Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי יסודי לאוטו - מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שלי נראה כמו מזבלה, ונשבר לי. הגיע הזמן לעשות מעשה.

הפנסים שרופים לגמרי, כלומר עכורים וצהובים כאלה, איפה מומלץ לעשות חידוש? בחידוש רק מקרצפים חיצונית עם חומר מסויים או ממש מפרקים את הפנס?

המושבים... אוי המושבים... מלאים בכתמי מים ומה לא, פשוט מזוייע, כתמים ששם כבר שנים, אבל רק של מים ודברים דומים - אפשר בכלל להוריד? ואם כן - עם איזה חומר?

איזה חומרים מומלצים לניקוי הרכב חיצונית? (כלומר וקס וכאלה). הצבע במצב טוב יחסית, לא שרוף.

הג'נטים מלוכלכים מאוד - עם מה לנקות?

ובכלל, אם יש עוד חומרים מומלצים לשטיפה וניקוי, אשמח לשמוע.

Auto Emoción

פורסם

אם הרכב במצב כזה גרוע, אולי כדאי לך לשקול לקחת אותו למקום מקצועי שמתמחה בהחזרת הרכב לחיים.

זה בטוח יעלה יותר מאשר לעשות את זה לבד, אבל בטוח שהתוצאה תהיה טובה יותר.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
קודם כול איזה רכב יש לך?

יש המלצות למקומות שעושים את זה? ומה סדר גודל המחיר?

אני מתעניין, למרות שנראה לי שאני אעשה את זה בעצמי, לא מטעמי חיסכון אלא יותר מטעמי כיף (:

קודם כול איזה רכב יש לך?

סאאב 9-3 צבע אפור משעמם, ריפודי בד בצבע בז' בהיר כזה, מה שנקרא "קאמל"

Auto Emoción

פורסם

איזה שנה? אני שאול כדאי לדעת האם הצבע מטאלי או רגיל, בישביל להמליץ ווקס או פוליש.

לגבי המושבים יש חומרים שמנקים אותם אבל אני לא יודע איזה תחכה לעוד חבר פורום שמבין שייעץ לך, אחרי שתנקה תקנה כיסוי למושבים.

לגבי הפנסים תעשה חיפוש יש שיטות לנקות אותם.

לגבי הג'נטים תעשה גם חיפוש.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
איזה שנה? אני שאול כדאי לדעת האם הצבע מטאלי או רגיל, בישביל להמליץ ווקס או פוליש.

לגבי המושבים יש חומרים שמנקים אותם אבל אני לא יודע איזה תחכה לעוד חבר פורום שמבין שייעץ לך, אחרי שתנקה תקנה כיסוי למושבים.

לגבי הפנסים תעשה חיפוש יש שיטות לנקות אותם.

לגבי הג'נטים תעשה גם חיפוש.

2003, לדעתי לא מטאלי, הצבע מאוד פשוט כזה.

אני לא אשים כיסויים, לא אוהב את הפיתרון הזה...

אני מנסה לחפש מושבים של אוטו מפירוק, אבל הסיכויים למצוא 9-3 מפירוק הם לא גדולים במיוחד.

Auto Emoción

פורסם

פסח הגיע ואף אחד לא אמר לי?:lol:

דבר ראשון שטיפה חיצונית, אחר כך וקס שימליצו לך פה, לג'אנטים יש חומר מיוחד שעולה 70 שקל שקניתי באוטו דיפו, אני ייתן לך את שמו מאוחר יותר כי פשוט אין לי זמן עכשיו אבל אתה יכול להסתכל לי בפרופיל ולראות תמונות שצילמתי אחרי שהשתמשתי בחומר, לריפודים יש מגוון חומרים של סנו לבדים תחפש אולי יש משהו מתאים לסוג הבד שלך, וקצת ספריי סקאי לדשבורד, ויש חומר שמנקה פנסים עולה 180 ואתה עושה לבד עם הוראות (היה לזה פרסומת פה באתר לא מזמן) חבר שלי עשה לפנסים העכורים שלו וזה שינה פלאות את מראה הרכב.

