Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רעש כמו של טרקטור שבא מהמנוע, מן ברזל שנתקע בברזל, שומעים אותו טוב בעיקר שנותנים גז. רציתי מבעלי פונטו דור ראשון לדעת אם גם לכם נשמע אותו צליל מהמונע או שהמנוע משמיע וווווווםםם ווווווווווווםםםםם רגיל. (המנוע לאחר אובראול ומכוון היטב!). תודה לעונים!

פורסם
שהמנוע משמיע וווווווםםם ווווווווווווםםםםם רגיל. quote]

מצטרף לשאלה, יש לי חבר עם אימפרזה טורבו והיא עושה ורוווווווםםםםם ורוווווווםםםםםםם האם זה נורמלי לרכב? או שיש לו קושי בהגייה שהוא מוסיף ריש?:shock:

ועכשיו ברצינות הבעיה שלך ככל הנראה היא חור באגזוז\סדק גש למוסך שמתמחה באגזוזים, לי זה עלה 50 שקל לפני שבועיים בערך.

פורסם

הכיוון זה לא סעפת, הרעש מגיע בברור מהמנוע, כל מערכת הפליטה חדשה ומחוברת כרואי, הרעש נשמע גם בטורים נמוכים חלש מאוד, ומתגבר ככל שנותנים גז .

• תוכן חדש...