Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מכשיר וידאו VHS תקין למסירה. אמא נתקפה נוסטלגיה ובקשה ממני לעשות פרוייקט המרת קלטות :x

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם (נערך)

בנוסף, טלוויזיה 29" שמנה וישנה אבל עובדת מעולה. בית פרטי ברחובות אז לא צריך לסחוב הרבה אבל כבדה.

חוץ מזה, מקרר קטן עם יכולת קירור מינימלית. לפי מה שאני מבין אין לו מדחס או משהו, פועל על לוח קירור כמו של מחשב ויוצר יכולת קירור ברמה של בית ממוזג ולא מקרר ככה שהוא לא יכול לשמר מוצרי חלב. יכול להיות שימושי למי שרוצה את הלוחות לקירור של מחשבים וכו'.0e9e3b175f02370aa12a883925992e86.jpg

עריכה אחרונה על ידי Asfanut

קקטוסולר ידנית

פורסם

למסירה עריסה לתינוק, ניתנת לקיפול כשלא בשימוש. איסוף מחיפה או מהמפרץ בתיאום מראש.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אספנות יש מצב שתשמור את המקרר?

זה יהיה טוב לאחותי בבסיס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
בנוסף, טלוויזיה 29" שמנה וישנה אבל עובדת מעולה. בית פרטי ברחובות אז לא צריך לסחוב הרבה אבל כבדה.

חוץ מזה, מקרר קטן עם יכולת קירור מינימלית. לפי מה שאני מבין אין לו מדחס או משהו, פועל על לוח קירור כמו של מחשב ויוצר יכולת קירור ברמה של בית ממוזג ולא מקרר ככה שהוא לא יכול לשמר מוצרי חלב. יכול להיות שימושי למי שרוצה את הלוחות לקירור של מחשבים וכו'.0e9e3b175f02370aa12a883925992e86.jpg

אני גם רחובותי, המקרר יהיה לי מצויין. אשמח.

***לא ראיתי שהגיבו לפני בקשר למקרר, אז לא משנה.

עריכה אחרונה על ידי m.l
פורסם

אני רק אומר שהוא כמעט לא מקרר, הוא לא עם מדחס או משהו. אני לא חושב שהוא יצליח לשמור על מוצרי חלב - הוא יותר טוב לפירוק של הרכיבים לאנשים שמחפשים קירור למחשבים רציניים

קקטוסולר ידנית

• תוכן חדש...