Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בדיוק לפני כ שבועיים קיבלתי טויוטה קורולה חדשה.האוטו עם 500 ק"מ.

אני יודע שב 20000ק"מ הראשונים אין לאמץ את המנוע,ונסיעה כזאת לים המלח זה מאמץ.

אז השאלה היא האם כדאי לי לקחת רכב אחר שברשותי לנסיעה זו או לקחת את הטויוטה כי אני לא רוצה שיגרם איזה נזק למנוע.

פורסם

בס"ד

 

לפי מה שכתוב בסובארו זה בערך עד 1600 ק"מ (לא בטוח) אבל אני בטוח שזה לא עובר את ה 3000 ק"מ אז נראה לי שקצת הגזמת :)

 

התאמצות = טורים גבוהים

 

לא נסיעה ארוכה

פורסם

20000 ק"מ הרצה ?

איזה הגזמה, בטח התכוונת ל 2000 ק"מ.

 

לגופו של עיניין - אתה כמובן יכול לנסוע ללא חשש. בעליות של סדום - ארד תגביל את הגיר להילוך כלשהוא, שיאפשר לך להיות באיזור 4000 סל"ד, עם חצי גז בערך. אל תעלה לסל"ד גבוה יותר לפרקי זמן ארוכים, ואל תחנוק את המנוע עם פול גז בסל"ד נמוך.

 

העליה שם, עם כל הכבוד, היא לא כזה אתגר לאוטו מודרני עם 125 כ"ס.

 

תתחדש.

 

 

פורסם

סע לאט, אל תעבור את ה-4000 סל"ד,

האץ והאט בהדרגה ובעדינות. זה הכול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

×
×
  • תוכן חדש...