פורסם

לא צריך להשתגע עם יותר מידי חומרים כדיי לנקות את האוטו ברמה ממש טובה. הכל תלוי בהזנחה ובמצב הנוכחי.

תצלום של הרכב - בפנים ובחוץ יעזור להעריך את המצב.

יש פה כמה המלצות בשרשור דומה. כלומר, קודם כל תעשה שטיפה בסיסית - תראה מה התוצאות ואם תצטרך מעבר אח"כ אז תעשה.

שטיפה בסיסית = שמפו, וואקס, ניקיון חלונות, חומר לניקוי והברקה של פלסטיקים ואיזה תרסיס לניקוי הריפודים. יש לקרוא את כל הוראות השימוש ותמיד לנסות בפינה נסתרת, כי לא תמיד יודעים איך הפלסטיקים השוודיים יגיבו :)

לגבי ניקוי הפנסים, תעשה חיפוש, אני חושב שיש מישהו מומלץ שמגיע עד הבית והמחיר סביר. דוגמא לעובדה

בהצלחה

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אני במקומך, בפעם הראשונה שיש הרבה מאוד עבודה על האוטו, הייתי נותן את האוטו למקום מקצועי שיעשה את כל העבודה ויוציא את כל הכתמים וכל הפאקים בצבע לגמרי. ומשם הייתי ממשיך פשוט לשמור על האוטו, פעם בשלושה חודשים וקס פעם בשבוע- שבועיים ניקיון חיצוני ופנימי וכל מה שצריך.

מישהו כאן הזכיר חומר לג'אנטים ב70 שקל, זה ממש יקר. אני קניתי פעם ב40 שקל חומר שניקה את הג'אנט בצורה ממש טובה.

ויותר מזה פעם חבר שלי קנה ב15 שקל מאוטו דיפו היה במבצע, והוא ניקה יותר טוב ממה שהחומר ב40 שקל ניקה.

פורסם

דיברתי עם אבנר מהחידוש פנסים, כנראה נקבע לשבוע הבא.

הדבר שהכי מטריד אותי זה המושבים.

אני אקפוץ לאוטו דיפו בקרוב לראות איזה תכשירים יש שם.

Auto Emoción

פורסם

אוטו דיפוט יקרים להחריד, תחפש בגוגל חנויות פרטיות ששם המחירים בד"כ הרבה יותר נמוכים.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
אוטו דיפוט יקרים להחריד, תחפש בגוגל חנויות פרטיות ששם המחירים בד"כ הרבה יותר נמוכים.

דיפו. זו T שקטה.

בכל אופן סיפרו לי על מארז שיש שם של STP (או SPT... אף פעם לא זוכר) שכולל איזה 3-4 חומרים ב70 שקל סה"כ, יוצא משתלם.

Auto Emoción

פורסם

לפני שאתה שובר את הראש היכן למצוא מושבים מפירוק לרכב כמו שלך, נסה לגשת למקצוענים בנושא ניקוי וחידוש רכב. קרא כאן, למשל.

יש לי את הקצף של STP לניקוי מושבים ובדים. הוא בסדר גמור אבל הוא לא תחליף לניקוי יסודי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני שוקל ללכת לקלין קאר...

התקשרתי אליו והוא הציע מחיר אטרקטיבי מאוד לעבודה פנימית + חיצונית + חידוש פנסים.

אבל ראיתי שם בנושא (הסטיקי) מישהו שכותב שהוא לקח לשם את האוטו ועשו לו נזק למערכת החשמל... 9000 שקל נזק, והם לא פיצו אותו!

קצת מפחיד...

Auto Emoción

פורסם

אותו בחור שנגרם לו נזק לא היה מקלין קאר.תקרא טוב זה היה מחברת ניקיון אחרת!

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

• תוכן חדש...