Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכישת רכב עד 35,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניינת לקנות רכב עד 35,000 ש"ח. הסתכלתי בינתיים על:

סיטרואן C3

רנו קליאו

סוזוקי בלנו

מאזדה 323 לאנטיס

פיג'ו 206

כולם שנת 2000+.

חשוב לי שצריכת הדלק לא תהיה גבוהה,עלות טיפולים ותיקונים נמוכה באופן יחסי ושנת 2000 ומעלה.

הרשימה שנתתי היא התחלתית כי ההבנה שלי במכוניות שואפת לאפס. למישהו יש הצעות לרכב טוב שיענה על הדרישות עד הסכום הזה (ועדיף קצת פחות...)?

כמו כן, האם כדאי לי לחכות עם הרכישה עד ינואר (כלומר, שתתחלף שנה) או שבמכוניות יד 2 אין לכך חשיבות?

תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור,

ליעד(:

פורסם

בלנו תורידי מהרשימה. רמת הבטיחות שואפת ל-0.

לאנטיס לא תהיה החסכונית מהחבורה.

את הפג'ו והקליאו לחפש את הקזמפלר הכי שמור ולקחת. העדיפות לגיר הידני.

אני היתי מכניס לרשימה גם את הפונטו ספיס. רכב חסכוני ואמין גם בגיר הרובוטי. הרבה מרוצים מהרובוטי שבפונטו. אני מעדיף את הידני. ה 35 כוללים ישור קו, ביטוחים ? אל תשכחי שיש הוצאות גם לאחר הרכישה.

פורסם

תכיני גם הרבה כסף למוסכים לפי המלצת קודמיי .

תכיני גם גרר , נייד עם סוללה חזקה , בקבוק מים (עדיף שתיים ,אחד לך והשני לאוטו).

כמו כן תכיני קסדה כי את הרי הולכת לרסק את הרכב בתוך קיר .

מספיק כבר עם הקשקוש לגבי הבלנו , האחרות שהמליצו לך לא יותר טובות .

הבלנו רכב טוב, ובכסף הזה כנראה הכי טוב .

תחליטי לבד.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

תקשיבי לטימור הוא יותר מבין. כל המבחני ריסוק וכוכבי בטיחות סתם קונספירציה אחת גדולה, מלא מדענים מנסים להעלים את הבלנו יושבים עכשיו מול מחשבים ושולחים כל מני מרגלים לפורמים שיגיבו שהבלנו לא בטיחותית. אני והמדענים עוד נדאג שהבלנו תיעלם מהכביש Muhahaha

פורסם

אני לא אכנס איתך לויכוחים , אבל שתדע שבלנו עברה מבחנים בדגם ללא כריות אוויר .

ובארץ יש הרבה עם כריות בדגם סופר בלנו (יש הבדל גדול).

חוץ מזה בטיחות בחיי היום יום זאת תוצאה של הנהיגה שלך ואחריות אישית (כמו חגורת חגורת בטיחות למשל).

כוכבים זה בשמיים אחי ,

תחשוב על זה....

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תוכן חדש...