Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ולילה טוב! אני ועוד כמה חברים החלטנו לעשות קורס צלילה באילת.מחיר של כוכב 1 הוא כ1500 ש"ח ומחיר של כוכב שני הוא כ2300 שקל.בעקרון אנחנו רוצים לעשות זאת בעיקר בשביל הכיף והחוויה. האם לעשות רק כוכב אחד או שכבר ליתר בטחון למקרה שממש נוהב את זה לעשות כבר 2 וזהו?

האם כדאי ללכת עם המשפט"אם כבר אז כבר" או שזה לא כול כך נבון במקרה זה?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אני ממליץ על 2 ישר.

התוספת היא עוד שלושה ימים למיטב זכרוני,ואתה יכול ללמוד עוד כל מני סוגי "התמחויות" מתחת למים

כגון צלילת עומק,אויר מועשר (שלדעתי אפשר לעשות גם בלי קשר), ניוט ועוד כל מני דברים.

בנוסף עומק הצלילה המקסימלי שלך עולה ל30 מטר לעומת ה18 של כוכב אחד.

אני עשיתי קורס צלילה בדיוק לפני 5 שנים (פלוס מינוס שבוע) במרינה דיוורס,היה מאד כיף. לצערי מאז לא צללתי עקב חוסר זמן

(צבא,עבודה,שונות)

ממליץ בחום גם על המקום וגם על הקורס ובנוסף לצאת לכל בונוס שמציעים לכם כגון צלילה מיאכטה שזה חצי יום של הפלגה עם צלילת לילה וצלילת יום מהסירה + ארוחה על היאכטה שזה מגניב ביותר. גם על אויר מועשר שנותן לכם יותר זמן מתחת למים.

כמו כן ממליץ בחום על נעלי צלילה עם סוליה קשיחה,הרבה יותר כיף לא להרגיש את האבנים.

פורסם

אני לאחרונה רק סיימתי קורס צלילה ומהרשמים שלי:

א. המחיר שהוצע לך גבוהה מאוד, סתם כדי לסבר את האוזן, אני שילמתי 1300 על כוכב ראשון + שני כולל את מחיר הביטוח והוצאת הרישיון עצמו(קח בחשבון שמדובר בהנחה כלשהיא, כך שסביב ה1500 ש"ח ל1+2 יהיה סביר לדעתי).

ב. צולל כוכב ראשון יכול לצלול עד 18 מטר בניגוד לכוכב שני שמורשה לצלול עד 30 מטר, בנוסף ישנם הגבלות נוספות על כוכב אחד שלטעמי הופכות את זה ליחסית לא משתלם ואחת החשובות ביניהן היא העובדה שצולל כוכב ראשון מחוייב לצלול עם מישהו שהוא דרגה אחת לפחות מעליו (כוכב שני לדוגמא) מה שאומר שנניח אתה וחברים עושים כוכב ראשון כולכם, בעתיד לא תוכלו לצלול ביחד רק החברים מכיוון שלאף אחד לא יהיה דרגה גבוהה יותר.

ג. אילת זה מקום מרשים מאוד לצלול בו, אני אישית לא אוהב את המועדונים בישראל, ולא נהנה לצלול דרכם. אני אעדיף תמיד לקחת את הציוד שלי ורק לדחוס במועדונים ולצאת לצלילות לבד.

את הקורס בכ"א אני מאוד ממליץ לסיים ברצף כשהחומר טרי בראש, ויודעים למה הולכים.. כמובן קח בחשבון שמדובר במהלך השבוע ב2-3 צלילות ביום שזה דבר שהוא מאוד (מאוד) מעייף, כך שצריך לבוא עם הרבה מרץ, ולישון היטב בלי יותר מדי התעסקויות מסביב.

בנוסף אני ימליץ לך על פורום צלילה בתפוז ששם מתרכזים די הרבה צוללים והפורום שם יחסית מאוד פעיל, כך שתוכל להתייעץ שם בנושאים נוספים כגון התמחויות, ציוד צלילה, מציאת באדי ואפילו טרמפים לאילת..

בהצלחה,

אבי.

פורסם

גיל,צולל כוכב ראשון יכול לצלול עד 21 מטר.

אכן המחיר שהציעו לך גבוה מאוד,כאשר אני עשיתי את הקורס (לפני 9 שנים) המחיר היה לכוכב אחד 900 ש"ח ובסביבות ה1300 לשני כוכבים.

עדיף לעשות ישר 2.

אם באפשרותך תעשה קורס לניטרו(יותר חמצן באויר שאתה נושם) מה שנותן לך יותר זמן מתחת למים.

לדוגמא: כאשר אתה נמצא בעומד של 25 מטר נניח יש לך זמן שהות באותו הגובה של 3 דקות(זה לא באמת הזמן אני רק נותן דוגמא) ולאחר מכן אתה צריך לעלות למעלה חזרה,עם ניטרו זה יעלה לך את זמן השהות באותו העומק.

בן.

Got To love It

• תוכן חדש...