Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי דיהטסו שרייד 93, מנוע 1.3 תיבת הילוכים אוטומט

היום בבוקר נסעתי באזור קרית אריה בפתח תקוה

ובגלל המבול שירד הרבה כבישים הוצפו במים

ויצא לי לנסוע בשלוליות די עמוקות

לאחר כמה זמן שמתי לב שהאוטו נוסע גג ב40 קמ"ש והתיבה האוטומטית לא מעבירה להילוך שני שלישי וכו'

והיה גם פעם אחת שהעברתי לרורס ובמקום שהאוטו יסע אחורה הוא נסע קדימה (בסוף זה איכשהוא הסתדר)

ניראה לי שהתיבת הילוכים ברכב השתגעה ):

ממה זה קרה לי? האם זה מרטיבות שגרמה לקצר?

והאם זה דבר הפיך? ז"א אם אני ישאיר את האוטו להתייבש אז זה אמור להסתדר?

ואם זה נזק בילתי הפיך מה אני אמור לעשות כדי לתקן את הבעיה וכמה יעלה לי תיקון כזה?

תודה רבה למי שיכול לעזור

פורסם

שמתי לב שהשריידים לא אוהבים חורף, ראיתי מספר שריידים תקועים בזמן הגשם

לפי דעתי תחכה שייפסק הגשם ותבדוק שוב אבל יש סבירות שמשהו נפגם בגיר או שיש נזילת שמן גיר

קשה לנחש ככה צריך יותר פרטים..

פורסם
שמתי לב שהשריידים לא אוהבים חורף, ראיתי מספר שריידים תקועים בזמן הגשם

לפי דעתי תחכה שייפסק הגשם ותבדוק שוב אבל יש סבירות שמשהו נפגם בגיר או שיש נזילת שמן גיר

קשה לנחש ככה צריך יותר פרטים..

ואם אכן הגיר נפגע כמה עולה תיקון של דבר כזה?

פורסם
יותר הגיוני שחדרו מיים אל תיבת ההילוכים והתערבבו עם השמן.

צריך להגיע למכון הילוכים אוטומטיים לבדיקה וכו.

בברכה - רפי לין

אז יש מצב שאם אני מחליף שמן גיר זה אמור להסתדר??

ואתה יכול בבקשה להגיד לי אם יש אפשרות לרוקן את כל השמן ולהשים חדש?

ואיך עושים את זה?

תודה

פורסם

בדוק את השמן גיר, שאין בו סימני מים.

לדעתי יש איזה קונקטור שנירטב והמגעים בו לא טובים וכתוצאה מכך ההילחוכים לא משתלבים.

ישנו מתג TR, אשר ממוקם בחיבור הכבל של ידית ההילוכים לגיר, נסה לנתק את הקונקטור ולייבש אותו, תחילה תאתר בגיר היכן מתחבר הכבל של ידית ההילוכים.

פורסם

לפני שתחליף שמן גיר ותתעסק סתם בגיר תבדוק אולי נשרף לך פיוז קטן ומסכן של הגיר שפשוט גורם לגיר לא לעבוד.

לפני שבוע הגיע אלי AUDI A3 תקוע על הילוך ראשון הבן אדם רצה להחליף שמן גיר כבר חשב שהלך לו גיר, בדקתי לו את האוטו מה מסתבר יום לפני שבא אלי נשפך לו מים על הצמה של הגיר וקיצר לא שמה את הפיוז ושרף אותו. בקיצר החלפתי את הפיוז והאוטו כמו חדש מחליף הילוכים בזמן.

קודם תבדוק אולי המים קיצרו לך שמה את הצמה ושרפו לך פיוז(זה נשמע הרבה יותר סביר)

בהצלחה..

פורסם

אם חדרו מים לתיבת הילוכים זה סוף הסיפור שלה אך לדעתי זה לא המקרה. לתיבה יש נשם והוא אמור להיות ממקומם גבוה בתא המנוע. דרך אחרת למים לחדור לתיבת הילוכים זה אם עמדת זמן ממושך בתוך שלולית מים עמוקה, אז מים יכולים לחדור דרך מחזירי השמן של הציריות או מחזיר שמן של הממיר מומנט.

יותר סביר שמדובר במחבר חשמלי שנרטב ולרכב הזה אמור להיות מחבר חשמלי על התיבה במקום די נמוך.

פורסם

סביר להניח שחדרו מים לקונקטור של מצת בורר ההילוכים או לבורר.

מנסיון עם הרכב הזה כבר ראיתי אחד ששרד הרבה מאד מים בתוך הגיר. לאחר מספר החלפות שמן הגיר עדיין תפקד.

חנה את הרכב במקום יבש ולאחר יום יומיים נתק את הקונקטורים שעל הגיר ובדוק את יש רטיבות או קורוזיה.

בכל מקרה וזה הכי חשוב- אם נכנסת לשלולית גדולה במקום שידוע כבעייתי (מים עומדים בגובה רציני) עלייך לפנות לאגף לשיפור פני העיר, לעדכן אותם בפרטי המקרה ואם אכן ידוע שבמקום הזה יש בעיה הם יגידו לך לתקן, להציג חשבוניות + מכתב והם מחזירים כסף. באיזה רחוב זה קרה?

חזור לעדכן.

פורסם

תודה רבה לכולכם על העזרה (:

לאחר שהשארתי את הרכב עומד כל השבת

ניסיתי שוב לנסוע באוטו והכל הסתדר לבד (:

ולבחור ששאל על איפה זה קרה

זה היה באזור קרית אריה בפתח תקוה

לא זוכר בדיוק את השם של הרחוב

אבל טוב לדעת את מה שאמרת

• תוכן חדש...