Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופניים 21" אם אני זוכר נכון ,שיכוך "עאלק" מלא דורשים תשומת לב היות ועמדו בגג כמה שנים .

21 הילוכים קדמיים , בלי הילוך אחורי :)

מסך מחשב עם חיבור VGA , התצודה מעט כהה ובצד שמאל למעלה יש איזור כהה במיוחד ,יש מצב שחטף זבנג קליל.

הכול בראשון ליציון

לפי חוקי השרשור .....

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

מאיפה אתה בארץ? מעוניין באופניים. 21" זה למבוגרים או לילדים? אני כבר לא זוכר איך זה הולך:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אופניים 21" אם אני זוכר נכון ,שיכוך "עאלק" מלא דורשים תשומת לב היות ועמדו בגג כמה שנים .

21 הילוכים קדמיים , בלי הילוך אחורי :)

מסך מחשב עם חיבור VGA , התצודה מעט כהה ובצד שמאל למעלה יש איזור כהה במיוחד ,יש מצב שחטף זבנג קליל.

הכול בראשון ליציון

לפי חוקי השרשור .....

מאיפה אתה בארץ? מעוניין באופניים. 21" זה למבוגרים או לילדים? אני כבר לא זוכר איך זה הולך:lol:

על האופניים כבר סגרתי על איסוף עם חבר פורום אתמול ...

נשאר המסך .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

מזכיר שיש לי למסירה:

חיישני רוורס לבנים חדשים (רק החיישנים עצמם, ללא הקופסה וללא המסך)

רמקולים 6.5"

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
דור סליחה על הבורות, זה חיישנים שמתריאים ע'יי צפצוף?

אם כן, אשמח אליהם.

אלו חיישני רוורס, אבל כמו שאמרתי - זה רק החיישנים עצמם ללא הקופסה שהכבלים מתחברים אליה וללא המסך.

זה יותר מתאים למי שנפלו לו החיישנים או קיבלו מכה ורוצה להחליף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
מזכיר שיש לי למסירה:

חיישני רוורס לבנים חדשים (רק החיישנים עצמם, ללא הקופסה וללא המסך)

רמקולים 6.5"

אם אפשר פרטים על הרמקולים, יצרן או אפילו תמונה, אני אשמח.

תודה

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

כרגע יש אחד שאמור להגיע לאסוף, ואם הוא לא יגיע אז יש עוד מתעניין.

רמקול של X5 REVOLUTION

4WAY, MAX 120W

פורסם
למסירה :

פלטת זכוכית שנרכשה באיקאה בסכום לא זול בכלל, היו לה רגלי ברזל שכבר זרקתי פשוט כי עיצבנו אותי.

על הפלטה יש קצת לכלוכים ובצד ההפוך מדבקת דו"צ כדי שיהיה מקובע לרגליים, הכל אפשר להסיר ולנקות ולהגיע לזכוכית נקייה וחלקה לגמרי (עשיתי את זה מספר פעמים).

הפלטה היא כבדה, מיועדת למי שהולך לשים אותה ולא להזיז אותה, כמעט בלתי אפשרי לאדם בודד להזיז אותה, במיוחד כי אין לה קיבוע לרגליים.

איסוף מבאר יעקב, יש מעלית ואעזור לכם להוריד לרכב.

עדיין בתוקף וממתין.

פורסם

מעוניין בשולחן כתיבה, או רק משטח לשולחן שכזה. הכוונה לשולחן משרדי. צריך לשדרג את שולחן העבודה :twisted:

ממוקם בקריות. תודה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...