Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף TSI דור 6 חדשה, המלצות??

Stavesk
שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני חודש וחצי הזמנתי גולף TSI דור 6 חדשה, 122 כוח, איבזור בסיסי (TRENDLINE), שמגיעה לארץ בע"ה ב26.11

כשהזמנתי את האוטו הייתי שלם מאד עם בחירתי, אבל ככל שהזמן עבר התחילו לעלות בראשי קצת חרטות..

החרטות האלה לא ממשיות ואין להן בסיס בעיקרון אבל עדיין, אני רוצה להיות בטוח ב100 אחוז בבחירה שלי, בכל מקרה, 150 אלף שקל...

אז רציתי לדעת אם יש פה בעלי הרכב הנ"ל שמוכנים לתת לי המלצות, מה הם חושבים על הרכב, על המנוע ועל האיבזור, לעומת רכבים אחרים בתקציב הנ"ל (לנהג צעיר, ז"א לא אוקטביה או ג'טה וכאלה)

תודה רבה ויום טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

150K על גירסת 122 כ"ס?

אז כמה עולה גירסת ה140?

ב150K הייתי הולך כנראה על הלאון TSI או על הקליאו ספורט 3 (בתוספת קטנה)

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיימות 2 גרסאות TSI, 120 כ"ס ו160 כ"ס, 140 כ"ס זה 2.0 TDI

וה160 כוח סוס עולה 180 אם אני לא טועה.

ואין עוד תוספת אפילו הכי קטנה מעל 150, מפני שהתקצי בההתחלתי היה בכלל 120

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי 150K זה סכום אסטרונומי לשלם על גולף בסיסית.

האוטו לכשעצמו בסדר גמור אבל מתומחר יקר.

מה רע במזדה 6 דנדשה למשל? אז מה שאתה נהג צעיר. אתה מקבל רכב ברמה אחרת באותו המחיר, לא שווה?

אפילו אלפא מיטו, אם אתה רוצה רכב קטן יותר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לא מזדה 6? כי לא כל אחד צריך ספינה...

הישראלי אוהב להרגיש שהוא קיבל כמה שיותר מטרז' לשקל בשביל לא לצאת פראייר.

עידן תסלח לי, אבל מי שמחפש גולף TSI 122HP , בהחלט לא מחפש קליאו ספורט דור 3 אז ההצעה הזאת קצת מגוחכת.

לדעתי התמחור הזה מוגזם דרך אגב, שלא תבינו לא נכון. תמחור הגיוני לכזה רכב לטעמי לא צריך לחצות את ה130K

אבל הבן אדם החליט שהוא רוצה להשקיע את הכסף הזה, השקיע את הכסף והוא מבקש חוות דעת על הרכב, לא על מה היה יכול לקנות באותו הכסף (לדוגמא :מה הכי ספורט לשקל או מה הכי גדול לשקל)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחיר קצת גבוה, אבל אין מה לעשות יותר מדי בנושא. סה"כ אתה מקבל אחלה אוטו, גם הגרסא הבסיסית שלו מעולה. אתה מקבל מסך מגע, מערכת סאונד עם 8 רמקולים וכדומה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המאזדה 6 היא לא רק יותר גדולה, היא גם יותר מאובזרת וחזקה. וזה דיי מרגיז לקנות משפחתית במחיר של רכב מנהלים, אפילו שהיא יותר טובה מהשאר אבל המחיר לא מצדיק לדעתי.

בלי קשר למחיר, הגולף היא מכונית מעולה, גיר משובח ומנוע חסכוני עם איכות בניה איתנה ודיפון עשיר בתא הנוסעים.

בנימה אישית, לא הייתי מסוגל להניח כל כך הרבה כסף על רכב שהמתחרות הלגיטימיות שלו מתומחרות בכ-20 אלף שקלים פחות.

אני לא יודע איך הייתי מתנהג באותה סיטואציה, אם הייתי בוחר במשפחתית גדולה או ברכב קומפקטי זול יותר אבל בטוח לא בגולף.

מה רע במאזדה 3 האצ'בק 2 ליטר? אמנם זה לא הכי מיוחד ויותר עממי מגולף אבל זה רכב טוב מאוד באחלה דיל.

גם הונדה סיויק האצ'בק מתומחרת נמוך יותר, פוקוס 2 ליטר והגרסאות החלשות (יחסית) של ה-308.

