Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האם תוכלו לייעץ לנו (זוג צעיר עדיין ללא ילדים) בנושא רכישת רכב חדש. היכולות שלנו הם עד לכ-120 אלפי ש"ח

והנסיעות הם בעיקר בינעירוניות. אני נוסע הרבה, בערך 30K בשנה. הרבה נסיעות לירושלים.

להלן האופציות שמצאתי:

1. מזדה 2 - 108K
  2. מזדה 3 - 115K
  3. סוברו B3 - 116K

אשמח לקבל תגובות לגבי תחזוקה, צריכת הדלק, נוחות, בטיחות, קלוטת מכירה וכו'. כמובן גם הצעות שלא לקחתי בחשבון.

תודה מראש

פורסם

תראה אני לא מבין גדול במכוניות,

ואני לא אומר שהמכונית הבאה היא האופציה הכי טובה, אבל אם הייתי צריך לקנות רכב הייתי בודק טוב טוב שלא פספסתי אותה בטעות.

רנו מגאן החדשה 116,000 ש"ח

מכונית לא חלשה- 110 כ"ס, תסחוב לך טוב את השיפועים הקשים, אבל עדיין, בסה"כ מכונית משפחתית.

קיבלה 5 כוכבי בטיחות ב E-ncap, ז"א בטיחות ברמה מאד מאד גבוה לנוסעים ברכב. "המכונית הבטוחה בעולם" (זה הסלוגן)

צריכת דלק: 16 בין עירוני, 9 עירוני, 13 ממוצע (קילומטר לליטר דלק).

היא לא מבישה בכלל ויש לה אחלה איבזור, לא בשמיים אבל אחלה אופציה לשקול בתקציב הזה, תפנה לחוות דעת מקצועית יותר כמובן, אבל זו דעתי, לך תבדוק אותה.

מבחן ריסוק של טופ גיר:

http://www.youtube.com/watch?v=S6DHokMIhWo

דרך אגב - עכשיו ראיתי את המפרט המלא של ה I30 וגם היא קיבלה 5 כוכבים.

היא מתעלה על הרנו בכ"ס וגם צריכת דלק נמוכה יותר..

השאלה עד כמה היא אמינה, הינודאי החדשות מכוניות טובות, אבל עדיין כדאי להתעייץ לפני זה עם כמה אנשים שיש להם אותה תקופה.

פורסם

הציעו לך כבר מספיק מכוניות כדי שאני לא אציף אותך גם בדגמים

רק זכור שמאזדה 3 ב-115K, סובארו B3 ב-116K, מגאן ב-116K וכו' הן דגמי הליסינג הבסיסיים, שלא מומלצים ללקוח פרטי גם מבחינת סחירות עתידית, גם מבחינת פינוק ולעתים גם מבחינת מפרט הבטיחות. הן מופשטות ממותרות כדי לדחוס אותן לקב' מחיר 2 שקורצת לחברות הליסינג, אותך זה לא צריך לעניין. תוסיף כמה אלפים בודדים במקרה שאתה קונה משפחתית. אם אתה קונה סופר-מיני זה פחות משנה, אבל לא הייתי ממליץ על מכונית קטנה למי שנוסע בעיקר בין-עירוני.

• תוכן חדש...