Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המאסר בפועל על תנאי

רק אני לא הבנתי את המשפט? איך מאסר בפועל יכול להיות על תנאי? גיסנו אתה עדיין שיכור.

אה, ובטח שנטיף לך, בגללך כל מי ששותה רבע כוס בירה נחשב לעבריין.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר אחד אני מקווה-שלמדת לקח מהעניין ולא תנהג יותר שיכור.

זו ממש לא הטפת מוסר רכב עם נהג שיכור משול למחבל עם חגורת נפץ

על כל המשתמע מכך!

מי שנוהג שיכור מסכן לא רק את עצמו והיושבים באותו רכב ,אלא את כל הנוהגים

בכביש שהם בסדר גמור ,אבל עלולים לההרג כי זה פשוט לא מזיז לאותו שיכור.

קיבלת עונש קל מידי והעיקר שתפיק את הלקח.

נהיגה בטוחה וזהירה.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

מצטער להיות כ"כ בודד בקבוצת הלא-מתלהמים... רמת האלכוהול בדמך לא הייתה גבוהה במיוחד - במקומות מסוימים בעולם, ארה"ב למשל, היו משחררים אותך לדרכך. יחסית לסרט הנע שנקרא מערכת בתי המשפט לתעבורה קיבלת עונש די טוב (בשבילך...)

למה עשו לך בדיקת דם ולא אויר נשוף? האיזה נסיבות נעצרת?

ממתי נותנים מאסר על תנאי לשכרות? זה היה הדיל עם הפרקליטות או שסתם התחשק לשופט?

פורסם
מאסר בפועל על תנאי אומר שבמידה ואני יחזור על עבירה זאת בשנית ישפטו אותי לחודשיים מאסר בפועל.

בנוסך לעוד 3 חודשים שלילה ו 2000 שקל התחייבות !

זה מה שנקרה מאסר על תנאי.

מאסר בפועל זה אם היית נכנס לכלא.

פורסם

מספיק לקרוא את ההודעה הראשונה בשרשור המיותר הזה ולהבין למה יש בארץ כ"כ הרבה תאונות על שיכרות..

באמת שפה הבעיה היא לא המשטרה, אלא העורכי דין והשופטים הארורים הלאה.

כמה שזה ישיר ובוטה , אני מאחל לכל נהג שיכור לעשות תאונה עצמית שתזכיר מזכרת כואבת לכל החיים.

אולי זה יגרום לטיפשים האלה להבין למה לא כדאי לנהוג שאתה שיכור.

יוסי ,

קח את הפי 50 שלך תכפיל אותו בעוד 100 שלי.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אוקיי בוא נסדר טיפה את הדברים למי שחושב שהייתי שיכור ולא יכולתי לעמוד על הרגליים טועה חד משמעית !

שתיתי פחות מבקבוק שליש בירה .

הבעיה שלא הצלחתי לעשות את הינשוף בגלל צלע שנשברה שבועיים לפני המקרה, בינשוף מן הסתם הייתי יוצא נקי .

למי שלא יודע 70 מיליגרם בדם זה כלום בואו נגיד שאם הינשוף היה מדוייק זה היה מראה באיזור ה300-

ביקשתי בלי הטפות מוסר כי אני את הלקח שלי כבר למדתי ! כמובן שזכותו של כל אדם להגיד מה שהוא רוצה אבל אני מבקש תשמרו את זה לעצמכם שאלתי היחידה הייתה מה אתם אומרים על העונש וכנראה שאת תשובתי קיבלתי כבר !

אם אפשר לנעול אני אשמח !

פורסם

howvitzer אתה צודק בחלק גדול מהמדינות עם אחוז ריכוז כזה של אלכוהול בדם היו משחררים אותי וגם בישראל לאחר בדיקת הדם השוטר שיחרר אותי לדרכי אז איפה בידיוק האחריות שלו אם הוא חשב שאני לא במצב לנהוג לתת לי לנהוג לאחר הבדיקה !

לשאלתך השוטר חנה מחוץ לפאב וכשראה אותי יוצא מהפאב ונכנס לרכב חיכה לי ביציאה מהחניון ועצר אותי!

הדיל של העונש יתבצע עם ראש הלשכה והשופט כמובן אישר את זה !

פורסם

לפי דעתי חלק ממגיבי הפורום הזה בעלי פיצול אישיות, מצד אחד בוכים שסף ההרשעה נמוך מידי (240מ"ג לאוויר ו50מק"ג לדם) ויש להעלותו ומצד שני כשמישהו מודה שנתפס (אפילו שזה על כמות שחורגת במעט) כולם מתנפלים עליו כאילו הוא מינימום גמר בקבוק וודקה ועלה להגה אחרי זה..

פורסם

בלי הטפות מוסר, ולא באופן אישי:

נהג שתיין=רוצח פוטנציאלי!

וכן באופן אישי: יש לך עורך דין תותח, תודה לו כי אני חושב שאם אני או רוב חברי הפורום (כך אני מעריך) היינו על כס השופט, אז העונש היה חמור בהרבה!!!

אני חושב שכל נהג ששתה ולא משנה כמה אסור לו לנהוג.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

אני מאמין לפותח השרשור, לפי החוק שליש בירה מוגדר לפי החוק כמקסימום המותר.

אם הוא שתה שליש בירה 70 מק"ג, אין סיכוי שהוא היה אפילו מעט שיכור.

לפעמים אני מת לאיזה שליש בירה, אבל בגלל האי דיוק של המכשיר אני לא מעז גם לשתות את זה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...