Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואתה התעלמת מהפסקה השניה שכתבתי. היא הרבה יותר חשובה ממספרים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני טוען שבארצנו, ילד שיכור בן 18 ב4 בלילה יכול להיות יותר מסוכן ממשפחות הפשע.

אני לא דיברתי על עדות, אמרתי שמבחינה סטטיסטית יצא שבנאדם אחד יותר מסוכן ממשפחות הפשע. זאת בעייה יותר גדולה בארץ לפי דעתי

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומכאר, מי שרוצח בן אדם אחד יכול לרצוח עוד אחד, וככה זה ימשיך.

השאלה ששואלים, זה האם בגלל העובדה שהוא לא יהודי אז לכן הוא אחוז טירוף?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

שוב, מה הקשר ליהדות??

גדולי המאפיונרים המיתולוגים של ארה"ב היו יהודים. מאיר לנסקי, שלמה דאץ' שולץ, הארי גרינברג, ארנולד רוטשטיין

בנימין סיגל הלא הוא באגסי סיגל, יהודי מאפיונר שחזה את לאס וגאס.

האנשים שבנו את המאפיה ואת הפשע המאורגן בארה"ב (ניו יורק, שיקאגו, אטלנטה, לוס אנג'לס) הם יהודים. האיטלקים הם רק חקיינים.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

עם כל הכבוד למשפחות הפשע בישראל, ביום שנגיע לרמות של השחיתות והפשע המאורגן בברית המועצות לשעבר,

אני ממליץ לכולם לעזוב את הארץ.

ואין לי מושג איך הגעתם לעניין של משפחות פשע, דובר על פשע של יחידים.

רצח של 3 דורות, בינהם 2 תינוקות בני שנתיים ו-4 חודשים, לא נראה בישראל מעולם.

הבנאדם דקר תינוק בן 4 חודשים למוות ועוד מתפלא מהעניין התיקשורתי מכך.

ומי שיגיד לי שהרוסים הם לא תרבות אכזרית לא מבין דבר, אחרי הרצח ההמוני של הרוסים בגיאורגיה

הם עוד מעיזים להצביע נגדנו באו"ם ומביעים הבנה בסוגיית הגרעין האיראני.

רוסיה ספקית הנשק לטרור מס'1 בעולם וכל הכורים של המדינות העוינות (צפון קוריאה, איראן וכו...)

נבנו ע"י מהנדסים רוסים.

די נמאס שאתם מוציאים את השד העדתי בכל שיחה, שכולם ילמדו לנהל דיון כמו שצריך

במקום להעלב מכל נושא שקשור ב"אמא רוסיה".

והתגובה דיברה על גויים וישר הרוסים קופצים! דובר על נושא של דת ואתם מערבים את הלאום.

יש גם רוסים יהודיים אתם יודעים.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אהבתי אונו טורבו. עקב מוצאי אני לא יכול לכתוב דברים כאלה, יגידו שאני לא אובייקטיבי

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רצח המוני בגאורגיה?זאת הדוגמא שבחרת להביא? בחייך. כל המלחמה הזאת היא פוליטיקה וסיקור תקשורתי עויין/אוהד, תלוי את מי שואלים. מה שקרה הוא שהגאורגים בנו על תמיכת ארה"ב, בעוד בוש העדיף לצפות באולימפיאדה. מי שהיה בין המרוויחים הגדולים במלחמה הזאת, אגב, אלה היו התעשיות הבטחוניות שלנו, לאור ריבוי ההזמנות לפני, במהלך ואחרי המלחמה.

לצורך העניין, מה שעשו הרוסים בגאורגיה לא שונה ממה שהאמריקאים עשו בוייטנאם וקוריאה, הצרפתים והאנגלים בכל קולוניה שלהם ודוגמא דומה ניתן למצוא כמעט בכל אומה בעלת מספיק כוח. הטורקים טבחו בארמנים ונכנסים בכורדים מדי יום ביומו. האזרים והארמנים נלחמים כבר 20 שנה בנגורנו-קרבאח. כל עמי יוגוסלביה לשעבר נלחמו וטבחו האחד בשני שנים רבות. כל עמי ושבטי אפריקה כמעט נלחמים האחד בשני ללא הפסקה ומכחידים שבטים שלמים כעניין שבשגרה.

כל העולם, אגב, צועק את אותן הטענות עלינו. זה עושה אותן נכונות?

לגבי הכורים הגרעיניים - העולם מחולק לאזורי שליטה של המזרח והמערב. עד כמה שזה נשמע מזוויע, זה הכל ענייןם של היצע וביקוש והשפעה פוליטית.

אם כבר מאפיה - שיטות היאקוזה והמאפיות האסייתיות האחרות לא שונות בהרבה והאמת גם האיטלקיות. כבר אמרו לפני שגדולי המאפיונרים האמריקאיים היו משלנו. אז קצת פרופורציות וקצת פחות גזענות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין גזענות פה אז אל תנסה לחפש אותה בכוח, אל תנסה לערב בין לאום לבין דת.

דובר על יהודי מול גוי לא ישראלי מול רוסי.

אבל בסדר, יש אנשים שאוהבים להרגיש מקופחים.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

עדה, ודת.

אלו הם הגורמים למלחמות, למוות, לסכסוכים ולרצח.

דת, שלא נתחיייייייייל... עזבו אותכם שפעת החזירים, שפעת העופות, קדחת הנילוס, נגיף HIV (איידס) ועוד..

