Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי נהג מונית והיה עובד על אוקטביה 04 שעברה 620K על כבישי ישראל

ואני לא חושב שרכב מסוגל לעבור כזאת כמות של קילומטראז' זה פשוט בלתי נתפס

פעם אחת הוחלף גיר והמנוע הנוכחי חי נושם ובועט

לא מזמן הרכב נמכר תמורת 18K

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

הכל טוב ויפה רק שצריך להפחית 30% מהמחירון, זה הכל. זה אומר בערך 7-8 אלף ש"ח פחות ממה שדורש המוכר - אגב, כל הכסף הזה ועוד קצת יידרשו כדי "ליישר קו" ולגרום לרכב לסחוב לעוד 40-50 אלף ק"מ.

פורסם

אם לרכב עבר בתור מונית אני מאמין שמגיע לך הנחה נוספת.

תשים לב שאתה קונה רכב עם נסועה גבוהה ועם עבר של 3 בעלים, תוודא ב17 עיניים פגיעות שלדה.

תוודא בדיקה מקיפה של כל המכלולים כדי שתוכל לקבל תמונה כללית לגבי בלאי בכלל מערכות הרכב (בעיקר משאבות שעולות הון עתק קטן).

תוודא שלא נשלפו מנורות מהלוח נורות אזהרה(כבר קרו דברים מעולם).

ואם זה מעניין אותך(אם אתה חושב על האופציה הזאת כנראה שלא) תחשוב כמה קשה יהיה לך למכור רכב סטיישן דיזל שמוכר בתור תדמית של מונית יותר מאשר רכב משפחתי עם נסועה קרובה לחצי מליון, בן כ 10 שנים ויד 4.

לדעתי האישית, אם בעל הרכב מוכן להתגמש בגלל בלאי טבעי והרכב במצב מכאני מושלם הייתי מוכן לשלם עליו כ15K.

• תוכן חדש...