Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם סקודה אוקטביה דיזל 1900 "סוחבת" קילומטראז' שכזה בלי בעיות?

הרכב יד שלישית שנת 2001 ידני (סטיישן)

בעל הרכב אומר שהרכב במצב מצויין...

פורסם

הייתה לנו פעם במשפחה(רכב עבודה) אוקטביה 03 שעשתה 270 אלף, ב250 הרכב התחיל לעשות בעיות עם הגיר שפשוט לא היה נכנס להילוך, כל מיני מנורות שנדלקות ועוד דברים מעצבנים. אז ממליץ לך לרדת מהרכב. אלא אם אתה קונה בפחות מ10 אלף.

פורסם

הקילומטרז' הגיוני לרכב דיזל במודל הזה. לדעתי נדרשת הפחתה גדולה יותר מהמחיר. ב 20,000 הייתי חושב בחיוב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

נראה לך שהרכב עוד יסחב מבלי להטריד בכל מיני בעיות (פרט למנוע שכידוע בדיזל יכול לסחוב גם חצי מיליון ק"מ)?

פורסם

קודם תביןן שהמחיר שהמוכר דורש יקר

אל תנעל

אגב משיחה עם נהג מונית עם פאביה

המנוע הגיע ל350 אלף ק"מ אולי אפילו יותר. הוא אמר שאם לא קורעים את הרכב הוא מסוגל להגיע גם ל450 ללא בעיות מיוחדות

הכוונה לא לקרוע הוא טוען שהוא לא עובר את ה3000 סל"ד ולא את ה110 קמ"ש:shock:

תמיר.

פורסם
קודם תביןן שהמחיר שהמוכר דורש יקר

הכוונה לא לקרוע הוא טוען שהוא לא עובר את ה3000 סל"ד ולא את ה110 קמ"ש:shock:

זה מנוע דיזל, 3000 סל"ד זה דיי הרבה בהתחשב בכך שב-4000 זה שיא הכ"ס ומשם המנוע הזה כבר לא נושם.

3000 סל"ד זה הטווח היעיל של המנוע הזה מבחינת מומנט וכ"ס.

פורסם

בתקופה אחרונה יצא לי לסע באופן שוטף עם מוניות קבועות.

בעל התחנה החזיק 2 אוקטביות שעבדו 24 שעות ביממה (נהגים מתחלפים), טיפולים לא תמיד בזמן - שתיהן נמכרו עם כ 600,000 ק"מ לאחר קצת מעל לשנתיים.

הרכב אמין ביותר, לדברי הנהגים, והוחלפו בכל אחד מהרכבים גירים. כיום, עברו לקיה סיד ומקטרים שהוא פחות אוטו ופחות סוחב

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
זה מנוע דיזל, 3000 סל"ד זה דיי הרבה בהתחשב בכך שב-4000 זה שיא הכ"ס ומשם המנוע הזה כבר לא נושם.

3000 סל"ד זה הטווח היעיל של המנוע הזה מבחינת מומנט וכ"ס.

אם המנוע נטול טורבו, 3K סל"ד זה באמת הסל"ד שיש להגיע אליו כדי למנוע מהאוטו להרגיש לגמרי עגלתי. אם הרכב מטורבת, אפשר להסתפק גם בפחות מ-3K סל"ד ולא להרגיש חוסר בסחיבה בשום שלב.

בכל אופן, לעבור 110 קמ"ש לא אומר שזה "קורע" את הרכב.

פורסם
אם המנוע נטול טורבו, 3K סל"ד זה באמת הסל"ד שיש להגיע אליו כדי למנוע מהאוטו להרגיש לגמרי עגלתי. אם הרכב מטורבת, אפשר להסתפק גם בפחות מ-3K סל"ד ולא להרגיש חוסר בסחיבה בשום שלב.

בכל אופן, לעבור 110 קמ"ש לא אומר שזה "קורע" את הרכב.

לא רק ברכב לא מטורבת, אני במאזדה שלי 2K סלד זה כבר 100 קמש

לא ממש תלוי בנועה אלה ביחסי העברה של הגיר.

ומסכים 110 קמש זה לא קורע את הרכב בשום מצב לדעתי רכבים של היום זה 120-130 קמש מהירות שיוט

פורסם

אני דיברתי על דיזל לא בנזין. גם הפאביה ט"ד וגם האוקטביה יהיו על 2K סל"ד ב-100 קמ"ש. הפאביה נטולת הטורבו (SDI) ב-100 קמ"ש תהיה קרובה יותר ל-3K סל"ד.

פורסם
האם סקודה אוקטביה דיזל 1900 "סוחבת" קילומטראז' שכזה בלי בעיות?

הרכב יד שלישית שנת 2001 ידני (סטיישן)

בעל הרכב אומר שהרכב במצב מצויין...

כמו שנאמר כאן לפני, בד"כ הגיר מתפגר אחרי 200,000 ק"מ.

הרכב, אם הוא מטופל כיאות ולא אצל מוסכניק-קומבינה יכול לעבור בקלילות את החצי מיליון ק"מ. לשכן שלי יש אוקטביה מטופלת היטב שהגיעה קרוב ל-600,000 ק"מ.

המחיר הנדרש עבור הרכב גבוה. נסה להתמקח על המחיר.

פורסם

מחיר גבוה מדי. ואגב, אני ממש לא בעניין שאם זה רכב דיזל אז זה בסדר אם הוא יעשה יותר מ40 אלף קילומטר בשנה. אתה מתעניין ברכב עם כמעט 400 אלף קילומטר. תסתכל שוב על המספר הזה ותחשוב אם אתה רוצה להיכנס לזה. אבל עוד פעם, תנסה להוריד לפחות מ20 אלף, ואם תקנה אותו אחרי הכל, צפה לבעיות.

• תוכן חדש...