זה קטןן קטןןן לעומת הכתות העולמיות שמשתלטות על העולם, כתות הדת שפשוט מטמטמות אנשים.

דת היא המחסום מספר אחד שמונע מהעולם להתקדם קדימה. כל עולם המדע חנוק וידיו קשורות, המדענים מפחדים להפריח

את הקיום של אלוהים כלשהו, למרות שכבר יכולים. כי אז הדבר יצור מלחה בסדר גודל עולמי שלא היה כמותו.

פורסם

כמו שאומרים:

מדע מטיס אותך לירח, דת מטיסה אותך לתוך בניינים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שימו לב:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3800435,00.html

בן האדמור או מה שזה לא יהיה, התחתן עם בת דודה שלו, ואלפי כבשים הגיעו לצפות.

(והנה הסטטיסטיקה שנשמרת לה בסודיות על מספר רב של אנשים בעלי פיגור שכלי ומומים שונים, והכל כמובן בגלל נישואי תערובת שכאלה)

פורסם

דת היא המחסום מספר אחד שמונע מהעולם להתקדם קדימה. כל עולם המדע חנוק וידיו קשורות, המדענים מפחדים להפריח

את הקיום של אלוהים כלשהו, למרות שכבר יכולים.

אם היינו יכולים להפריך את הקיום של אלוהים, כבר היינו עושים זאת.

אדם שחושב בצורה מדעית יכול להבין שאין אלוהים ושיש סיבה לכל דבר, אבל אדם דתי לא יבין את זה בגלל דפוסי מחשבה שונים לגמרי.

אגב, בגלל זה בדיוק לא תהיה מלחמה כלשהי בגלל זה, כי אנשים דתיים לא לומדים להבחין בין טענה טובה וטענה שגויה בבסיסה.

אבל בתור מדען וגם אתאיסט, אני מסכים אתך לגבי ההשפעה השלילית של הדת.

בלי שום קשר, הרצח הזה כן קשור לתת-תרבות פשע שקיימת בתוך התרבות הרוסית הרחבה יותר.

כן, יש סובלנות מסוימת בתרבות הרוסים כלפי אלימות ממוסדת או אלימות "מוצדקת" או "ראציונאלית" כמו זו של המאפיה, ואת זה אפשר לראות בלי שום בעיה בדעות פוליטיות של חלק גדול מהאוכלוסיה הרוסית, בביטויים כמו "למחוץ את הפלסטינים", "להוציא להורג את מי שהולך נגד הממשלה", "לחסל את האוייבים" ועוד המון ביטויים שנתקלתי בהם, אבל שאנשים מתרבויות אחרות בישראל פשוט לא יגידו.

התרבות הרוסית הרחבה (ישנם חלקים רבים שלא), מקבלת סוגים של אלימות שבמקום אחר ייחשבו ללא מוסריים ובלתי אפשריים.

יש פה אלמנט תרבותי מסוים, אבל זה גם קשור לעובדה שהרוצח הזה הוא עבריין כבר המון שנים ומבחינתו הוא לא ממש עשה משהו חריג. זו בעיה אוניברסאלית ולא קשורה למוצא שלו.

פורסם

מה אומר לך?

אתה צודק בחלק מן הדברים. אכן הפושעים ברוסיה אכזריים מאוד.

למשל אני היום רואה את ההתנהלות של רוסיה ובא לי להקיא. יש לי שם חברים ומשפחה, ותאמינו לי, יש שם לא מעט בעיות בתחום החברתי ובכלל. המון סמים ואלכוהול, יש שם מחסור בגברים, פשוט ככה.

מחסור חמור מאוד מאוד. כל גיק שיבוא לשם יוכל לתפוס בהצלחה בחורה רוסיה (אי קאראמבה למי שיודע, למזלי אני כן 8) )

כי אין שם גברים והבחורות מתות לגבר. בזמן שהגברים הרוסים עשוקים בשתייה, סמים, ופשע.

שוב זה לא כולם ולא הכל, אבל מספרים מאוד מאוד גבוהים.

אבל שוב, אני מתנגד בתוקף לכל ליבלינג על בסיס דת ועדה. על דת כבר אמרתי את דעתי, ועדה זה לא מדיד לשום דבר באופן כללי.

פורסם
עדה, ודת.

אלו הם הגורמים למלחמות, למוות, לסכסוכים ולרצח.

דת, שלא נתחיייייייייל... עזבו אותכם שפעת החזירים, שפעת העופות, קדחת הנילוס, נגיף HIV (איידס) ועוד..

זה קטןן קטןןן לעומת הכתות העולמיות שמשתלטות על העולם, כתות הדת שפשוט מטמטמות אנשים.

את הקיום של אלוהים כלשהו, למרות שכבר יכולים. כי אז הדבר יצור מלחה בסדר גודל עולמי שלא היה כמותו.

תבין שאלוהים זה משהו שאנשים מחפשים, רוצים להאמין בו. לא יודע בן כמה אתה, אני בכל מקרה בן 24 ולא מאמין כל כך אבל עם הגיל כשאתה מתקרב לסוף יהיה מאוד קשה לעבור את התקופה הזאת בידיעה שאחרי המוות אין כלום. פשוט כלום. אתה מת וזהו..נגמר.

למען האמת אני בעצמי לא בטוח שהייתי רוצה שאיזה מדען יוכיח פעם אחת ולתמיד שאין אלוהים. זה יפחיד אותי ועוד מאות מליונים של אנשים. אפילו שאני לא מאמין כזה גדול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...