולף 2000

צריך הרבה מזל עם הרכב הזה

שנת 2005 בעייתית

מנוע לא כל כך מוצלח

אגב יש לי אחת כזאת

מקווה שתצליח.....

פורסם

אכן, דור 4.

תא הנוסעים, וגם תא המנוע דומה לבורה שלי (AKP שנת 2001)

למרות זאת הרכב נותן הרגשה, שיש לו מעט יותר כוח, אולי בגלל היותו "הצ'בק"

רון, אפשר לערבב מוביל 5W40 עם מוביל 10W40 או שהחלפה כולל פילטר?

אומגביט, מה בדיוק הבעייתיות בשנתון המסויים?

פורסם

אני הייתי בתחילה , מיישר קו .

מבצע פלאשינג למנוע , של חברה מוכרת .

מחליף פילטר שמן, ועובר לשמן 10W-40 של חברה מוכרת , כגון מוביל או AGIP .

ואם נשארת צריכה קטנה של שמן , כמו שרשמו לפני , ללמוד לחיות עם זה , ולבדוק שמן לפחות פעם בשבוע .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

סיכום אישי שלי...

בהסתמך על הנתונים שהציג פותח האשכול קרי המנוע עשה סה"כ 80K אינני רואה כול סיבה לבצע פלשינג למנוע שעלול במקרה הגרוע לגרום נזק במידה ומשתמשים בחומר 'חריף' או אי הקפדה על הנחיות הייצרן של הפלש.

בכול מקרה הפלש לא יקטין את צריכת השמן.

2. מעבר משמן 5W40 ל-10W40 לפי דעתי לא יישפר בצורה משמעותית את צריכת השמן ואני הייתי נשאר עם שמן 5W40 סינטטי מלא בעל תכונות שימון וזרימה בהתנעה הראשונה עדיפים ויוריד את מידת השחיקה והבלאי של המנוע לטווח הארוך.

3. בכדי לנקות את המנוע משאריות לכלוך אני אישית נוהג למלא שמן בדרגת צמיגות נמוכה 5W30 או 0W30 ומניע את הרכב (מבלי לנסוע) למשך 15 דקות ולאחר מכן מרוקן וממלא שמן חדש פעולה עדיפה ובטוחה יותר למנוע.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...