אם אתה רוצה להיות 100 אחוז בטוח בבחירה אתה צריך לחשוב עם עצמך. כאן כל אחד יאמר את דעתו ולכל אדם דיעה שונה...

קנית את האוטו, שילמת והוא בדרך. זה לא הזמן להצטער. קנית רכב שנחשב הטוב בקטגוריה עם שילוב של מנוע וגיר מוצלחים שבעצם אין דגם עם שילוב דומה שיכול להתחרות בהם. תהנה מהקנייה ואל תחפש צידוקים לדגמים אחרים או הצעות אחרות כי זה כבר אבוד.

תתחדש ונסיעה בטוחה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שכתבו מעלי. הלאון TSI עם 160 כ"ס, עדיין עולה 143K לידני.

היום קיבלתי אחת כזו. מהקצת שנסעתי עליה, היא מתנהגת די דומה לגולף, ואכן מאובזרת בשלמות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מחפש צידוקים ברכבים אחרים, ותודה אבל לא שאלתי על מזדה 3 או 6 או בטח שלא קליאו, ההצעה היחידה שבאמת נתנה לי נקודה למחשבה זה הסיאט לאון שבטח אני ילך לראות בימים הקרובים.

אני מחפש שבעלי הגולף הנ"ל ימליצו עליה, אם מי שנהג עליה בכללי, היא נראית לי קצת עגלה לא יודע למה, מישהו יכול להוציא אותי מהדעה המטופשת הזאת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נו, אז הנה, סוף סוף תשמע מבעלים של גולף דור VI, אם כי 160 כ"ס... (לידיעתך - הייתי גם בעלים של ה- 140 דור V)

ראשית, הרכב היחיד שבאמת יכול להציע משהו דומה - אבל בוודאי לא שווה - הוא הלאון. ללאון כל מיני יתרונות, שאתה יכול לבדוק לבד. אני אמנה את החסרונות (בעיני, משום ששקלתי לקנות כזו; הנקודות המודגשות הן שהיו חשובות לנו):

עיצוב מוחצן (מדכא בשחור, אבל מאוד יפה בלבן ובאדום)

עיצוב פנים מזעזע, חומרי פנים מזעזעים (בהשוואה לגולף, כן?). הלאון עומדת לעבור שדרוג פנימי - שאז היא תיראה דומה לגולף - בינתיים זה פשוט מדכא ולא נוח. תא הכפפות מזערי, נראה לי שבאמת רק כפפות נכנסות בו. מבחינתנו זה היה turn off.

אין מיזוג ליושבים מאחור (לא בטוח אם בכלל רלבנטי אליך)

המושבים פחות נוחים (אני השוויתי FR ל- 160) אם כי טובים בהשוואה למתחרות אחרות.

קיבל רק ארבעה כוכבי בטיחות - לנו זה היה משמעותי.

סחירות גרועה במיוחד.

בסופו של יום, אין עוד רכב (בסביבת המחיר הזו, ולא משנה מה גודלו) שייתן לך תחושה בפנים כמו הגולף שלך. מעטים מאוד גם יורדים בתאוצה שלהם מ- 10 שניות כמו הגולף שלך. לצערי, רק חברות VAG מציעות דברים מעניינים בתחום הזה, ואני אומר לצערי משום שהיבואן שלהם - צ'מפיון, נותן רק שנתיים אחריות ולא שלוש כמו רוב היבואנים.

אנחנו זוג+ילד, גרים בת"א, לכן חיפשנו רכב נוח, זריז, קומפקטי, צעיר יחסית, בטיחותי (כמה שמבחן הריסוק בכלל קובע משהו), שיראה טוב מבפנים וטוב מבחוץ. שלנו בצבע אדום/בורדו, עם ריפוד עור בהיר, ואנו מאוד מאוד מרוצים (טפו טפו טפו).

אני מקווה שלא יתחילו תיכף להציע לך כל מיני אוקטביות (מוצלחות בפני עצמן למטרות שלהן) או מונדאו - זה פשוט לא אותו סגמנט. נכון, הגולף יקרה יותר. יש להם ימי מכירה מיוחדים השבוע - תברר מה התנאים ותדרוש אותם גם לגבי ההזמנה שלך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...