Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיויק LS שנת 2006 זה רכב כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://images.yad2.co.il/Pic/200910/17/1_1/o/o1_1_3_42534_20091017131028.jpg

הרכב הונדה סיויק LS שנת 2006 יפני, מנוע 1800 עבר 63000 ק"מ יד2 אצל הבנאדם, במצב טוב, הוחלף רק טמבון אחורי בגלל שמישהו נכנס בו מאחור, הבחור מתחייב בבדיקה, הוא רוצה עליה 89-90 אלף ומוכן להתגמש איתי על 86-85 בגלל התאונה מאחור, בגלל שעוד חודשיים אצטרך להעביר את הרכב טסט וכאלה...

חשבתי לקחת מחר לקומפיוטסט לבדוק אותו... לקחתי היום סיבוב וממש אהבתי, הרכב מפנק נוסע מעולה ומרגיש הרבה יותר נעים מהמאזדה 3 שמכעט קניתי היום... השאלה איך הרכב מבחינת צריכת דלק? אמינות (כן זה הונדה אני יודע) אבל עדיין, איך הוא? מה עליי לדעת?

תודה.

פורסם

לדעתי קודם כל שהבוחן יבדוק עד כמה חמור הנזק מאחור (לך תדע מה קרה באמת).

אם המכה לא כזו רצינית אז מחיר של 85K זה בסדר ותוריד גם על טסט שעליך לשלם ואם יגלו עוד דברים.

בעקרון רכב מעולה יש להורים שלי שנת 2008 (LS) ומאוד מרוצים.

בעיות אמינות לא נתקלו בשום דבר רק באו לטיפולים תקופתיים וזהו.

תצרוכת הדלק ממוצעת ביחס לרכבים באותה קטגוריה.

מנוע חזק (140 כ"ס) תודות לגיר מעולה עם 5 הילוכים מתפקד חלק מאוד.

בשיוט על 100 קמ"ש מד הסל"ד עומד על פחות מ-2000 סל"ד-נסיעה שקטה!

מזגן דיגיטלי עם לפחות 7 מצבי עוצמה.

מאחור מרווח ונעים (תלוי מי יושב מאחור) ומרחב רגלים רחב תודות לריצפה שטוחה שתורמת הרבה מהבחינה הזו.

אחרי בדיקה של הבוחן תראה מה יש לתקן ואם כדאי לך!!!

בהצלחה!

rafi

פורסם

תודה אחי, כן ברור שאני אחשוב ברצינות רק אחרי הבדיקה, ד"א LS זה לא הדגם המאובזר נכון? ES יותר מאובזר ועם תוספת כפתורים בהגה נכון?

פורסם

גלגלי מגנזיום, חלון גג חשמלי, קיפול מראות חשמלי, צ'יינג'ר 6 דיסקים, 6 כריות אויר, בקרת יציבות, כפתורי שליטה על ההגה, בקרת שיוט, אפשרות להעברת הילוכים מההגה. גם הריפודים שונים מעט והם יותר "יוקרתיים".

בהצלחה ותתחדש!

פורסם
גלגלי מגנזיום, חלון גג חשמלי, קיפול מראות חשמלי, צ'יינג'ר 6 דיסקים, 6 כריות אויר, בקרת יציבות, כפתורי שליטה על ההגה, בקרת שיוט, אפשרות להעברת הילוכים מההגה. גם הריפודים שונים מעט והם יותר "יוקרתיים".

בהצלחה ותתחדש!

תודה על המידע!

ועוד לא קניתי אבל תודה חח :)

פורסם

אני רציתי רק לציין מבחינת צריכת הדלק מאוד הופתעתי לטובה מהרכב הנ"ל, הוא יותר חסכוני מכמה וכמה רכבים שהם פחות בנפחם 1400,1500,1600 ולמרות החסכון בביצועים היא מעולה ביחס לקטגוריה הנ"ל,כמובן הכל עניין של הרגלי נסיעה.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אוטו מאוד מפנק,אמין.בקיצור מומלץ מאוד.לגבי דלק למרות סל"ד נמוך(בנסיעה של 130 קמ"ש 2.5 סל"ד)אוטו לא הכי חסכוני אלה ממוצע 1 ל10-10.5

ועוד דבר.מוזר שזה פחות מהמחירון.רכב במצב שלו(כמו שפרסמת)לפחות מחירון.תבדוק טוב למה

פורסם
אוטו מאוד מפנק,אמין.בקיצור מומלץ מאוד.לגבי דלק למרות סל"ד נמוך(בנסיעה של 130 קמ"ש 2.5 סל"ד)אוטו לא הכי חסכוני אלה ממוצע 1 ל10-10.5

ועוד דבר.מוזר שזה פחות מהמחירון.רכב במצב שלו(כמו שפרסמת)לפחות מחירון.תבדוק טוב למה

רכב אחרי תאונה, אפילו קלה לא צריך להימכר במחירון. אז אם זאת הונדה...

פורסם

לא נכון.תלוי מה סוג ונזק של תאונה.אם זה רק פגושים אז זה שום דבר.יש רכב שאין לו פגיות או פגוש לא הוחלף?קוסמטיקה-זה לא בעיה

פורסם

בהצלחה ותתחדש!

בLS יש בקרת יציבות גם, ולגבי הקיפול מראות - לדעתי יש גם ב LS לא סגור על זה.

פורסם

ה-LS מצויידת בבקרת יציבות רק החל ממודל 2007. את קיפול המראות היא קיבלה כאשר היצור עבר לטורקיה במודל 2008. למעשה המשלוח הראשון של סיויק 2008 היה מיפן והיה זהה לדגמי 2007. המשלוח השני הגיע מטורקיה מצוייד בקיפול המראות, בדי ריפוד שונים, מגיני בוץ ואני זוכר שהיה עוד משהו רק שאני לא מצליח לזכור מה...:?

תוספת בעריכה:

נזכרתי! נוספה גם תאורה במראות בסכי השמש....

פורסם

לא מבין למה התכוונתה שאמרתה " הונדה אני יודע " כל הרכבים מתקלקלים

לדעתי ביחס לסטנדרט זה רכב מעל הסטנדרט אבל אל תצפה ליותר מזה

• תוכן חדש...