Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לחברי הפורום, קיבלתי היום מחבר פורום שביקש להישאר אנונימי ואכבד זאת מכשיר פיוניר ישן שהרדיו בו עובד יפהפה.

חיברתי היום והוא עובד נהדר.

מבסוט אש

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
יש לי רדיו דיסק של יונדאי (לא מוצרי מדבקה יונדאי של היום) שבא מקורי ביונדאי לנטרה 1996. ירד מהרכב לפני כ 8 שנים ומאז שוכב במחסן. היה תקין כשפורק מהרכב. באשקלון

[ATTACH=CONFIG]436503[/ATTACH]

נכון שבאמצע זו תחנת עגינה לאיפון?

;)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חברי הפורום היקרים שלום לכם,

האם למישהו יש מושג היכן אני יכול להשיג מכשיר וידאו ? חיפשתי באתר אגורה, יד 2 וכו' ולא מצאתי אחד עובד, חיפשתי גם בחנויות אלקטרוניקה אבל הם כבר לא מחזיקים כאלה.

אודה לעזרה,

אופיר

פורסם

שני מיכלי דיו שחור חלופיים, אחד לקנון והשני לאפסון. שניהם ישנים למדי אבל חדשים באריזה (יש אריזת ניילון מתחת לקרטון). הדגמים כפי שמופיע בתמונה.

איזור נתניה / הרצליה.

2015-09-06 23.26.23.jpg

:turn-l:
פורסם
יש לי רדיו דיסק של יונדאי (לא מוצרי מדבקה יונדאי של היום) שבא מקורי ביונדאי לנטרה 1996. ירד מהרכב לפני כ 8 שנים ומאז שוכב במחסן. היה תקין כשפורק מהרכב. באשקלון

[ATTACH=CONFIG]436503[/ATTACH]

הרדיו הזה מקודד . ככה שאין הרבה מה לעשות איתו בלי הקוד .בלי קשר אשמח שיהיה לי אותו באוסף. מאיפה אתה ? 2015-06-02 20.19.14.jpg

פורסם
חברי הפורום היקרים שלום לכם,

האם למישהו יש מושג היכן אני יכול להשיג מכשיר וידאו ? חיפשתי באתר אגורה, יד 2 וכו' ולא מצאתי אחד עובד, חיפשתי גם בחנויות אלקטרוניקה אבל הם כבר לא מחזיקים כאלה.

אודה לעזרה,

אופיר

אמור להיות לי אחד כזה. אבדוק ואעדכן.

פורסם
נכון שבאמצע זו תחנת עגינה לאיפון?

;)

לא, זה לגלקסי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למסירה מוט סלפי ל-LG G3. אולי תופס גם לטלפונים אחרים, לא יודע. לא השתמשתי בו פעם אחת והוא סתם זרוק אצלי בארון. חדש באריזה.

אם לא יימסר תוך כמה ימים יעוף לפח.

איסוף מנתניה או הרצליה [עדיף נתניה כי הרצליה זה רק בשעות הערב מאוחר/לילה].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...