Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות] פיג'ו לא תייצר יותר דגמי GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרדיט לצוקרמן / YNET.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3802312,00.html

קצת מאכזב שחברה אשר שלטה בז'אנר הזה בשנות ה90 , מרימה ידיים כ"כ מהר.

אני אולי לא מחבב את החברה ומוצריה, אבל כן מחבב את התחרותיות בין היצרנים שריבוי דגמים בקטגוריה מסויימת גורמת.

מצד שני : ממציאת הז'אנר ממשיכה להזרים בלי סוף דגמים...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

סתם שאלה, איך ידעת לתת את הקרדיט דוקא לצוקרמן?

אני לא מצאתי את שם הכותב.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
סתם שאלה, איך ידעת לתת את הקרדיט דוקא לצוקרמן?

אני לא מצאתי את שם הכותב.

יתכן כי בשל התמונה של ה-306 (שמתן צילם), הצטייר שצוקרמן הוא הכותב (מעבר לעובדה שאייל שם / ).

פורסם

באמת חבל, העיקר שהמקורית עוד כאן ;-)

אני גם לא ממש מבין את ההחלטה. זה לא חוכמה לבנות רכבים בולבוסים כמו 308 ולא להצליח למכור מהם גרסאות חמות (או בכלל). עובדה שה- XSI 307 דווקא מכרה (כאן) יפה יחסית.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בולשיט, pardon my french...

זה יחזיק עד לשינוי המדיניות הבא. בדיוק כמו שעם השקת ה-106 הם יצאו עם ה-XSI כגרסת הצמרת הספורטיבית ול-306 היה את ה-XSI וה-S16, הרי שכבר עם מתיחת הפנים של אותם הדגמים הופיעו ה-GTI.

יתחלף מנהל, יקטרו בעיתונים - יחזרו GTI.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לדעתי בכלל מדובר בהחלטה אומללה. הם פשוט צריכים לייצר מכוניות ספורטיביות טובות. זה הכל. הבעיה שלהם היא שלאט לאט הם הורסים את השם שנבנה להם עם השנים, בעוד המתחרים מפציצים בשלל גרסאות ספורטיביות למכוניות האצ'בק, כמו פולקסווגן, רנו, פורד וכדומה.

זו שטות לוותר לחלוטין על פלח השוק הזה. זה הרי לא מסובך מדי לייצר גרסה חמה להאצ'בק - בסך הכל משנים כיול, תוקעים מנוע חזק יותר, ושמים קצת פיצ'פקס עיצובי. הרבה יותר מסובך לייצר מכונית קופה יוקרתית מאפס (שתימכר במספרים נמוכים יותר, קרוב לוודאי, בגלל המחיר שלה...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

להחליט להפסיק להתמקד ב-GTI כשלא טובים בזה ולעבור לייצר דגמי קופה ספורטיביים זה כמו להגיד:

"אני לא יודע מתמטיקה כ"כ טוב, אבל אני אצליח בחדוא ד'"

ודי לחכימא

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

יפה אמרת ירון, עם זאת אני מבקש לא להזכיר חדוא על שלל רמותיה בפורום. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

זה נסיון מטופש למצב את עצמם מול אודי, מה שכמובן לא יקרה בחיים ויוביל להרבה בדיחות, צחוקים ודאחקות על חשבונם כאן בפורום. בטח כחלק מהמדיניות, נראה יותר סיטרואן חמות. אולי.

בכל מקרה, מבחינתי, לתאגיד PSA אין מה להציע לחובבי הרכב מאז הפסקת ייצור ה306\ZX, ובקושי רב מאוד יש לו מה להציע לסתם צרכן מן השורה, למעט דגמי נישה כמו C4 פיקאסו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
זה לא קרה כבר עם ה S16?

זה קרה עם השם, לא עם הקונספט, כי בבריטניה (ואולי במדינות אחרות) היו סעיפים אצל חברות הביטוח המייקרים מכוניות הנקראות GTI. למה?

בגלל תופעת ה-Joy Ride (לגנוב מכונית שווה, לעשות בה סיבוב דאווין, ולשרוף אותה בסוף), שהתמקדה ב-GTIs (או ג'י.טי.איים...). ספיח של המנהג היה לקחת מכונית, התנגש איתה בחלון ראווה, ולאחר מכן לבזוז את החנות. היה גם המקרה המפורסם בניוקאסל (ובנותיה), בה חבורה של צעירים לקחה מכונית לנהיגה בתוככי המטרו סנטר (מרכז הקניות הגדול באירופה בזמנו). משום מה, התופעה התמקדה גם בגניבת מכוניות אדומות, דווקא.

לגבי פיז'ו, כפי שנאמר, הם הפסיקו לייצר GTIs שוות די מזמן. קראתי פעם, ואני לא זוכר איפה, שההתדרדרות מבחינת התנהגות כלי הרכב החלה כשפיז'ו הפסיקו לייצר את הבולמים בעצמם ועברו ליצרן צד שלישי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לגבי פיז'ו, כפי שנאמר, הם הפסיקו לייצר GTIs שוות די מזמן. קראתי פעם, ואני לא זוכר איפה, שההתדרדרות מבחינת התנהגות כלי הרכב החלה כשפיז'ו הפסיקו לייצר את הבולמים בעצמם ועברו ליצרן צד שלישי.

כתבו את זה ב"אוטו", אאל"ט.

האמת, אם כי זה אחלה נושא לשרשור נפרד לחלוטין, בשנים האחרונות (כ-10 שנים) התרחש שיפט מסויים בהגדרת המכונית לנהג והשיפט הוא למעלה בסגמנט. מכונית לנהג העממית במובנה הקלאסי (היינו, דגש על התנהגות ותקשורת) כמעט ולא קיימת עוד. מי שרוצה, מוזמן לעלות בסגמנטים לספורט סאלון (ולשלם בפשרות לטובת היומיום, מחיר ועלויות אחזקה) או לפסיכו-טורבו (ולשלם בכל האמור לעיל רק עם פחות הידור ויותר פשרות ליום-יום) או האטצ'ים כמו הלאון ודומותיה, ולשלם בתקשורת. כמעט בכל מקרה, אגב, משלמים יותר מבעבר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני נוהג יום יום בהאצ' עממית מחוממת (במיקרו) שיוצרה עד 2006

אולי אפשר לקרוא לפנדה 100 כ"ס האצ' עממית היום - וחבל שלא הגיעה לנמל ישראלי

לא נהגתי על I20, אבל אם היא דומה ל-I30 בהתנהגות הרי שגרסת 1.6 ליטר ידנית צריכה להיות מעניינת...

ואני בטוח שיש עוד דוגמאות

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תוכן חדש...